Tubal Kain Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Monitorek jest używany, ale ma jeszcze 2lata gwarancji i nie posiada żadnych wad matrycy. cena to 850 PLN Najtaniej gdzie znalazłem nowy to cena 1360PLN + koszty przesyłki. Poczytałem troche o tym monitorze. W miarę przyzwoity lcd. Natknąlem się w sieci na ranking 24" lcd niemieckeigo chipa (a ja po neimeicku niszt fersztein:) ten monitor dosatl tam bardzo słabą notę 25 miejsce. Upalsowal sie za takimi jak: 7miejsce LG w2442pa 8 miejsce IIyama B2409HDS 13miejsce Benq m2400hd 15miejsce Asus vh242h te monitory nowe mozan kupic w przedziale 1000- 1200zl. Tak więc czy warto sie sugeraowac tą oceną 25 meijsca i se odpuścić. Czy jednak brac tego neca? a tu link do tego testu - http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenlist...x/index/id/568/ a tu recka z benchmarka - http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/T..._cz.4-1538.html. aha jeżeli ktoś zna niemiecki techniczny to proszę o pzretłumaczenie tych słow :) Bildqualität Energie-Effizienz Ausstattung Schachbrettkontrast Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Tubal Kain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Bildqualität Energie-Effizienz Ausstattung SchachbrettkontrastNie znam niemieckiego ale : Jakość budowy, Energetyczna-Efektywność (coś jak sprawność ... albo i nie ;-P), a na końcu coś tam o kontraście ... jeśli Ausstattung to to samo co outstanding to znaczy że wysoki. Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Monitorek jest używany, ale ma jeszcze 2lata gwarancji i nie posiada żadnych wad matrycy. cena to 850 PLN Tak więc czy warto sie sugeraowac tą oceną 25 meijsca i se odpuścić. Czy jednak brac tego neca? Bildqualität Energie-Effizienz Ausstattung Schachbrettkontrast Bardzo fajny monitor-za tą cenę wziąłbym sam. Jak masz możliwość zobaczyć go na własne oczy,to zobacz czy Ci odpowiada-własne oczy są lepsze niż najlepsza recenzja. Edytowane 8 Czerwca 2009 przez Miodnyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubal Kain Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 ok dzieki wielkie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Szczególnie, że jak ostatnio czytałem komputer świata, to oceny zależały od takich rzeczy jak język instrukcji obsługi, długość numeru telefonu na infolinie i koszt połączenia, czy objętość strony głównej producenta... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...