GRID3 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Kurcze kolega nie od parady posiada nick "Maniakalny" chyba go podam do teleexpresu niech dołączy do grona Pozytywnie zakręconych tzn wyfrezowanych :P Rety poprostu cudo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HGizmO Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam kolege Maniakalnego :) Czy masz w planach zrobic jakies bloki na pamieci ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Witam kolege Maniakalnego :) Czy masz w planach zrobic jakies bloki na pamieci ram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 troche sie nazbierało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2009 Piękna kolekcja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Kiedy następna wielka wyprzedaż :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 A to wszystko po sąsiedzku w Krakowie NH... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Maniak, pokaz wreszcie bloki na evga le :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Maniak, pokaz wreszcie bloki na evga le :-) niech bedzie ale pewnie za chwile sie bedą czepiac ze oringa nie ma sruby nie do koloru i spod bez niklu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Maniak a Gdzie oring ?? :lol2: poza tym spód przydało by sie poniklować i wtedy sróby pod kolor :lol2: :lol: Zapomniałem przypomnieć ze Gwintu jeszcze nie ma :D ale Ogółnie Dobra robota ;) Mam nadzieje ze będzie świetnie spełniać swoje zadanie ;) Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Kotan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Maniak a Gdzie oring ?? :lol2: poza tym spód przydało by sie poniklować i wtedy sróby pod kolor :lol2: :lol: Zapomniałem przypomnieć ze Gwintu jeszcze nie ma :D ale Ogółnie Dobra robota ;) Mam nadzieje ze będzie świetnie spełniać swoje zadanie ;)HA tu Cie mam :lol: :lol: :lol: :lol: srubki akurat są w jednym kolorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 (edytowane) szkoda że nie miałem cierpliwości, dzisiaj miał bym customowy full na EVGE made by Mania a nie jakiś tam kupny ;/ Edytowane 8 Grudnia 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 HA tu Cie mam :lol: :lol: :lol: :lol: srubki akurat są w jednym kolorze szkoda ze nie ma niklowanych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2009 (edytowane) Bloczek fajny......ale za to klawiatura ROX :D Edytowane 8 Grudnia 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smurv Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 klawiature wszyscy znaja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2009 A ja się pytam, co z fullcoverem na P6T Deluxe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 A ja się pytam, co z fullcoverem na P6T Deluxe?Konczy sie....mam nadzieje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 tak, bedzie dzis wieczorem poza tym moge powiedziec ze odrboiłem sie juz z tego, mam projekty na kilka bardzo popularnych plyt, wiec teraz bede tylko strugał bloki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sad_madman Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) Gdzie można kupić takie króćce oraz uszczelki ? Edit: Znalazłem... Edytowane 16 Grudnia 2009 przez sad_madman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) A ja się pytam, co z fullcoverem na P6T Deluxe? oraz MNP posejdon plexi top na szerokie złączki 13/19 Edytowane 16 Grudnia 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 (edytowane) "P6T Deluxe"- ale snake ;-) ("sugeracja" nazwy dla bloczka). A top na Poseidona konkretny- mniemam, że wlot centralne nad spodem. BTW- bloczek użwka? Jeśli tak- można prosić fotkę oryginalnego topu od spodu? Poprawiła się jakość anodowania? Edytowane 16 Grudnia 2009 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 "P6T Deluxe"- ale snake ;-) ("sugeracja" nazwy dla bloczka). A top na Poseidona konkretny- mniemam, że wlot centralne nad spodem. BTW- bloczek użwka? Jeśli tak- można prosić fotkę oryginalnego topu od spodu? Poprawiła się jakość anodowania? MNP posejdon top acetal - wykonanie mierne :] spod - prison 169 pinow ponoć, pozłacany, wykonaniedostateczne(frez tarczowy na manualnej frezarce) Po rozkreceniu bloku oring i roche spodu kolo oringa pokryte jakąs rdzą - nie da sie usunąc raczej, pozatym chcialem go przepolerowac przed odesłaniem do kupuącego zwyklą pastą polerską automax (gładką) to powłoka "złota" zeszła ukazując goły nikiel :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 95% done Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
innocent Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Jakiś bloczek na c2d e6550? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Snake jak nic! Bardzo skomplikowany twór. NICE. Thx 4 da info about posejdon- bloczek znam, tylko zasugerowałem się wcześniejszymi produktami z topami z anodowanego alu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) wykonanie snejka jak zwykle miodne ale zamawiający nie pomyślał o tym ze po zalaniu np. zielonym płynem będzie to to wyglądać jak delta gangesu ;) Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 A czemu mosy przy memkach nie pokryte miedzią ?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 A czemu mosy przy memkach nie pokryte miedzią ?:PByć może znów wyjdę na ignoranta ale nie widzę mosfetów w okolicy gniazd ram- 5 kondziów po lewej, 2 kondzie i 3 dławiki u dołu, kilka kondziów po prawej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 wykonanie snejka jak zwykle miodne ale zamawiający nie pomyślał o tym ze po zalaniu np. zielonym płynem będzie to to wyglądać jak delta gangesu ;) (czyt. fatalnie)Nie bedzie delty Gangesu bo by sie kolory gryzly z mobo :P A bloczek wyglada swietnie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 pierwszy post - galeria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...