smiglo83 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam i zwracam sie do was z prośbą. Możecie mi polecić dobry zasilacz z odpinanymi kablami do 250 zł?? Czy wogóle znajdę taki?? Za każdą zanleżiona propozycje z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) Do 250zł chyba nie będzie nic z odpinanymi. (sensownego) Do 250zł Corsair 400W [CMPSU-400CXEU] OCZ ModXStream Pro 400W BeQuiet StraightPower E6 400W ( kilka zł ponad budżet, ale myślę że warto dołożyć :> ) Ten ocz, jest chyba modularny. Edytowane 6 Czerwca 2009 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ten ocz ma modularne okablowanie. Jeszcze topower silentEZ sie mieści w budżecie i ma modularne okablowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 (edytowane) Niewiele tego ale jak byś przeznaczył ~300 to już coś by się znalazło ;) Edytowane 6 Czerwca 2009 przez Qrchak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam i zwracam sie do was z prośbą. Możecie mi polecić dobry zasilacz z odpinanymi kablami do 250 zł?? Czy wogóle znajdę taki?? Za każdą zanleżiona propozycje z góry dziękuję.Jeżeli może być używany, to może coś takiego: http://allegro.pl/item653354565_zasilacz_s...2_500_500w.html ? To nie moja aukcja, żeby nie było ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiglo83 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam i dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Znalazłem model zasilacza dla mnie: http://zasilacze.info/produkty.php?id=2886...ategoria_id=338 A teraz pytanie czy pociąnie zestaw z mojej sygnatury, tylko zamiast 9600GT bedzie HD 4850 z GDDR 5?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Spokojnie pociągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scb Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tak z ciekawości zapytam. Dlaczego chcesz zmienić tego Anteca? Przecież to zasilacz sporo lepszy od tego Topowera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Mam tego topowera i jest ok. Jeżeli Antec jest sprawny to nie zmieniaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam Podepnę się pod temat. Który zasilacz będzie najodpowiedniejszy? e5200 OC ep45-ds3 Palit 4850 ddr5 OC 2x2GB ddr2 2x HDD OCZ MODXSTREAM PRO 500/600W Corsair CX400W BeQ E6 400W Topower SilentEZ 400W :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Corsair sobie spokojnie poradzi i jest tani. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) A jak jest z kulturą pracy tego Corsaira? Może lepszy będzie BeQuiet StraightPower E6 400W ze względu na dwie linie 12v? Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Quintrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Corsair nie widziałem i nie słyszałem, ale niby jest cichy. BQ na pewno będzie cichy. Topower'a mam i jest cichy i nie ma problemu z nim. Edytowane 7 Czerwca 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Posiada ktoś zasilacz Corsair Model CMPSU-400CX? Mógłby się wypowiedzieć na temat chłodzenia? bo nie mam zamiaru od razu robić fanswap'a i tracić gwarancję. Już mam mętlik w głowie. Każdy poleca co innego. Pewien sklep polecił mi BQ E6 400W, natomiast inny OCZ StealthXStream 600 a najlepiej to Corsair CMPSU-550VXEU. :mur: Co będzie lepszym wyborem, myślę, że warto kupić zasilacz z małym zapasem aby chodził ciszej na mniejszych obrotach. Jeżeli ten Corsair 550W jest wart 350zł, to trudno, zapłacę, przynajmniej ma gwarancję na 5lat. Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Quintrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ten corsair 550W całkowicie ci nie potrzebny. BQ E6 400W będzie cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja mam tego Corsaira 400W. Dla mnie jest niesłyszalny. Dużo większy szum robią wentyle od proca i karty. Nic nie trzeszczy i nie piszczy, więc możesz spokojnie brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Myślę, że w przyszłości pewnie będę chciał zmienić procka na jakiegoś quada i czy wtedy ten corsair może się okazać za słaby? BQ E6 400W kosztuje około 270-280zł z przesyłką, natomiast OCZ 600W będzie mnie kosztował 299zł. Warto dopłacać? Teoretycznie mocniejszy zasilacz będzie miał lepszą sprawność i będzie ciszej pracował :-| Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Quintrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Teoretycznie. W praktyce wygląda to tak, że mocniejszy zasilacz wydzieli więcej ciepła i musi szybciej kręcić wentylem :wink: A ten OCZ do cichych na bank nie należy chociaż mocny jest na pewno. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) A czy ten Corsair poradzi sobie jak zmienię procesor na quada q8200? Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Quintrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Poradzi sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupon Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Podepne sie pod temat i zapytam czy zasilacz z końcówka P-4 moge podłaczyć do płyty z P-8 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suslik Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Możesz, ale czasem (rzadko) zdarzają się pewne problemy z OC lub stabilnością płyty. Jak nie bedize dzialac to zawsze mozna kupic/zrobic przejściówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jeżeli nie jest to jakiś bardzo prądożerny komp to nic się nie będzie działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupon Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Jeżeli nie jest to jakiś bardzo prądożerny komp to nic się nie będzie działo. Płyta ASROCK A780GXH/128M AMD 780G reszta jak w konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2009 Powinno być ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...