Tomek.B Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 A ja chciałbym podziękować , bo znalazłem tutaj kilkanaście potrzebnych mi publikacji czy to przez redaktorów napisanych czy to przez samych forum userów. Wasza praca jest potrzebna innym (w tym mnie) - przydaliście sie mi pare razy za co Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost991 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Gratulacje za utrzymanie się w sieci i podtrzymywanie bardzo wysokiego poziomu portalu. Oby tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Świetny portal plus najlepsze forum OC/hardware w PL (jak nie na świecie ;)). PPC może ma 3 lata ale wcześniej było coś innego bo tweak.pl (ten prawdziwy). Życzę wszystkiego najlepszego i dalszego rozwijania (szczególnie portalu). PPC for life :gitarzysta2: :gitarzysta: :gitarzysta2: :gitarzysta: :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borbo Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Anonimowo jestem z wami od początku a od niedawna już jako stały użytkownik. Gratuluje tych 3 super lat i oby następne były jeszcze lepsze!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Moderatorom dziękuję za utrzymywanie znakomitego porządku na forum, co jest cechą unikalną w tych czasach. Świetna robota. Podpisuję się pod tym dwoma łapami ;) Również życzę wszystkiego dobrego, dalszego rozwijania ppc, no i satysfakcji z wykonywanej pracy :razz: Po prostu, róbcie swoje a będzie dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Użytkownicy. Możecie zrobić zrzutkę (na wódkę :P)zróbcie zjazd a kasa na wódkę na pewno się znajdzie :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 zróbcie zjazd a kasa na wódkę na pewno się znajdzie :gitarzysta2:Romeeeeeeek! Rooomek! Gdzie jesteś? Chłopaki mają Ci coś do powiedzenia! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 http://www.tinyurl.pl?pGGwM3ji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 zróbcie zjazd a kasa na wódkę na pewno się znajdzie :gitarzysta2:Delikwenci do izby również. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 stolat :gitarzysta2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 pińcet ! Miło się tu czas spędza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Wszystkiego najlepszego! Oczywiście nie zapominamy, że zaczęło się od Tweak'a :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaspl21 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Jak widać można - gratulacje - wszystko idzie w dobrym kierunku i nie zmieniać nic , no i dla modów duże brawa POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dzięki za Wasz wysiłek i ciężką pracę. Dzięki wszystkim za wypełnienie forum ciekawą treścią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hermes5 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Gratuluje, i życzę dalszych sukcesów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogur Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Czy tylko ja zauważyłem trzy szóstki w dacie założenia? :blurp: Najlepszego, i oby tak dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 zróbcie zjazd a kasa na wódkę na pewno się znajdzie :gitarzysta2: Ta i do zobaczenia na izbie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamitka Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Sto lat!! BTW. Moja córeczka jest dokładnie rok młodsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 [*] [*] [*] -Na torcie :-D. Życzę 150 lat, tylko żeby onet was nie kupił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 [*] [*] [*] -Na torcie :-D. Życzę 150 lat, tylko żeby onet was nie kupił.PPC nie Lab, na szczęście.. Gratsy! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 kurde juz tyle minelo? heh sto lat! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 100 - lat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 STO LAT!!! :) [*] [*] [*] -Na torcie :-D. Życzę 150 lat, tylko żeby onet was nie kupił.Raczej wp :wink: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ClydeX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 100 lat! Jestem od samego początku, aż od czasów Tweaka, szkoda, że ostatnimi czasy oglądalność jest taka słaba, mimo wszystko jest to moje ulubione forum sprzętowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 100 lat! Jestem od samego początku, aż od czasów Tweaka, szkoda, że ostatnimi czasy oglądalność jest taka słaba, mimo wszystko jest to moje ulubione forum sprzętowe. Winter jest jak fenix, odradza się z popiołów wraz z xx kontem. =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomXczaK Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 gz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ta i do zobaczenia na izbie. :DOj ;) Winter jest jak fenix, odradza się z popiołów wraz z xx kontem. =)Dobrze spuentowane :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Najlepszego ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 To co, zaczynamy marudzić jak było dobrze za czasów Tweaka? ; ] Tak na prawdę nie czuje że PPC już ma tyle lat bo? Bo nie było żadnego zlotu. Co to ma być Panowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Tak na prawdę nie czuje że PPC już ma tyle lat bo? Bo nie było żadnego zlotu. Co to ma być Panowie?No przydałoby się, czemu nie - pomyślimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...