L0caL Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Posiadam p5b premium i 5200 ale ze wzgledu na problemy ujete w tym temacie zastanawiam sie nad zmiana sprzetu. E5200 robi bez problemow 4.0 ghz wiec o wiele latwiej bedzie mi sprzedac procka niz plyte. Z poczatku planowalem niewielka przesiadke ot, z 2140 na 5200 plus nowa plyta glowna. W obecnej sytuacji kusi mnie perspektywa wiekszych zakupow. Zwlaszcza ze, od października zaczynam studia wiec, znow bede biedny :wink: (argument za zestawem który posłuży mi dłużej) Wiec Czy przesiąść sie na quada czy moze cos z serii 8xxx? Czy moze ze wzgledu na ten artykul warto przeczekac jeszcze wakacje by kupic tanszego procka karte graficzna z nowym dxi ? Obecnie mam Asusa p5b premium 4g patriotow 800mhz 8800GT Tagan 420W pozdrawiam l0cal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ile kasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0caL Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Trudno mi powiedziec- jeszcze nie sprzedalem starych czesci. Mysle ze,ok 1300 zl. Wszystko zalezy od tego ilu czesci wypadalo by sie pozbyc?, Jezeli p5b,ram,zasilacz zostaja, to mam ~1300zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) kupic q9550 reszte kasy odlozyc na dx11 ew zmienic zasilacz Edytowane 8 Czerwca 2009 przez w0jtass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...