trymek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 j.w zastanawiam się gdzie to mogę dostać, najlepiej rozłączaną(4+4) w kolorze czarnym. Potrzebne są również piny do EPS'a/P4 czyli o przekroju kwadrata. Z tego co patrzyłem to można kupić jakąś przedłużkę(eps>eps)i wymontować, ale wole kupić osobno no i pinów raczej już nie wymontuję... ps. jeśli zły dział to uprzejmie proszę moderatora o przeniesienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Z tego co wiem taka wtyczka jest dostępną w sklepie elektronicznym ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Wcale tak łatwo o rozłączana nie jest. Generalnie mniejsza o wtyczkę, bo najbardziej zależy mi na stykach, o które jest ciężko z tego co patrze na Google... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 tme.eu/pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 No ten tme znam, ale musze poznać jeszcze nazwę tego pinu, bo przekopać przez to wszystko jest ciężko. A w dziale konektory nic nie znalazłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Yyy coś takiego? http://eltronix.pl/products/1341 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Tak, coś takiego. Całe szczęście znalazłem u siebie w elektronicznym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...