Shunner Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) No więc , widziałem dużo osób zastanawiających się nad kupnem , którzy mieli z tym problem. A jako że posiadam owego gryzonia chciałem go zaprezentować i przekonać do kupna gdyż warto. Parametry : Interfejs myszu USB Typ myszy Optyczny na podczerwień Komunikacja myszy przewodowa Rozdzielczość myszy 1800 dpi Liczba przycisków myszy 5 Wymiary 12,80 x 6,35 x 3,91 cm Optyka Razer Precision Częstotliwość próbkowania 7080 fps Prędkość Do 114 cm na sekundę Maksymalna akceleracja Do 20 g Obudowa Dla praworęcznych Ślizgacze Super śliskie teflonowe Waga 90 g Zaawansowany sterownik Zmiana czułości myszy Przede wszystkim jego zalety : + Dla użytkowników lubiących szybkość 1800 DPI z możliwością zmiany na 900DPI oraz 450 DPI + Małe opóźnienie praktycznie zerowe 1MS. + Możliwość ustawienia aż 1000Hz , z możliwością zmiany na 500Hz oraz 125Hz. + Szerokie możliwości w ustawieniach scroll-a [kółka]. + Dwa w pełni programowalne przyciski. + Wygląd , możliwość wyłączenia podświetlania. + Laser 3G Infrared Sensor [Ogromna precyzja]. + Niska cena w porównywalności do Logitech G5 o prawie identycznych parametrach. + Wysoka jakość i precyzja dla wymagających + Doskonała powierzchnia myszki , góra jest jakby "ze skóry" nie wiem jak to opisać , zaś boki są "śliskie" + Długi , sztywny kabel + Łącze USB + Doskonale działa na każdej powierzchni. + Mocno staniała kiedy wyszła Mamba która wcale lepsza nie jest. + Idealnie leży w prawej dłoni Wady : - Tylko dla prawo ręcznych Uwierzcie mi , ta mysz jest po prostu doskonała. Tym bardziej że staniała. Kupiłem ja z podkładką Goliathus Control , takich promocji jest wiele , po 150 zł mysz z podkładką , wystarczy poszukać ,a warto gdyż podkładka warta jest 50 zł i widać znaczną poprawę kontroli nad nią , polecam szczególnie osobom , które chcą ja używać na 1800 DPI. Link z podkładką , możliwe że znajdziecie taniej : Klik Pozdrawiam Shunner. :rolleyes: Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Shunner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Czy już czasem nie jest temat o DA? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shunner Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 @UP Był o zapowiedziach i były nie poprawne dane + komentarze z kosmosu przeczytaj go sobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 wow, fajna receka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Imo niepotrzebny nowy temat, do wad można śmiało dodać wysoką awaryjność - nieprogramowany dwuklik :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shunner Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) @UP Wysoką awaryjność ? Chyba kpisz? , o dwukliku zapomniałem fakt , ale i tak to chyba najmniej potrzebna rzecz i najbardziej wyszukana na świecie -.-. Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Shunner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Moim zdaniem również nie ma sensu nowy temat (niech ktoś to usunie ;)). Tym bardziej że to nie recenzja a subiektywna opinia autora. Bo np zaliczanie do plusów że dobrze leży w dłoni odnosi się tylko do Ciebie - innym może już tak dobrze nie leżeć. Do wad zaliczyłbym np szybkie rysowanie się dolnej powierzchni i zbyt małe ślizgacze aczkolwiek spełniają w miarę swoją rolę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Wysoką awaryjność ? Chyba kpisz? , o dwukliku zapomniałem fakt , ale i tak to chyba najmniej potrzebna rzecz i najbardziej wyszukana na świecie -.-. Proszę bez egzaltacji. Nie miałem tej mychy, tani microsoft na sklejce mi starcza ;) Czytałem tylko, że lubi padać. Nie chodzi o dwuklik - może napisałem nie jasno. Chodzi konkretnie o to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...