evo94 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) układzik jest elo ;) :banana: :zonk: p.s. czy to jest aquacomputer aquaero 4.22a ? Edytowane 18 Lipca 2009 przez damian2109 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 p.s. czy to jest aquacomputer aquaero 4.22a ? Tak to jest aquaero ale nie wiem czy 4.22a ;] ale na pewno aquaero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak pisałem na labie (nick zohan bądź david11_2), świetnie to wygląda. Świetna robota, pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 układzik jest elo ;) :banana: :zonk: p.s. czy to jest aquacomputer aquaero 4.22a ? 4.22a nawet z Polskim firmware. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evo94 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Rzut okiem przez okno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Ladnie obrobione zdjecie ;) Daj w wiekszej rozdzialce ... bedzie na tapete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Ladnie obrobione zdjecie ;) Daj w wiekszej rozdzialce ... bedzie na tapete.Bez kilku drobnych poprawek: http://g.imagehost.org/view/0023/DSC06923 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Bez kilku drobnych poprawek: http://g.imagehost.org/view/0023/DSC06923 Dzieki za hi-res :) Edytowane 21 Lipca 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Najładniejsze obecnie WC w PL. Gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Najładniejsze obecnie WC w PL. GratkiNie zgodzę się. Dużo mu brakuje... i będę jeszcze nad tym pracował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie zgodzę się. Dużo mu brakuje... i będę jeszcze nad tym pracował.ale kolorek najładniejszy w tym roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 ale kolorek najładniejszy w tym roku :)Dzięki ;) Trochę sie nakombinowałem aby był naprawdę czerwony. Wymieniałem węże z DD na Masterkleera, a ostatnio czerwonego Fesera mieszałem z niewielką ilością czarnego, żeby pogłębić kolor. Z koloru jestem zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 A ja będę się trzymał tego, że to jednak najładniejsze LC :) Gratki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Jak dla mnie bomba - wyglada rewelacyjnie.Ze tez wam sie chce na to tyle czasu posiwecac.Ja tez lubie miec porzadek w budzie, ale na takie cudo cierpliwosci bym nie mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 cierpliwosc moze i mam ale jedyny problem zeby miec taki uklad w moim przypadku to brak funduszy ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie zgodzę się. Dużo mu brakuje... i będę jeszcze nad tym pracował. Co jeszcze przewidujesz do zrobienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Co jeszcze przewidujesz do zrobienia ?Wymiana kątówek na BP (już idą), dopieszczenie węży (docinanie, docinanie, docinanie) i niektórych blaszek (malowanie, malowanie, malowanie), inne ułożenie węży (trochę) a na koniec.... zmiana platformy i kompletna rewolucja :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghandar Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Magik, bez kitu :) Bardzo mi sie podoba. Musisz byc niezle zadowolony? Pozdro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Magik, bez kitu :) Bardzo mi sie podoba. Musisz byc niezle zadowolony? Pozdro :)Za dużo jest jeszcze do poprawy żeby powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony... A zrozpaczony też nie jestem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Za dużo jest jeszcze do poprawy żeby powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony... A zrozpaczony też nie jestem :lol2: Ehh nie przesadzaj... do poprawy to tam nic nie ma. Ale wiem z doswiadczenia ze ta zabawa to never ending story :) :) :) Edytowane 22 Lipca 2009 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Ukladzik naprawde swietny :) Najlepszy, ze wszystkich obecnych na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Ale wiem z doswiadczenia ze ta zabawa to never ending story :) :) :)Wiem o tym doskonale :lol2: Ciągle myślę co by tu poprawić i zmienić, a co dwa dni tworzy się nowe zamówienie w Cooling :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Kolor zajefajny, możesz opatentować mieszankę bo jest prawdziwie czerwona. Mam nadzieje ze wywaliłeś te UV z budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 UV nie ma. Będą małe zmiany... To teraz... a przyszłość będzie mroczna... :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Strach się bać :D BTW jutro Twój wielki dzień ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Screamer ... schnell foto machen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 jutro Twój wielki dzień ;)...? Screamer ... schnell foto machen :)Na razie same mobo... Rozglądam się za zasiłką, a procek i RAM jeszcze na razie w planach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Jak to mowi nasz szanowny Sebus .... fpyte :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Kilka zmian i kolejna dolewka czarnego Fesera do czerwonego. Kolor jest wreszcie taki jaki powinien być ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...