marcellus Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Witam wszystkich! Mam przeczucie ze ktos z czytelnikow forum ma gdzies na polce stos magazynow Secret Service. Usiluje znalezc recenzje (najlepiej skany) numeru gdzie byla opisana gra System Shock 2. Bylbym wdzieczny za pomoc, albo chociaz informacje w ktorym numerze byl ten opis. Dzieki! Edytowane 5 Czerwca 2009 przez marcellus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Z tego wynika: http://209.85.129.132/search?q=cache:GqWXc...=clnk&gl=pl że to numer 71 :P Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) jak mnie pamięć nie myli to SS2 dostał 8/10, było nawet imadło zrobione (bodajże numer grudniowy, roku 1999 jak mnie pamięć nie myli), Emilus napiał reckę a Nubarus poradnik, recka była chyba we wrześniu '99 pochwalę się tu: mam w domu prawie wszystkie numery ale jako, że mieszkam nieco daleko od domu to skanów nie dam rady zrobić Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Adu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marvin Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) Skan recenzji właśnie się robi :) Przy okazji przypomniałem sobie stare dobre czasy... cholerka, aż się łza w oku kręci. Świetne magazyny komputerowe na rynku: SS, Gambler, ŚGK. Gry zajmowały 1 płytę CD, a jaką miały grywalność. Teraz dema mają powyżej 1GB... ech szkoda gadać. Edytowane 5 Czerwca 2009 przez Marvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Nie zapominajmy o Kompendium Wiedzy ;) Do dziś pamiętam jak jarałem się tymi zabawnymi (jak na tamte czasy) rysunkami czy też ciekawymi opisami seriali jak X-Files. Ehh dawne czasy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...