FuXx^ Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam. Mam pytanie jedno. Jak zrobic zebym mogl skanowac siec lan, ktora jest przed routerem. Bo kiedy odpalam colasoft to mi wyswietla siec lan 192.168.1.1 czyli ta moja za routerem, a ja bym chcial poskanowac siec lan ktora jest przed routerem. Wiecie jak to przekeirowac albo jak to ustawic inaczej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuXx^ Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czy ja naprawde zadaje takie trudne pytania, ze nikt mi nie potrafi odpowiedziec na tym forum.. ? Za kazdym razem kiedy mam jakikolwiek problem to nikt nie potrafi mi odpowiedziec, a jesli juz, to na pytanie na ktore odpowiedz znam... Sadzac po ilosci uzytkownikow i "niby" specjalistow, uzyskanie odpowiedzi na pytanie ktore dla kazdej osoby ktora jest bardziej w temacie nie jest problemem.. No ale sie chyba pomylilem.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...