david11 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 płyta zostaje u mnie zamiast gotowki za blok 8O 8O 8O To ile kosztuje u Ciebie taki blok? Wiem że pisałeś że z cenami na pm ale nie mogłem się powstrzymać :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) strasznie chojna jest 'ta osoba', albo ty sobie tyle liczysz za bloczki xD chetnie bym sobie sprawil taka plytke. swietna sprawa do renderingu no ale fundusze :/ gosc ma wc za 10k zł w kompie wiec 1k w tączy w tą :lol: 8O 8O 8O To ile kosztuje u Ciebie taki blok? Wiem że pisałeś że z cenami na pm ale nie mogłem się powstrzymać :D. gosc sam mi zaproponował taki układ, a ja sie zgodziłem blok oczywiscie wyjdzie duzo mniej ale na jego sztuce nie bede oszedzał i zrobie full wypas ;) Edytowane 15 Lipca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 lol ma gościu rozmach ;) dzięki za info o otworach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 lol ma gościu rozmach ;) dzięki za info o otworach ;) rozmach to ma, nawet ma dwa takie WC ;) z jego workloga na XS dobra koniec tego offtopa "nowe" topy na GTZ (teraz prawnicy w usa moga mi skoczyć :lol: :lol: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Koledzy się nie dziwcie tak bo za oceanem to jest inny świat. ;) Na Gtz-ty rzuć jakieś swoje logo i bedzie gites (trzeba swoją markę promować) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Koledzy się nie dziwcie tak bo za oceanem to jest inny świat. ;) Na Gtz-ty rzuć jakieś swoje logo i bedzie gites (trzeba swoją markę promować) Tyle roboty ze nie ma czasu loga wymyslec, ledwo zrobilem zamowione topy a juz kolejna robota. Tm razem blok na dominatory, jako ze w kraju ceny czesci pc są zbojeckie, to zamowilem z: :lol2: Edytowane 23 Lipca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 zapomnialem wrzucic fotek bloku nb/sb na p5k-e/p5k deluxe/p5k premium (oringa nie mialem czasu kupić, moze jutro kupie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Czemu 2 króćce u góry imo lepiej gdyby jeden był na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Czemu 2 króćce u góry imo lepiej gdyby jeden był na dolez gx2 lub gtx295 nie zmiesciła by się złaczka, aczkolwiek jak ktoś bedzie chciał z kroccem na dole, to oczywiscie da sie zrobić nastepne roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 spody blokow w topy wejdą złączi 10/16 ;) i zostaniej troche luzu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Bardzo ładnie wyglądają jak spody od EK ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 spody blokow w topy wejdą złączi 10/16 ;) i zostaniej troche luzu ;) Tak zapytam jakich bloczków są to spody ? na GPU ? NB ? CPU ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Tak zapytam jakich bloczków są to spody ? na GPU ? NB ? CPU ? nb lub sb od biedy mozna uzyć ich na starszych gpu lub cpu topy dorabiam na zamowienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Hmm czyz to nie blachy od drivera na dwoch ostatnich zdjeciach ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 MSI p35 neo2 full cover - przymiarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 powymierzaj od razu mofy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Toż to naga stopa Mani! Świetna robota... Bling bling, że sam zazdroszczę Twoim klientom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Hmmm A może masz jakiś bloczek na biostara t power p45 na mosfety :D A jak byś miał jeszcze do tego komob nb+sb cud miód :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Hmmm A może masz jakiś bloczek na biostara t power p45 na mosfety :D A jak byś miał jeszcze do tego komob nb+sb cud miód :D podeslesz mobo to sie zrobi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Ja chce taki na urodziny :) Moim zdaniem tak powinien od poczatku wygladac ten blok :!: Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) rozmach to ma, nawet ma dwa takie WC ;) z jego workloga na XS http://www.yaxis.net/images/electronics/illumination/0016.jpg[.img] mógłby ktoś zapodać linka do tego workloga? Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Rikki NIE CYTUJEMY IMG! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 dla mnie brakuje kontrastu, czarny mat zapinka i o jaciach!le :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 DFI set Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 DFI set Super :razz: Maniakalny, a gdzie ostatni bloczek na PMW ? I drugie pytanko czy do tych bloczków wejdą złączki 10/16 Faser lub BP czy tylko 10/13 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Super :razz: Maniakalny, a gdzie ostatni bloczek na PMW ? I drugie pytanko czy do tych bloczków wejdą złączki 10/16 Faser lub BP czy tylko 10/13 ?maxymalna srednica złączki moze miec 22,2mm top na GTZ top na lga775/1156/1366 do bloku DD TDX blok na bloodrage czarne grille Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) zamontowany kolekcja Edytowane 4 Września 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) blok na Radeona 4850 sapphire (non ref pcb) Edytowane 5 Września 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 no ładne cacko... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...