dr.elich Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Witam mam następujący problem - padło USB w sprzęcie jak w sigu, najpierw wyskoczyła chmurka mówiąca o jakimś problemie z USB - nie zdążyłem przeczytać - a teraz żaden port usb nie działa(front panel ani tylne).. wcześniej gdy mnie nie było narzeczonej jak ładowała tel kilkukrotnie wyskoczyła ta chmurka, ale tel się ładował odpalałem ubuntu z live cd i efekt ten sam(choć nie pamiętam dokłądnie czy pod live cd usb działa, ale nie wykrył ani myszki ani pendriveów) gdy wtykam pena to miga dioda podczas wkładania napięcia zasilacza stabilne (miernik)..na wyjściu usb 5,1v co mnie zastanawia to fakt spadku vcore z 1,33 na 1,23 po zdjęciu pencilmoda. na integrze problem nadal jest w biosie włączone wsio jak trzeba, usb też,generalnie samo się odłączyć nie mogło.. proszę o pomoc,pilnie! Edytowane 9 Czerwca 2009 przez dr.elich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...