Junior Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Mam takie pytanko czy ktoś miał jakieś kolwiek problemy counterem na radku , głównie chodzi o stery . Bo mam taki przypadek że na G2Ti i na sterach powyżej 40.xx gra sie sypała . I zastanawiam sie czy takie problemy występują na jakiś sterachy radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 U mnie na radku wszystko spoko na Catalyst`ach 3.2 powiem ze lepiej sie wychodzi z tej gry niz na moim starszym gfsie. Bo na gf byl czarny ekran po wyjsciu i tzreba bylo w xp kombinowac zebyw rocic na pulpit a tutaj na radku wychodzi do pomniejszonego menu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 U mnie na radku ani na matroxie tez nie ma problemow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 u mnie na obu kartach (i ti4200 i radku 9100) ma ta ga problemy z menu czasami sie sypie , czasami nie chce sie znowu zalogowac jak wyjde i musze odnowa urucchomic ipt ale najczesciej jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 U mnie na radku wszystko spoko na Catalyst`ach 3.2 powiem ze lepiej sie wychodzi z tej gry niz na moim starszym gfsie. Bo na gf byl czarny ekran po wyjsciu i tzreba bylo w xp kombinowac zebyw rocic na pulpit a tutaj na radku wychodzi do pomniejszonego menu. z tego co wiem a wiem bo sam to mam Catalysty 3.2 sa skopane jesli chodzi o cs-a dopiero w 3.3 naprawia ten blad Ale na 3.1 wszystko gra ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Dzięki za pomoc . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...