Kalwas Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Na www.overclockers.com jest pare projektów prawie idealnych bloków z tąróżnicą że nawet na frezarce numerycznej nie są do zrobienia tobie sie to może udać. Możesz powielić i zawrzeć kilka pomysłów powinny na 90% sie skumulować . Jakie są szanse że za zrobienie bloku w Cad'ie i opłacenie pracy maszyny zrobiłbyś jeden egzemplarz dla mnie? Do Dzidzi raczej 0 szanse że będziesz miał możliwość wykonania czegokolwiek na Polibudzie na tej elektrodrążarce. U nas na wydziale jest pare obrabiarek numerycznych. Ale kolesie nie dadzą sie tknąć. Ba nawet pytałem czy by fuchy za kase nie chciał około 300-400zł to mnie wygonił :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ciekawie to wyglada, ale nigdzie nie widzialem recenzji tego. Jak sie nie myle jest to blok Morphlinga!!??Tak to jest blok Morphlinga Zgadza się M&B CU - tyle że nie jest on najwydajniejszy (po nim Morphling popełnił jeszcze chyba ze 3 bardzej wydajne - ostatni nawet w wersji ze srebra, co dało zdaje się jeszcze -1czy2 stopnie ...) http://www2.arnes.si/~mlivak/Mk4/silver/MK...20evo%20000.JPG porównanie temperatur jego bloczków: http://www2.arnes.si/~mlivak/Round%20up/te...emperature1.GIF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 oki. takze sie zamknij i nie odzywaj!! riffo, zaliczasz ostrzezenie, pierwsze (i ostatnie) Jezeli nie umiesz sie zachowac na forum, to sie z nim pozegnasz, na jakis czas. Zwracaj wiec uwage na to co, i jak piszesz do innych userow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Na www.overclockers.com jest pare projektów prawie idealnych bloków z tąróżnicą że nawet na frezarce numerycznej nie są do zrobienia tobie sie to może udać. Możesz powielić i zawrzeć kilka pomysłów powinny na 90% sie skumulować . Jakie są szanse że za zrobienie bloku w Cad'ie i opłacenie pracy maszyny zrobiłbyś jeden egzemplarz dla mnie? Do Dzidzi raczej 0 szanse że będziesz miał możliwość wykonania czegokolwiek na Polibudzie na tej elektrodrążarce. U nas na wydziale jest pare obrabiarek numerycznych. Ale kolesie nie dadzą sie tknąć. Ba nawet pytałem czy by fuchy za kase nie chciał około 300-400zł to mnie wygonił :cry: . No mnie tez to troche wkurza ze nie ma gotowych w 100% schematów bloków i wtedy wystarczylo by podac komus plan i blok gotowy ale z drugiej strony nie bylo by to zadne wyzwanie :) i mala frajda. Na a co do pracowników na uczelniach to sie nie dziwie dzisaj kazdy sie trzesie o swoja posade i nie chce rywykowac :( jedyny ratunek to jakis wuja albo sasiad co ma dostep do dobrego sprzetu i wtedy moze nam coś zmajstrowac. Mam nadzieje ze mój wujek mi pomoze :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binkow Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 No pewnie że Morphling. Jak dobrze poszukasz to znajdziesz również schemat z wymiarami, bylo co najmniej ze 2 razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 projekt tu masz ten schemat moim zdaniem lepiej zrob cos ala MK4 lub white water'a Morphling gdzies pisal nawet ze ten bloczek fajnie wyglada ale te konstrukcje sa od niego wydajniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a moze sa gdzies plany MK4?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...