Maniakalny Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) BLOKI FULLCOVER + sety na mobo MSI ECLIPSE PLUS DFI LP T3E-H8 ASUS P6T DELUXE MSI P35 NEO2-FR FOXCONN FLAMMING BLADE\BLOODRAGE ASUS P5Q PRO pojednyncze bloki Edytowane 21 Grudnia 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 To może by tak poniklować albo acetal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ładna rzecz ale na flow to pozytywnie nie wpłynie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ładna rzecz ale na flow to pozytywnie nie wpłynie :/Skąd takie przypuszczenia ? :unsure: Zdjęć w środku nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zrób zdjęcia w środku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Środek taki sam jak Asus 3a :] Chociaż zdjęcia środku też by się przydały oraz wersja z plexą ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) Środek taki sam jak Asus 3a :] Chociaż zdjęcia środku też by się przydały oraz wersja z plexą ^^spód jest płaski, w topie kanał jest głebszy/wyższy o 1mm jeszcze jedno foto fotka na płycie Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 spód jest płaski, w topie kanał jest głebszy/wyższy o 1mm jeszcze jedno foto fotka na płycie Bardzo ładnie ci to wyszło. Tylko jak to będzie chłodziło,Myślę że tak jak wygląda tak będzie chłodziło ;) Na jakiej to płycie głównej wszystko siedzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Prawie jak ze złota, widząc te bloczki trochę mi żal że sprzedałem DFI z zółtymi slotami :rolleyes: a pewnie by ładnie pasowały w czarnej obudowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Szczerze powiedziawszy, spodziewałem się trochę słabszego efektu. A tu proszę, miłe zaskoczenie dla oka :D Jeszcze bym z chęcią zobaczył takie bloczki na mofy z plexy. Wiesz, że czeka Cie trudne zamówienie na wakacje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 trudne to było to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 PDF-a nie mam do EVGI classified ale jak bys sie podjoł zrobienia full-a na NB@SB (cos ala rys. wyżej) w cenie atrakcyjnej ;) to wchodzę w to jakośc wykonania na +++++ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 PDF-a nie mam do EVGI classified ale jak bys sie podjoł zrobienia full-a na NB@SB (cos ala rys. wyżej) w cenie atrakcyjnej ;) to wchodzę w to jakośc wykonania na +++++ :) nb + sb + mosfet najlepiej ale i tak raczej mobo bym potrzebował do pomiarów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) rozumiem ;/ na moim taborecie i imadle nie dam rady ;) p.s. narazie temat otwarty Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 czasami mam wrażenie ze tak po mału szykujesz sie zeby zainwestować w jakąś masyzne i samemu robić wszystkie bloki i rozpocząć seryjną produkcję :D powiem Ci ze to było by nie głupie :D zobacz ile oosb juz brało od Ciebie jakieś top-y bloczki itd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Fotki wnętrza bloku(nie byłbym sobą gdybym go nie rozkręcił :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Maniakalny obrabiarką CNC to tniesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 W jakim programie te wszystkie bloki projektujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 W jakim programie te wszystkie bloki projektujesz?CAD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Maniakalny obrabiarką CNC to tniesz?może :oops: W jakim programie te wszystkie bloki projektujesz? CAD :) 2000LT :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) może :oops: Tzn. że nie wiesz czym to tniesz? :wink: To ja Ci powiem: 1). projekt w CAD 2). export w EdgeCAM do kodu numerycznego dla obrabiarki 3). jazda na parę godzin! 4). voila! Edytowane 12 Czerwca 2009 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Tzn. że nie wiesz czym to tniesz? :wink: To ja Ci powiem: 1). projekt w CAD 2). export w EdgeCAM do kodu numerycznego dla obrabiarki 3). jazda na parę godzin! 4). voila! :blink: 1). projekt w CAD 2). wydruk na kartce z wymiarami 3). jazda na parę godzin do Pana zbyszka na 40 letnią frezarke 4). voila! :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) No to ładnie maniakalny :) one bullseye :P gratsy Edytowane 12 Czerwca 2009 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) obszerne te kanały dla maniaków duzego flow malinowe wykonanie :) Edytowane 12 Czerwca 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 lol, dostałem kilka wiadomosci jak na zwyklej frezarce to wykonać, oczywiscie tobyły zarty, wszystko jest wykonwywane na CNC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magu Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Maniakalny, co to za mobo, na którym są założone twoje bloki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Maniakalny, co to za mobo, na którym są założone twoje bloki?p5k-e wifi ale bloczki na mofy pasują na wiekszosc plyt asusa na soscket 775 i 1366 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ile za bloczki na mosfety? szkoda że bo ja już u hifligera zamówiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 (edytowane) Ile za bloczki na mosfety? szkoda że bo ja już u hifligera zamówiłem PW ;) Edytowane 15 Czerwca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2009 Mania oficjalnie cen nie przedstawi bo nikt nie bedzie chcial :D PS. PW :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...