durczyn Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kupiłem na allegro od inwazja pc laptopa... nowy fabrycznie zapakowany.. do tego poprosiłem by mi dali płyte z vista 32bit i dopisali do rachunku... Ja sie z nimi kontaktuje i dowiaduje ze oni sobie rozpakowali laptopa.... wgrali viste 64.... wgrali i niewiem czy płyte dostane nawet O_o Pytanie, jutro wpada kurier z laptopem... mam go przyjąć? skąd wiem ze laptop nie jest z wystawy ? używany ? ekspozycja ? nie ten system ? (płytke moge odesłać ale jest juz wgrany ! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) jeżeli wziąłeś opcję za pobraniem!!! z otwarciem przy kurierze to możesz go obejrzeć jeśli masz wprawne oko i nie zaplacić za niego płytę powinni dać, łaski nie robią - chociaż to w przypadku visty nie jest konieczne, najważniejsza jest naklejka - nie zmienia to jednak faktu, że przycięli na tobie, oszczędzając na wersji pudełkowej do rzeczy - ja bym odmówil odbioru i zakupu takich kombinacji - albo wysylają nówkę funkiel tak jak się umawiałem, albo na drzewo - jak tak postawisz sprawę gwarantuje Ci, że na zapleczu znajdzie się jeszcze nieotwarta szt. Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Burns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Odmówiłem przyjęcia, było za pobraniem, mój argument by sporu niebyło to to ze w 10 dni moge zwrócić bez powodu, kłócić sie neichce ze np wersje oem mi dali a ja zapłąciłem za box... ze dali mi np z ekspozycji lapka... tego nie dowiodę od tak a szkoda nerwów i takiej kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Trochę niejasno napisałeś w pierwszym poście. Jeżeli zamawiałeś Vistę pudełkową, a panowie w sklepie już Ci "jakąś" zainstalowali na lapie, to IMO nie przyjęcie przesyłki jest sprawą oczywistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...