kapica Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Może na początku się z Wami przywitam - więc Witam ;) Mam pewien problem, w którym (mam nadzieję) mi pomorzecie. Poszukuję sterowników do karty graficznej INVIDIA GeForce 9600GT, oraz do procesora AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+. Oraz wszytskich programów dzięki którym poprawię stabilizację, i osiągi mojego komputera. Zbliżają się wakacje, ja miałem wypadek - nic powarznego, to tylko złamana noga ;) ale nici z wakacji właściwie... chciałbym sobie pograć w jakieś nowsze, lepsze gry ;) Chciałbym żeby mój komputer przez te wakacje był naprawdę dobrą maszyną xD :D Z góry dziękuję za wszytskie linki jak i do sterowników, jak i do programów których poszukuję. Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 www.nvidia.pl www.amd.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapica Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 www.nvidia.pl www.amd.pl Na www.nvidia.pl w zakładce 'pobierz sterowniki' mam wybrać: "Seria produktu: GeForce 9 Series" i ściagnąć, czy jakoś inaczej wyszukać te sterowniki? A na www.amd.pl w zakładce 'wsparcie i sterowniki' -> 'Pobierz sterowniki dla procesora' co mam wpisać np. w Keywords ??? Sorry ale niezbyt się na tym znam ;( Proszę podajcie linki, lub pomurzcie mi w tym. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zainwestuj w słownik zanim zaczniesz pisać posty... Daj w miarę dokładny konfig swojego kompa i jaki Windows to pogadamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapica Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 (edytowane) Zainwestuj w słownik zanim zaczniesz pisać posty... Daj w miarę dokładny konfig swojego kompa i jaki Windows to pogadamy. Napisz tylko jak ściągnąć te sterowniki... i to wszyteko. Najlepiej, jakbyś mógł oczywiście - podaj linki. Windows XP Proffesional Z góry dzięki :rolleyes: Edytowane 10 Czerwca 2009 przez kapica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 XP Professional się pisze :mur:, angielski to podstawa... Karta graficzna: http://pl.download.nvidia.com/Windows/185....tional_whql.exe Do procesora nie trzeba żadnych sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 YogiCK ciekawe jak dobrze ty znasz angola. Koledze chodziło pewnie o jakiś Fusion do procesora AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 Sterowniki to żadna filozofia. Najlepiej użyć tych dostarczonych z kartą graficzną. Dopiero w przypadku problemów z jakąś grą proponuję poszukać nowszych na stronie NVIDIA. Te podane przez YogiCK powinny wystarczyć. Jeśli chodzi o procesor, to nie potrzeba żadnych wymyślnych narzędzi. Podkręcać też specjalnie nie ma co. Dla świętego spokoju radzę wyłączyć Cool'n'Quiet w biosie oraz odinstalować sterowniki o tejże nazwie. Nie potrzeba do gier żadnego monitora wydajności i spowalniaczy. Do tego proponuję przejrzeć temat o optymalizacji Windows XP. Dobre ustawienie systemu zaowocuje jego mniejszą zasobożernością oraz poprawi jego stabilność i szybkość. Zaoszczędzi też dodatkowe MB pamięci i czas procesora dla gier. Do ewentualnego podkręcania czegokolwiek można się brać, gdy jakaś gra mimo wykonania powyższych zaleceń nadal uparcie będzie klatkować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 (edytowane) [ot] YogiCK ciekawe jak dobrze ty znasz angola.Wystarczająco żeby nie robić takich błędów, a w razie problemów biorę po prostu słownik do ręki. [/ot] Edytowane 13 Czerwca 2009 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...