Jeff Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Witam Mam pytania zwiazane z raidem (plyta MSI KT3 Ultra ARU). 1.Czy na tej plycie z raidem Promise da sie uruchomic zwykly kontroler ATA 133 zamiast raidu. Slyszalem jakies zworki za to odpowiadaja. 2.Obecnie mam podpialem jeden dysk do raidu i ustawilem w biosie zeby z niego bootowal. Po kazdym odpaleniu kompa raid wyszukuje napedy, trwa to pare sekund a mnie to zaczyna denerwowac. Wiecie moze co trzeba poustawiac i gdzie , aby wszystko ladowalo sie automatycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 hym a wylaczyc rajdu to nie laska ?? a jak cie denerwuje to trzeba bylo kupic ecs'a za 200 zl i miec spokuj ze wszystkim ! tam nic niema wiec by cie nic niedenerwowalo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jak nie chcesz tego ekranu to chętnie się wymienie ja ci dam ecs k7s5a a ty mi swoją płytke jeszcze dorzuce ci coś. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...