Screamer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No to brakuje już tylko procesora... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Paweł, nie będzie Ci żal zdejmować stockowego chłodzenia ? :wink: Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Żal na pewno nie... ale trzeba przyznać, że jest ładne. Nadal nie wiem jeszcze jaki set wyląduje na mobo :unsure: Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez Screamer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Plate wykonane naprawdę elegancko i dokładnie, chwała Ci za to ;) Po za tym sprzęt wysokich lotów i niesamowity obecny układ. Naprawdę dźwigasz poprzeczkę w PL (jeśli chodzi oczywiście o LC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Z tego co sie dowiedzialem, Screamer tworzy teraz nowy projekt... Elastic Wygibastic - poprostu f mega pyte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Z tego co sie dowiedzialem, Screamer tworzy teraz nowy projekt... Elastic Wygibastic - poprostu f mega pyte ;)Heh... :) To tylko tak na chwilę, zanim dorwę bloki na mobo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Elastic Wygibastic :lol2: Czekam na bloki na nowe mobo więc skleciłem coś na trochę. A żeby nie było nudno to... Temporary Plastic Edition :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 :lol2: jak dla mnie, bomba! :) trzeba przyznać że wygląda to odjazdowo w porównaniu z cudownie wychuchanymi układami ;) od taka fajna odskocznia :) Screamer jak zawsze układzik pierwsza klasa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 układ zakręcony :) pozytywnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Kurde jeszcze tak ułożonych węży nie widziałem nawet na XS :) Bardzo oryginalnie, podoba mi sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Screamer zapoczatkowal nowa mode w prowadzeniu wezy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wygląda zajebiaszczo to raz wymiana cepa bez zbędnych naprężeń to dwa chyba też tak zrobię to trzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ogromne fpyte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 W weekend wodujemy Evgę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Już się boje co się będzie działo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Bedzie sie dzialo! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Już się boje co się będzie działo :D Bedzie sie dzialo! :D Oj bedzie bedzie, polejemy evke woda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 świetny bloczek :) błyszczy się jak psu jajca :D Screamer mam pytanko możesz mi zmierzyć wymiary piwnicy twojej obudowy? sama długość i wysokość bez głębokości. z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 świetny bloczek :) błyszczy się jak psu jajca :D Screamer mam pytanko możesz mi zmierzyć wymiary piwnicy twojej obudowy? sama długość i wysokość bez głębokości. z góry dzięki :) Jestem w pracy, ale jeśli szybko potrzebujesz to: długość - wejdzie poczwórna chłodnica (4x120) po wymontowaniu koszyków na dyski wysokość - Xchanger stoi na 1cm macie + Laing z mocowaniem i jeszcze trochę luzu :) Możesz obliczyć ale z tego co pamiętam to chyba 19cm. głębokość - Xchanger + wentyl + zasiłka + 2cm pomiędzy wentylami a bokiem, 2cm pomiędzy chłodnicą a zasiłką i 1,5cm pomiedzy zasiłką i drugim bokiem. Łatwo da się wszystko policzyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 pilne to to nie jest więc to żaden problem jakbyś nawet za tydzień podał wymiary :) ale nie ukrywam że przydadzą się wymiary podane w centymetrach bo tak nie bardzo wiem co ma jaką szerokość itd. 480 wchodzi za zasilacz czy zmieści się jeszcze po tej samej stronie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 pilne to to nie jest więc to żaden problem jakbyś nawet za tydzień podał wymiary :) ale nie ukrywam że przydadzą się wymiary podane w centymetrach bo tak nie bardzo wiem co ma jaką szerokość itd. 480 wchodzi za zasilacz czy zmieści się jeszcze po tej samej stronie? Dokładnie: Długość - 58,5cm po wymontowaniu przedniego wentylatora, a więc całkowite miejsce na dole (z wentylatorem + filtr 44,5cm) Wysokość - 19,5cm Głębokość - 20cm 480 wejdzie za lub przed zasilacz, w zależności z której strony go zamontujesz (możliwości są dwie). U mnie z przodu (tzn. od mojej strony) jest chłodnica, zasilacz jest za nią. Po tej samej stronie co zasiłka zmieści się jeszcze max. 240-tka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Alez poprowadziles to wezowisko :P No no ladnie Ci to wszystko wyszlo! I jak zwykle, super zdjecia! ;) Fajny oplot rowniez. Czyzby to z MDPC-X? Dawaj dalej! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Alez poprowadziles to wezowisko :P No no ladnie Ci to wszystko wyszlo! I jak zwykle, super zdjecia! ;) Fajny oplot rowniez. Czyzby to z MDPC-X? THX...! :rolleyes: A co do oplotu... to właśnie po takich postach uśmiecham się szeroko do wszystkich tych, którzy upierają się, że nie wiem co to jest oplot z MDPC-X czy Techflex i usiłują mnie przekonać, że jest 100 razy lepszy. Niestety, to zwykły oplot za 1,70zł od firmy dobry_warsztat z Warszawy. Dla mnie oploty nie muszą być miłe w dotyku (jak niektórzy usiłują mnie przekonać), mają dobrze wyglądać, a po włożeniu ich do budy i tak różnicy nie widać, więc... ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Zarabiasta plytka :P - hehe mam nadzieje, ze sie spisze i u mnie, ale ten blok cholernie drogi na nia. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 A co do oplotu... to właśnie po takich postach uśmiecham się szeroko do wszystkich tych, którzy upierają się, że nie wiem co to jest oplot z MDPC-X czy Techflex i usiłują mnie przekonać, że jest 100 razy lepszy. Niestety, to zwykły oplot za 1,70zł od firmy dobry_warsztat z Warszawy. Dla mnie oploty nie muszą być miłe w dotyku (jak niektórzy usiłują mnie przekonać), mają dobrze wyglądać, a po włożeniu ich do budy i tak różnicy nie widać, więc... ? icon_smile3.gif Sam używam oplotu za 1zł/m czy widać jakieś przebicia to można zobaczyć w moim temacie o wc lub o oplotach. Nie ma sensu przepłacania za "marke" a Techflex wydaje się przebijać :huh: tak czy inaczej czekam na wodowanie evga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Dokładnie: Długość - 58,5cm po wymontowaniu przedniego wentylatora, a więc całkowite miejsce na dole (z wentylatorem + filtr 44,5cm) Wysokość - 19,5cm Głębokość - 20cm 480 wejdzie za lub przed zasilacz, w zależności z której strony go zamontujesz (możliwości są dwie). U mnie z przodu (tzn. od mojej strony) jest chłodnica, zasilacz jest za nią. Po tej samej stronie co zasiłka zmieści się jeszcze max. 240-tka dzięki Screamer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie no nie proboje Cie w zadnym razie przekonac na MDPC-X :P Sam uzywam innego za 1€ za metr. MDPC-X zato maja ladne kolorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 W takim układzie lepiej nie podąrzać wzrokiem za cieczą bo na kacu można zwrócić, freak'owate :razz: P.S. musze poszukać Twoich memek w układzie 2x2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Screamer Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Idą duuuuże zmiany... tym razem zaskoczyłem sam siebie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 mleko :o :D czarny czerwony biały :), prawie jak kolory Kieślowskiego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...