kryzek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mam ochotę podkręcić proca (dokładnie E8400) i na zwykłym chłodzeniu się za bardzo nie rozwinę. I mam pytanie. Czy ARCTIC COOLING FREEZER XTREME wejdzie mi na moja płytę msi p45 neo3 fr. Mam wątpliwości ponieważ obok procesora są dwa radiatory Zdjęcie płyty i czy one nie będą kolidować??? Proszę o zdanie kogoś kto ma takie chłodzenie na tej płycie lub podanie wymiarów dolnej części tego chłodzenia (chodzi mi o odległość miedzy płytka przylegającą do procesora a zaczynającymi się "żeberkami" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Odwiedź moją stronę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Nie bardzo tam mogę znaleźć odpowiedź na moje pytanie. Możesz mnie pokierować albo na nie odpowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 napisz tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...