Gość MaRuH Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 http://www.gamezilla.pl/content/jak-zle-po...c-fifa-10-na-pc PADLEM NA GLEBE :lol: :lol2: Tragedia... , dali by sobie spokój z wypuszczaniem tego na PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 ale ta fifa jest tragiczna =o grafika to kpina, fizyka jakby grali nie wiem, na księżycu, ogolnie beznadziejna :/ mowieo wersji na PC ofc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Tyle mieli poprawić, a ciągle jest to samo. Bramkarz biega mi do połowy boiska (chociaż nie kazałem), podaje ręką, gdy stoję obok niego, po prostu żal. Może i poprawili twarze, ale nie wiem po co, skoro normalnej gry i tak ich nie widać. Gra dno dna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...