Gość ClydeX Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam, Potrzebuje 60-gigabajtowego dysku SSD do lapka. Musi to być 2.5-calowy dysk, co polecicie? Cena też jest ważna, nie więcej niż 800 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Najlepiej jak bys troche dolozyl i kupil Vertexa lub Falcona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ClydeX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Vortex jest od OCZ, a Falcon jakiej marki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Falcon jest od G.Skill Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ClydeX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tego Vortexa widziałem w MM w Rotterdamie, cena jest do zaakceptowania, ale G.Skill to już bardziej w sklepach komputerowych, a w Holandii ciężko takie znaleźć, jedynie w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 No to niema co narzekac tylko sie cieszyc :) G.Skill jest na tych samych komponentach co Vertex, ale ten z kolei jest ciut lepszy. W polsce 60gb najtaniej 970zl...niestety, g.skill ciut tanszy 950 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ClydeX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wezmę Vertexa, chcę postawić system na samym SSD, a mam jeszcze dysk zewnętrzny od WDka, który magazynuje mi dane. Laptopowy dysk pójdzie do PS3 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...