TiGeR5 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 No to chyba będę zadowolony myślę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Rozmieszcznie złączek na życzenie właściciela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Tak - ponieważ wylot u góry bardzo zabiłby flowa. A myślę że gdybym nawet chciał zrobić CF to dam złączke 90 i da rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Bloczek spoko w sumie. Design taki lekko niespotykany ;] Dzialać to na pewno będzie. BTW spodziewaj się tempów co najmniej o połowę mniejszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR5 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 mibo no mam nadzieję - w sumie dzięki za słowa na plus ;) Generalnie wyszło tak z tym rozmieszczeniem ponieważ jak widać to nie jest referent to raz a dwa bardzo mi zależało na chłodzeniu mosfetów - wtedy mogę sobie ustawić 800+ na rdzeń dzięki pencil modowi. Czekam na bloczek z niecierpliwością - dodam że będzie grawer na bloku - na pewno dodam zdjęcia w galerii. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 foty by driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 extra te fulle :) czas na next stage - zacznij rozszerzać blok o pwm B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 zacznij rozszerzać blok o pwm B-)Na tej płycie to chyba nie mozliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba by zrobić mostek ala classified. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 bloki na mosfety bedą pozniej nie ma rzeczy niemożliwych, trzeba by zrobić mostek ala classified. jest to mozliwe ale połączyc dwa mosfety takim mostkiem to za skomplikowana sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 jest to mozliwe ale połączyc dwa mosfety takim mostkiem to za skomplikowana sprawa może to natchnie cię trochę weną:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 może to natchnie cię trochę weną:)tak zrobilem w bloku na asusa p6t7 w bloodrage jest troche mniej miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 blok na msi p35 neo2 fr NB/SB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Precello Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Fajnie to wygląda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Mi te plexy średnio sie podobają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 (edytowane) poniklowane Edytowane 24 Września 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 all inclusive :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0M3N Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Maniaczku masz moze blok na Gtx295 ?:D kanapke Edytowane 26 Września 2009 przez 0M3N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 maniakalny masz juz moze cos na mojego radka od gainwarda ? przypominam 4870 1gb ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Maniaczku masz moze blok na Gtx295 ?:D kanapke nie chce mi sie maniakalny masz juz moze cos na mojego radka od gainwarda ? przypominam 4870 1gb ;p wyslij grafe to sie zrobi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Widziałem że miałeś/masz ASUS'a Revo. robiłeś może dla niego full'a ? Jak tak i mógł byś zrobić jeszcze jeden to ja jestem zainteresowany :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 p6t7 ws miałem, blok sie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Piękna robota, wytrzymał niecałe dwa tygodnie, aż sobie pękł i zalał mi pół sprzętu, górne PCI, PCI-E, prawie uszkodziło mi X-fi i grafe, a dlaczego ?, na zdjęciach tego nie widać, ale musiałem dać grubsze oringi bo frezy były za głębokie i oringi z fesera nic nie uszczelniały, chociaż maniakalny upierał się, że będą pasować. Wadę w ten sam dzień zgłosiłem, miałem dostać nowy, mija półtora miesiąca i nie chce go zrobić. Nie wiem z jakiego plastiku to jest zrobione, ale nie powinno pęknąć, jakoś TOP na grafie ma jeszcze bliżej gwinty i nic nie pęka. Pewnie zaraz będzie pisał, że to moja wina, tylko jak się wcześniej upewniałem co do szczegółów i wszystko było według niego GIT, a nie składam pierwszego LC więc niewiedze zarzucić mi nie może. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Ale paskudna anty-reklama :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Dlatego nie lubie pleksianych blokow :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 złączki wkręcone za mocno i tyle w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) a jak je miałem wkręcić aby uszczelnić te głębokie frezy ????, weź sie opanuj, bo zrobiłeś dziadostwo a nie TOP !, złączki Fesera miały pasować a oszukałeś mnie, musiałem kombinować z uszczelkami, dodatkowo poradziłeś teflon, więc też dałem, wina jest po TWOJE stronie, żałuje tylko tych ponad 100zł :angry: Edytowane 1 Października 2009 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Wciskanie teflonu w pleksiane topy to niezbyt dobry pomysl :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 .PaVLo. ewidentnię top pękł dlaczego?? Tego nie wiem być może za dużo teflonu i rozepchnęło plexę lub po prostu pękł z innej przyczyny. Co do oringów to frezy są normalne. Mam GTZ i w oryginalnym topie też miałem problem z uszczelnieniem złączek. BP/Feser mają za mały oring wystarczy zamienić ten oryginalny na któryś ze złączek dodawanych do GTZ i wszystko pasuje. Wiem bo sam miałem taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...