pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Mam taki problem mam kompa Microsoft windows XP z 2.0 GHz i 1.0 gb ram !!! AMD athlon 64 Procesor 3000+ I tną mi się gry ale nie wszystkie np. mam Grę Need for speed Most Wanted ktora mi się tnie a The Sims 2 albo F1 2007 mi się nie tną !!! Co może być związane z tym że np. Need For speed Most Wanted albo zoo Tycon 2 mi się tną !!!!! POMOCY Edytowane 5 Czerwca 2009 przez pawelo609 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pewnie za słaby sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Pewnie za słaby sprzęt. No ale mam wystarczające wymagania do Grania w tą grę!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Jaka karta? Po co tyle !!!!!!!!!!!!! ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 A gdzie moge zobaczyć na kompie jaką mam kartę?? A gdzie moge zobaczyć na kompie jaką mam kartę?? Halo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 GPUZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 GPUZ Co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Program A do czego służy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Do patrzenia jaką masz kartę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 A do czego służy ???halo haloA masz link skąd można było go pobrać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss13 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Tu znajdziesz wszystko! :google: Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Adamuss13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Tu masz link gpu-z i wybierz serwer. Na przyszły raz zanim zapytasz poszukaj :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Moja karta to NIVIDA GeForce 6600!!! Chyba dobra a gry i tak mi się tną!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Na jakich detalach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixer9191 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja posiadałem Athlona64 3000+, 2x512 mb i tą grafike i ta gierka dobrze mi działała :) Pokombinuj w ustawieniach gry, może ustawiłeś wszystko na full? Jeśli nie to może warto coś ze sterami podziałać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 syf w systemie ? trojany pewnie tonami, MW na 6600gt powinno chodzić na max detalach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 syf w systemie ? trojany pewnie tonami, MW na 6600gt powinno chodzić na max detalach Właśnie że niemam żadnych wirusów bo miałem format kompa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 a zainstalowałeś nowe stery do grafiki? czy jedziesz na tych z systemu?? PS co się tak drzesz ciągle??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) PS co się tak drzesz ciągle???Widać, bardzo zależy Autorowi, na rozwiązaniu problemu :> Zainstaluj najnowsze sterowniki ( numerek to 185.85 ) i DirectX ( chyba z listopada 2008 ). Jeśli to nie pomoże to widzę trzy problemy : a.) Masz dużo procesów, które obciążają mocno procesor b.) jakiś syf,( nie koniecznie wirus ), który pracuje w tle c.) Twój System to Vista, dla której 1GB to małooo. XP+GRY+1GB ram = to tez jakoś dziwnie mało :D Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 no jeszcze odnośnie sterów to jak nowe nie pomogą to zainstaluj te co były na płytce z grafiką, brat na kompie z 6600gt tak miał że karta jakoś nie lubiła nowych sterowników :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) A czy te gry działały lepiej wcześniej i teraz się coś rypło, czy tak cały czas? Ja na AMD Athlon 1,2 512ram i GF4 MX440 grałem w MW na 1024 i medium-low bez zacięć, pomimo braku chłodzenia na gfx (wiatraczek na małym radiatorku wysiadł, brak pasty :D) dawał radę. Radzę też zainstalować Service Packi, bo trochę pomagają. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Krzychu95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Może karta się przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Formatować można dysk twardy a nie komputer ;) Może napiszesz w końcu na jakich ustawieniach grasz w tego MostWanteda. Co prawda kartę do niego masz wystarczającą ale nigdy nic nie wiadomo czy za bardzo nie jest dowalone różnych ,,upiększaczy,,. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja gram na minimalnych detalach. a dalej mi się tnie a mam sterowniki stare jeszcze. Mam service pack 3 a gry mi się kiegyś zaczęły zacinać nie od nowości kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zainstaluj inne stery. Zobacz temp. karty. W gpuz sensor. Później daj log to file i włącz gre na chwile i pograj i zobacz jakie były w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo609 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 a jak dam log to file to co dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zobacz temp. karty. W gpuz sensor. Później daj log to file i włącz gre na chwile i pograj i zobacz jakie były w stresie.Będzie w pliku txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...