bw24 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam.Bo mam taki problem jak instaluje Windowsa i pisze ładowanie to wyłącza mi się komputer i wyje mi jakiś alarm. Co mam zrobić aby tego alarmu uniknąć lub go aby wogule nie było?? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwok Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Pewnie to wina przegrzewającego, sie procesora, albo nie dolega chłodzenie albo poszła dioda termiczna na płycie. Wejdź w bios i wyłącz alarmowanie przegrzania procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jeżeli to wina przegrzewającego się procesora to raczej radziłbym ci poprawnie zamontować chłodzenie a nie wyłączać alarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwok Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 No tak prawda najpierw sprawdzić chłodzenie później dopiero wyłączyć w biosie jakby co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bw24 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 No to jak mam to zrobić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek1166 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 No to jak mam to zrobić???złap za radiator procesora i spróbuj nim poruszać jak jakiś luz wyczujesz to źle jak nie ma luzów to wszystko ok jest. jak się rusza czy jakiś luz to zamocuj go poprawnie tak żeby żadnego luzu nie było. radiator musi mocno przylegać do procesora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...