Spisaczek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Na pewno każdy kto choć trochę interesuje się sieciowymi FPSami kojarzy grę stworzoną przez US Army, czyli Americas Army. Ta już zdziadziała choć ciągle na będąca na siłach sieciówka doczekała się swojego następcy - America's Army 3. Jego premiera odbędzie się 17 czerwca bieżącego roku, czyli za niespełna 12 dni. Wszystkich zainteresowanych nową produkcją US Army zachęcam do śledzenia na bieżąco: www.americasarmy.com - czyli oficjalnej strony AA www.americasarmy.pl - polska oficjalna strona AA, na której znajdziecie galerie, ciekawostki, opisy Americas Army 3, a tuż po premierze możecie oczekiwać na obszerniejsze artykuły. AA3 zapowiada się naprawdę fantastycznie, a czy tak faktycznie jest dowiemy się już 17 czerwca. Zapraszam wszystkich, począwszy od starych wyjadaczy i kończąc na laikach. Zostało Wam nieco ponad 12 dni na nadrobienie zaległości icon_smile.gif Pozdrawiam Malutki B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 temat o AA juz jest http://forum.purepc.pl/Gry-f9/America-s-Army-t51194.html i wcale nie zapowiada sie fajnie. kto gral ten wie. nastepcą mozna nazwac cos zo zrobią po AA. a nie kolejny, gorszy gniot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 4 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2009 Podzielam Twój pesymizm panie Sarkazm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) temat o AA juz jest http://forum.purepc.pl/Gry-f9/America-s-Army-t51194.html i wcale nie zapowiada sie fajnie. kto gral ten wie. nastepcą mozna nazwac cos zo zrobią po AA. a nie kolejny, gorszy gniot. No tak, widzę że wrażenia z BETY górują. Jakieś argumenty ? Bugi odpadają gdyż wersja w którą grałeś była wersją BETA. PS: Wiem, ze temat o AA istnieje. AA3 to zupełnie nowa gra, więc należy się jej osobny temat. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Malutki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pożyjemy zobaczymy [; ... lecz bugów z bety tak szybko nie naprawią. Trochę gameplay, można zobaczyć działanie broni, granatów... Mnie zastanawia kto wpadł na taki pomysł aby broń była trzymana za magazynek, może jakiś żołnierz ma takie przyzwyczajenia ale raczej to nie jest popularne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 <br />Pożyjemy zobaczymy [; ... lecz bugów z bety tak szybko nie naprawią.<br />Trochę gameplay, można zobaczyć działanie broni, granatów...<br /><br /><a href=" target="_blank"> /><br />Mnie zastanawia kto wpadł na taki pomysł aby broń była trzymana za magazynek, może jakiś żołnierz ma takie przyzwyczajenia ale raczej to nie jest popularne.<br /><br /><br /><br /> Co to trzymania za magazynek, to żołnierz który brał udział w sesjach MC ponoć był specem od broni i strzelania. Swoją drogą trzymanie broni za magazynek jest - przynajmniej dla mnie - dużo wygodniejsze wiem to z praktyk ASG ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dodatki do broni ala Crysis psują realizm. Dobrze, że nie ma skakania bo bunny hopping był na porządku dziennym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nie jestem w temacie, ale dlaczego nastepca AA nazywa sie AA3 a nie AA2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Gdyż AA2 już mamy i jest to kontynuacja projektu rozwijanego od AA (Recon) 1.0, cała seria 1.x i 2.x bazuje na engine Unreal2. AA3 to całkiem nowa gra, nowy silnik Unreal3, nowa mechanika gry. Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 No moze mnie zapasic ta nowa wersja po ponad 700h spedzonych w BF2 czas na cos bardziej realistycznego ;) Co do filmow z gameplaya widze ze cudow nie bedzie , fizyka lezy i kwiczy juz mogli dorzucic pare skryptow , np granat wybuchajacy obok drzwi moglby je przynajmniej otworzyc granaty dymne daja troche malo dymu :/ za to dym wylatujacy przez okna to cos co moze cieszyc z technicznego punktu widzenia . Jak z pojazdami w AA3 beda jakies ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Z pewnością w początkowych odsłonach 3.0 .. 3.1 .. 3.2 itd nie będzie pojazdów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Flash to pomyłka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dym nie tyle wylatuje przez okna, co zwyczajnie przełazi przez ściany i dach ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Nigdy nie grałem w AA, ale kiedy wyjdzie ta wersja - spróbuję. Zapowiada się wg mnie przyjemnie i filmik mnie zachęcił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Mogli by zrobic mixa BF2 z AA3 Hit gwarantowany a tak .... jak na polowe 2009 roku sredniawka tyle ze darmowa wiec mozna brzebolec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Mogli by zrobic mixa BF2 z AA3 Hit gwarantowany a tak .... jak na polowe 2009 roku sredniawka tyle ze darmowa wiec mozna brzebolec. Ty byś z każdej gry chciał BF2 :lol2: Jak chcesz mix BF2 z AA to sobie ściągnij Project Reality i po sprawie. AA stawia bardziej na CQC a nie bitwy "pojazdów". