nomysz Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam. Mam problem ze znalezieniem sterownikow do laptopa : Samsung R509-XA06PL , a dokladnie sterowników do : PCI Device , kontrolera Ethernet , kontrolera szeregowej magistrali USB , kontrolera magistrali zarzadzania systemem . Parametry komputera : Procesor Dual Core T3400 2,16 Wielkość dysku 250GB Pamięć RAM 4GB Karta graficzna Intel Graphics Media Accelerator X4500 Napęd optyczny DVD RW System operacyjny XP Home Edition Sieć bezprzewodowa WLAN Po sciagnieciu wszystkich sterownikow na XP z tej strony : http://www.samsung.com/pl/support/download...p;menu=download pozostaly mi tylko te jako inne urzadzenia . Prosilbym o jak najszybsza pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Daj raport z Everest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zainstaluj sterowniki do chipsetu, są na stronie intela ( 2 ostatnie problemy z głowy ) Do dwóch pierwszych potrzebny jest everest do zlokalizowania producenta, zakładka Sprzęt--> Urządzenia fizyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aim20 Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 witam! jestem tu nowy i bardzo pilnie potrzebuje pomocy kogos obeznanego z tematem. chodzi o laptopa: samsung R509 XA06PL a konkretnie o sterowniki do niego. przewalam neta od dluzszego czasu i nie moge znalezc nic przydatnego. pobralem wszystkie sterowniki i cale oprogramowanie do niego ze strony samsunga ale to nic nie dalo. nawet usb mi nie dziala i musze pisac z czyjegos komputera. na poczatku byl tu vista ale przestal ze mna wspolpracowac i wgralem xp professional ale teraz nie moge nic zrobic bez sterownikow! POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...