CUBEGAME Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 ale fajne WC przyjemnie sie oglada kolor super PRO:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 (edytowane) wyglada swietnie :) zlaczki Bitsa? Bo za niedlugo planuje swoj uklad przebudowac i sie zastanawiam czy nie zmienic moich D-tEKów na skrecane bitsy doczytalem ze feserki. waz dobrze siedzi? Edytowane 2 Lipca 2009 przez -=YoGi=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2009 Waż siedzi dobrze, nawet przy dość ciasnych łukach nie ma zamiaru wyskoczyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 6 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2009 Screamer, pochwal się zmianami ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Na razie pracuję nad zewnętrzną powłoką ;) Okno i otwory wentylacyjne wycięte. Kombinuję jak odpowiednio wygiąć i przymocować siatkę, muszę kupić szybę... Jest trochę pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 otworki mniam siatex z Tuning.pl odpada ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 siatekx jak siatex dla mnie pasuje a najważniejsze aby dla Screamera pasował ;) Screamer a powiedz mi sam ręcznie w własnym domowym zapleczu wycinałeś otwory? ciach!a jaką Ty masz stabilną rękę, normalnie jak skała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) siatekx jak siatex dla mnie pasuje a najważniejsze aby dla Screamera pasował ;) Screamer a powiedz mi sam ręcznie w własnym domowym zapleczu wycinałeś otwory? [ciach!]a jaką Ty masz stabilną rękę, normalnie jak skała. To jest cięte wodą. Na innym forum o tym piszę. Nie powiem niezle to wygląda. EDIT mały błąd cięte wodą a nie laserem Edytowane 8 Lipca 2009 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Często WC wyglądają słabo w dzień i fajnie w nocy. Tutaj jest na odwrót. W dzień naprawdę super układ, w nocy ten kolor UV węży nijak nie pasuje do reszty. Pomarańczowe UV, albo w ogóle wywalić UV i będzie super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Jednak wolałem wąż poprzedni niż ten MK. Ten się nie błyszczy tak ładnie jak tamten, i jakoś na niektórych zdjęciach wygląda dość tandetnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) Otwory cięte wodą ;) Cięcie jest idealne ale trzeba jeszcze troszkę oszlifować. Co do siatki na razie będzie taka + filtr. Jak się znudzi to sie zmieni ;) Węże wyglądają lepiej - przede wszystkim nie są fioletowe jak DD UV. Będę eksperymentował jeszcze z domieszkami do płynu aby był bardziej czerwony i krwisty. Jak skończę okno i otwory porobię nowe zdjęcia, bo na razie po zmianie węży mam tylko parę słabych ;) Edytowane 8 Lipca 2009 przez Screamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 to na pewno jest twoje pierwsze wc? :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 to na pewno jest twoje pierwsze wc? :gitarzysta:Tak ;) Możesz zapytać Seby czy kogokolwiek kto udziela sie na PCLabie. Wcześniej było tylko AC, ale dość ekstremalne :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 To wcześniejsze AC było "mniamniusie" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Piękne było to AC! 100% pasywne, podoba mi się! :D Też ta mata która powlokłeś tackę efektownie wygląda. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) 100% pasywne, podoba mi się! :huh: ja tam widze dwa wentyle na grafie i conajmiej jeden w obudowie Ale wygląda dobrze, taki Manhattan w obudowie :D Edytowane 8 Lipca 2009 przez gregor666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Wentyli było więcej ;) Na pewnym forum kojarzyło się to jako Libery City ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Aha to nie widziałem wentyli. Ale super to wygląda, bo wszystkie rady w tym samym stylu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 (edytowane) Siatka w dolnych otworach zamontowana. Jako filtra użyłem filtra węglowego do okapu ;) Siatka "wypchnięta" jakieś 2mm ponad płaszczyznę boku. Do czerwonego Fesera dolałem kilka kropel czarnego aby pogłębić kolor... I boczek... Okno muszę zamówić u szklarza. Oczywiście będzie szyba nie pleksa ;) A w planach kolejne zmiany... Edytowane 13 Lipca 2009 przez Screamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Wygląda świetnie :) no i czerwony ładniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 eghmm super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Mamy konkurenta dla Malika :legal: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) Mamy konkurenta dla Malika :legal: A kto mowi o konkurencji ? Nikt z nikim nie konkuruje. Dla mnie to super sprawa ze coraz wiecej sie pojawia takich projektow. Przynajmiej jest co ogladac :) Ma to tez kolejne znaczenie ... Polska scena LC robi sie mocna :lol2: Wielkie gratz dla autora - projekt naprawde powalajacy. Tak trzymac :) Edytowane 14 Lipca 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 THX Guys! Mam jeszcze dużo do zrobienia, to raz. I muszę się podszkolić w zdjęciach, to dwa. A trzy z nikim nie zamierzam konkurować a raczej czerpać inspiracje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 THX Guys! ... z nikim nie zamierzam konkurować a raczej czerpać inspiracje ;) Amen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Subvoice Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Siatka wygląda super. W jaki sposób ja wypchnąłeś? raczej chyba nie przez ten otwór w boku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Właśnie tak ;) Położyłem bok na miękkim podłożu "lewą stroną" do góry, siatkę na otwór, a na siatkę fragment wyciętego z tego boku aluminium. Ten fragment jest mniejszy od otworu o jakiś 1mm czyli mniej więcej o grubość siatki. Pasowało idealnie. Wystarczyło popukać trochę młotkiem przez tą blachę i kawałek drewna i siatka sama się ukształtowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 najważniejsze że własna praca i pomysł, o efekcie nie wspominając :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 daj więcej fotek z większej odległości. wszyło PRO :banana: buda pro & elo :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 Mała dostawa... ;) I pomocnik w opróżnianiu układu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...