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 moim zdaniem od pojazdow lepszy byl by teleport :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Dla mnie po gameplayach AA3 będzie gorsze niż chociażby AA2 :( Może podczas gry będzie ok, ale po filmach z bety to dla mnie katastrofa. Zamiast ulepszonego AA2 widzę ET :/ Ale za 7 dni premiera, więc wtedy się okaże. PS. Beta testy AA3 dla użytkowników z Fileplanet, to porażka moim zdaniem. Zamiast dać klucze "weteranom" AA1/AA2, którzy mogliby napewno znaleźliby wiele niedociągnieć, to dali testować dzieciakom, którym przeszkadza m.in. brak respanów itp. PS. A tłumaczenia twórców są śmieszne. Tego nie będzie (fizyka/uszkadzanie ścian), bo za trudne, tamtego nie będzie (rozmazywanie obrazu przy przyłożeniu lunety do oka), bo nie potrafią zomptymalizować gry... ZAL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 PS. Beta testy AA3 dla użytkowników z Fileplanet, to porażka moim zdaniem. Zamiast dać klucze "weteranom" AA1/AA2, którzy mogliby napewno znaleźliby wiele niedociągnieć, to dali testować dzieciakom, którym przeszkadza m.in. brak respanów itp.Uh, bo to sa juz testy ktore maja sprawdzic stabilnosc gry na roznych konfiguracjach sprzetowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 PS. Beta testy AA3 dla użytkowników z Fileplanet, to porażka moim zdaniem. Zamiast dać klucze "weteranom" AA1/AA2, którzy mogliby napewno znaleźliby wiele niedociągnieć, to dali testować dzieciakom, którym przeszkadza m.in. brak respanów itp.Pytanie jest takie, czy devy kiedykolwiek posłuchały się graczy i poczytały ich wypociny na oficjalnym forum? Zamiast zajmować się pisaniem kodu sieciowego to robią jakieś durne levele z graffiti na ścianach więziennych cel (patrz AA 2.X)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) Pre-Load na steamie. 7 dni przed premierą (17 czerwiec) http://store.steampowered.com/app/13140/ Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Panowie, na jakich sterach udało wam się Antialiasing na nvidii? Ja mam najnowsze stery ze strony NV na 9800GTX+ i [gluteus maximus], nie idzie wlaczyc AA na AA3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3273236 Moja opinia na temat gry pozostaje ta sama, miesiąc temu ugrałem w betę potworka, a wczoraj grałem ponownie w betę określoną jako full (to co jest na steamie u niektórych można uruchomić - pliki są niezaszyfrowane). http://www.youtube.com/watch?v=kPxD40ZIrjI Gra wg mnie jest słaba, bardzo... po prostu sprawdziłem i raczej zapominam o niej. Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 twierdzisz ze to co sciagam teraz ze steama. moge odpalic przed godziną zero? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Niestety nie u każdego, na początku gdy udostępniono pre-load na steamie okazało się że pliki które się ściągają nie są zaszyfrowane i grę można uruchomić bezpośrednio z .exe w folderze ...\Steam\steamapps\common\america's army 3\Binaries Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3273236 Moja opinia na temat gry pozostaje ta sama, miesiąc temu ugrałem w betę potworka, a wczoraj grałem ponownie w betę określoną jako full (to co jest na steamie u niektórych można uruchomić - pliki są niezaszyfrowane). http://www.youtube.com/watch?v=kPxD40ZIrjI Gra wg mnie jest słaba, bardzo... po prostu sprawdziłem i raczej zapominam o niej. Po filmikach wygląda bardzo fajnie, jest na co czekać. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 A co jest tam fajne? Kiedyś AA miało czym się wyróżniać a temu czemuś bliżej do CS, kolejnej zapchaj dziury. Projektanci gry nie potrafili zrobić w grze kilku efektów graficznych typu rozmazanie boków ekranu gdy patrzymy przez celownik/ lunetę - gdyż twierdzili że podniesie to znacznie wymagania gry a prawda jest taka że nie potrafili... Tak więc obecnie mamy ogołoconą graficznie grę a mimo to wymagającą więcej niż UT3 w high detalach. Sprawa kolejna, animacja - niech ktoś stwierdzi że jest dobra jak na obecne standardy to pomyślę że ten ktoś zamknął się w szafie na 5 lat [; Niektóre a raczej większość pomieszczeń w środku wygląda niczym z mapy ET -bieda, sterylność, obiekty i tekstury kopiuj wklej x100 -tamta gra z racji wieku tak ma, ale tu mówimy o grze na silniku Unreal3. No i ta ogólność, brak klimatu, plastikowo, nudno, bezpłciowo. Jedyny plus tej gry to (jako tako) dźwięk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Na szczęście aa to nie crysis i grafika nie jest najważniejsza, mi tam się gameplay podoba i będę łoił aż miło hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 A co dokładnie w gameplay jest ciekawe? Grałem w AA od wersji 1.3 i już jestem po przejściach z AA3. Gra w ogóle nie jest tym czym była kiedyś, jest niczym amatorski mod. Ja wymieniłem minusy i to dokładnie chciałbym poznać plusy wg innych graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 HiS, wymieniles tylko minus zwiazane z grafika, et mimo ze wyglada jak wyglada a ludzie w to graja. moze i aa3 bedzie dobre :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...