Alloon Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam mam problem z dyskiem twardym (160gb) a mianowicie czesto mi sie zaza ze jak usune cos z niego np jakis folder ktory zajmuje 2-3 gb to miejsce sie wogole nie wraca i pokazuje tyle ile bylo przed usunieciem pliku a pliku juz nie ma . Niemam antywirusa ktory by to blokowal itp. Probowalem juz programami takimi jak : ccleaner odkurzacz czy przez oczyszczanie dysku odzyskac miejsce jednak nie pomaga co moze byc tego przyczyna oraz jak temu zaradzic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Możliwe przyczyny: 1. Przywracanie systemu. Wyłącz monitorowanie wszystkich partycji prócz systemowej. 2. Pakiet Nortona z ochroną kosza. Wyłącz kosz Nortona lub odinstaluj tą funkcję pakietu. Poza tym zapoznaj się z tym tematem: http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...nia-t94332.html Być może w nim jest opisany podobny przypadek wraz z rozwiązaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alloon Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dzieki panie moderatorze ;p bardzo mi pomogl ten temat wystarczylo wylaczyc przywracanie systemu na wszystkich dyskach PS: temat do zamkniecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...