Jump to content
romek

Portal Purepc.pl Obchodzi 3 Urodziny

Recommended Posts

Dołączona grafika

Drodzy czytelnicy, dnia 6 czerwca 2006 portal PurePC.pl oficjalnie ujrzał światło dzienne. Po 3 latach istnienia w sieci, portal zdobył bardzo duże grono zagorzałych czytelników, którzy odwiedzają nas by dowiedzieć się najważniejszych nowinek ze świata IT, zobaczyć nowe trendy w budowie podzespołów i gadżetów oraz przeczytać w testach, jak sprawują się najnowsze układy na tle innych dostępnych na rynku. Staramy się przekazywać w swoich publikacjach jak najwięcej informacji potrzebnych dla użytkownika, by każda osoba była w stanie znaleźć szybko odpowiedź na nurtujące ją pytania. W imieniu całej redakcji dziękuję Wam, że byliście z nami przez te dość trudne 3 lata i oby tak do 100 lat....

Rafał Romański
Redaktor naczelny

Również Gratuluje tych ciężkich, ale owocnych 3 lat. Była to długa droga dla rozwoju naszego serwisu do obecnego stanu. Przez te 3 lata serwis stał się bardzo znany w Polsce i często polecany.

Jako stały użytkownik serwisu PurePC i jego znakomitego Forum (IMO najlepszego w tematyce) życzę mu 100 lat. Oby jeszcze bardziej się rozwijał i wzbogacał o ciekawe artykuły i recenzje ze światka IT.

Edited by Devil

Jestem nowym użytkownikiem purepc i świeżakiem jeśli chodzi o komputery (do tej pory był laptop, firefox i baaardzo rzadko jakaś gra) i za każdym razem jak bardziej obeznanych znajomych o coś pytam to częściej odpowiadają "purepc.pl" niż "google.com" co o czymś świadczy :) 100 lat i oby tak dalej!

Guest Kaaban

Eh pamiętam jak dziś oddzielenie się od Tweaka w kwietniu 2006 i potem 2 miesiące oczekiwania na portal :oops:

Szkoda tylko że z pierwszego składu redakcji nie został praktycznie nikt prócz poza romkiem, costim i moderacją/administracją (no może kogoś pominąłem to sorry :P)

To już trójka na liczniku? Ale ten czas leci...

Życzę dalszego rozwoju, wprowadzania innowacyjnych rozwiązań do portalu i forum oraz przede wszystkim przyjemności z wykonywanej pracy.

Moderatorom dziękuję za utrzymywanie znakomitego porządku na forum, co jest cechą unikalną w tych czasach. Świetna robota.

Edited by Rikki

no gratulacje chopaki. jednak dla mnie tweak/purepc to glownie forum.... to kopalnia wiedzy jest. troche sie postarzalem i przesiadlem sie laptopa, ale czasem zagladam, az sie lezka w oku kreci jak odnajduje swoje posty sprzed 100 lat ;)

A od ktorego momentu sa liczone te 3 lata oficjalnie? :)

6 czerwca ?

Swoja droga, cieszy mnie fakt, ze PP przejelo wszystkich wartosciowych userow Tweak.pl i dalej sie rozwija ;]

Trzymam kciuki za kolejne takie 3 lata ! :lol2:

Wszystkiego najlepszego!!!!!!!Tak trzymać, ja jestem zadowolony z obecnego poziomu i doboru przekazywanych info.

Co prawda, nie jestem z wami od początku (szczerze żałuję, odrobię w polu :razz: ) Dla mnie każdy dzień zaczyna się w takiej kolejności:

1. Kawa

2. newsy na purepc

3. skrzynka mailowa

4. śniadanie

Data łatwa do zapamiętania..........dzień przed moimi urodzinami, z tym wyjątkiem że ja jestem starszy niż ten portal he he

NIE PODDAWAJCIE SIĘ, JESTEŚMY Z WAMI, tylko nie proście o darowizny :unsure: