Callesson Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam, chciałbym sprawdzić serię swojego CPU, czy da się to jakoś zrobić bez patrzenia na sam procesor? Nie chcę teraz zdejmować chłodzenia, na opakowaniu nic takiego jak seria nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 chodzi ci o takie informacje jak w evereście ---> płyta główna--->CPUID ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callesson Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Nie, chodzi mi o identyfikator serii z której pochodzi procesor - na pewno pisze to na procesorze, ale nie wiem czy jeszcze gdzieś indziej. Czasem podaje się z której serii lub z którego tygodnia pochodzi dany procesor żeby porównać "podkręcalność" procesorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MattES Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jesli chodzi ci o tydzien z ktorego pochodzi procesor to znajdziesz go albo na chipie lub na opakowaniu od BOXa . Szukaj czegos takiego FPO/Batch : Qxx... . Pierwsza cyfra po Q to rok produkcji a nastepne dwie to tydzien w ktorym zostal wyprodukowany . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...