Skocz do zawartości
adammo13

Wieeelki Problem Z Winrarem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

dzisiaj wypakowywałem folder ściągnięty z rapida, w 22 częściach po ok. 200 MB. W czasie wypakowywania tego archiwum, które zostało zapisane na dysku D (gdzie było ok. 15 GB wolnego miejsca) do folderu również na dysku D, wystąpił error. Komputer poinformował mnie, że jest za mało miejsca na dysku C i przerwał wypakowywanie.

Problem tkwi w tym, że teraz mam 15 MB wolnego miejsca na C, gdzie wcześniej było ok. 2,5 GB. Plików wypakowanych nigdzie nie ma.

Dodam jeszcze, że WinRar był również zainstalowany na dysku D.

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

dzisiaj wypakowywałem folder ściągnięty z rapida, w 22 częściach po ok. 200 MB. W czasie wypakowywania tego archiwum, które zostało zapisane na dysku D (gdzie było ok. 15 GB wolnego miejsca) do folderu również na dysku D, wystąpił error. Komputer poinformował mnie, że jest za mało miejsca na dysku C i przerwał wypakowywanie.

Problem tkwi w tym, że teraz mam 15 MB wolnego miejsca na C, gdzie wcześniej było ok. 2,5 GB. Plików wypakowanych nigdzie nie ma.

Dodam jeszcze, że WinRar był również zainstalowany na dysku D.

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam.

usuń plik ręcznie. weź w opcjach pokaż ukryte pliki systemowe i niżej opcje pokaz ukryte pliki i foldery. poszukaj dużych plików na c może sie uda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem, wypakowywałem plik 6 GB na dysk C: na którym było wolne 7GB, komputer się zaciął i teraz mam tylko 1 GB wolny, problem w tym że ten folder o którym Domik wspomniał zajmuje "tylko" 3 GB czyli pliki na pewno nie są tam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi