Skocz do zawartości
pawelo609

Gry Mi Sie Tną !

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem mam kompa Microsoft windows XP z 2.0 GHz i 1.0 gb ram !!! AMD athlon 64 Procesor 3000+

I tną mi się gry ale nie wszystkie np. mam Grę Need for speed Most Wanted ktora mi się tnie a The Sims 2 albo F1 2007 mi się nie tną !!! Co może być związane z tym że np. Need For speed Most Wanted albo zoo Tycon 2 mi się tną !!!!!

POMOCY

Edytowane przez pawelo609

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS co się tak drzesz ciągle???

Widać, bardzo zależy Autorowi, na rozwiązaniu problemu :>

Zainstaluj najnowsze sterowniki ( numerek to 185.85 ) i DirectX ( chyba z listopada 2008 ).

Jeśli to nie pomoże to widzę trzy problemy :

a.) Masz dużo procesów, które obciążają mocno procesor

b.) jakiś syf,( nie koniecznie wirus ), który pracuje w tle

c.) Twój System to Vista, dla której 1GB to małooo. XP+GRY+1GB ram = to tez jakoś dziwnie mało :D

Edytowane przez Stachuuu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy te gry działały lepiej wcześniej i teraz się coś rypło, czy tak cały czas? Ja na AMD Athlon 1,2 512ram i GF4 MX440 grałem w MW na 1024 i medium-low bez zacięć, pomimo braku chłodzenia na gfx (wiatraczek na małym radiatorku wysiadł, brak pasty :D) dawał radę.

Radzę też zainstalować Service Packi, bo trochę pomagają.

Edytowane przez Krzychu95

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Formatować można dysk twardy a nie komputer ;) Może napiszesz w końcu na jakich ustawieniach grasz w tego MostWanteda. Co prawda kartę do niego masz wystarczającą ale nigdy nic nie wiadomo czy za bardzo nie jest dowalone różnych ,,upiększaczy,,.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi