adammo13 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam, dzisiaj wypakowywałem folder ściągnięty z rapida, w 22 częściach po ok. 200 MB. W czasie wypakowywania tego archiwum, które zostało zapisane na dysku D (gdzie było ok. 15 GB wolnego miejsca) do folderu również na dysku D, wystąpił error. Komputer poinformował mnie, że jest za mało miejsca na dysku C i przerwał wypakowywanie. Problem tkwi w tym, że teraz mam 15 MB wolnego miejsca na C, gdzie wcześniej było ok. 2,5 GB. Plików wypakowanych nigdzie nie ma. Dodam jeszcze, że WinRar był również zainstalowany na dysku D. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek1166 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 Witam, dzisiaj wypakowywałem folder ściągnięty z rapida, w 22 częściach po ok. 200 MB. W czasie wypakowywania tego archiwum, które zostało zapisane na dysku D (gdzie było ok. 15 GB wolnego miejsca) do folderu również na dysku D, wystąpił error. Komputer poinformował mnie, że jest za mało miejsca na dysku C i przerwał wypakowywanie. Problem tkwi w tym, że teraz mam 15 MB wolnego miejsca na C, gdzie wcześniej było ok. 2,5 GB. Plików wypakowanych nigdzie nie ma. Dodam jeszcze, że WinRar był również zainstalowany na dysku D. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. usuń plik ręcznie. weź w opcjach pokaż ukryte pliki systemowe i niżej opcje pokaz ukryte pliki i foldery. poszukaj dużych plików na c może sie uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 C:\Documents and Settings\uzytkownik\Ustawienia lokalne\Temp i tam sa tymczasowe pliki winrara.Te usun. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adammo13 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2009 C:\Documents and Settings\uzytkownik\Ustawienia lokalne\Temp i tam sa tymczasowe pliki winrara.Te usun.ooooh, Bóg zapłać, dobry człowieku... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Some Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Mam ten sam problem, wypakowywałem plik 6 GB na dysk C: na którym było wolne 7GB, komputer się zaciął i teraz mam tylko 1 GB wolny, problem w tym że ten folder o którym Domik wspomniał zajmuje "tylko" 3 GB czyli pliki na pewno nie są tam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Poszukaj jakiegoś "odkurzacza", on wie gdzie szukać. ;) Ja używam CCleanera. Jak masz dysk IDE, możesz sprawdzić dysk scandiskiem - czasem to tylko miernik źle wskazuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Aby uniknąć takich problemów polecam po prostu zmienić WinRAR'owi ścieżkę z plikami tymczasowymi na inny dysk - wtedy nie ma kłopotu z zapełnianiem partycji systemowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...