fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 przedstawiam wam mod mojej grafiki zdjęcia zrobione skanerem więc cienkie ale po niedzieli będzie cyfrak więc napykam zdjęć ile wlezie najpier ogólny wygląd budy z zamontowanyą kartą http://fuxmen.w.interia.pl/buda 1.jpg - tu musicie skopiować do przeglądarki całe bo nie loto na dole wiatrak od kserokopiarki po lewej też a tu drugie zdjęcie już samej karty http://fuxmen.w.interia.pl/grafa.jpg moja karta, radaitory klejone silikonem i dana pasta termoprzewodząca, pocięty radiator od athlona teraz mam nowy więc stary pociołem nad i pod witraki 92 mm puszczane na przełącznik na 12 v wieje ja sk... co o tym myślicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 hmmm pokaż lepiej z cyfraka co to za twór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 z deka dziwny ten twór ale chciałem się już pochwalić, niestety cyfrak dopiero w poniedziałęk będzie więc misisz poczekać ale oceń po tym co widzisz narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Ale paskudztwo :P :lol: Chlopie kpina, a ten wiatrak od xero to pewnie wyje jak skurczybyk :) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 stary nie kpij bo to mój pierszy mod :) ten wiatak jak puścisz na 12 v to prawie nie słychać i nawet jak puszczę na 24 v (bo na takiej ma chodzić) to nie wyje jak te zwykłe na 12 v tylko słychać powietrze jak zapier... i wieje jak skurywsyn więc jak nie sprawdzisz to nie mów miałem go za darmo więc wsadziełm i jest dobry zobaczysz budę w pełnym świetle w poniedziałek to wtedy pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Estetyka leży (albo zdjęcia są krzywe :lol: :wink: ) Ale za to powinno dobrze chłodzić, a to najwarzniejsze :twisted: . Jak dasz lepsze fotki to zobaczymy dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a no wiesz mój pierwszy mod i przyjuję pogardę i krytykę z twarzą ale chłodzi jak skur... normlanie przysięgam jak w zimie buda byla na biurku to mi wiało po rękach seryjnie nie bajeruję musiałem ją na ziemie wyje... bo mi ręce marzły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Jakbyście widzieli moje radiatorki na grafe to ktoś by mógł z krzesła zlecieć takie piękne są. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 moje też są piękne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 estetyka hyhy rodem z obrazow abstrakcyjnych :) ale czego to sie nie robi dla temperatury :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 no nie wygląda to pięknie ale nie chciałem przyklejać termopoxem, żeby wyglądało to ma "dzaiłać" a nie wyglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Zle mnie zrozumiales. Po prostu nie podoba mi sie taki mod. Pokrzywione adiatory jakies kupy z kleju. Badziewnie to wyglada i na pewno nie zasluguje na to by eksponowac taka karte w oknie. Jesli dobrze i cicho chlodzi to sie ciesze, ale mogles to bardziej dopracowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Tak SpiderMAN ma rację! Jeżeli już chcesz modować, to nie liczy się tylko wydajność ale estetyka przedewszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 będę pamiętał na przyszłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Tak SpiderMAN ma rację! Jeżeli już chcesz modować, to nie liczy się tylko wydajność ale estetyka przedewszystkim! ZLe wydajnosc i estetyka na rowni :)Nic ponadto nie jest potrzebne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 swoja droga to ta karta jak jakis grzebien wyglada :lol: ;) lepij pokaz fotki z cyfraka bo za duzo to tu nie widac, ale co do tych radiatorow to mogles sie troche postarac z ich przytwierdzaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja polecam zobaczeć bude Spidermana....bo jak mi w koncu sie otworzyły te jego okna...to po prostu zmiekłem ....wiec wiem ze zna sie na rzeczy lepiej niz nie jeden janusz z tego forum....rzadzi Ja bym chciał tylko zobaczeć ja live -----w koncu!!!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 co do mocowania to trzyma jak cholera akurat takie coś wymyśliłem to jest mój pierwszy mod więc się nie dziwcie aqle jak tylko będę miał nową budę kiedyś to zrobię na cycuś gancuś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 co do mocowania to trzyma jak cholera akurat takie coś wymyśliłem to jest mój pierwszy mod więc się nie dziwcie aqle jak tylko będę miał nową budę kiedyś to zrobię na cycuś gancuś Juz sie doczekac nie moge :D :o :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 czemu się śmiejesz nie każdy ma odrazu talent do modowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 talent do modowania..................heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja ledwo mogę utzrymać szlifierkę w ryzach więc się nie śmiej jakby ś miał 15 lat to byś mógł mieć jakieś obiekcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ale to brzydkie :lol: ale na pewno dobrze chlodzi postaraj sie troszke nad estetyka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 następnym razem bardziej się postaram obiecuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 hehe a wlasnie wrocilem z modowanie karty Gf 3 ti200 kolegi .Normlanie zajebiscie wyszedl .No wiec tak radiator pociety od p4 po pocieciu na 2 czesci mial wysokosc z 6cm i z 5 zeberek jedna czesc .I po przeklejeniu na pamieci (superglue+pasta termo).Zostal nam jeszcze wiatrak no wiec nad standardowym wiatrakiem przykleilismy w polowie wyskokosci radaitorow do nich ten wiatrak.I byly dwa wiatraki z karty i nad nim ten od p4.I karta sie wykrecila z 175/400 na 240/540 bez afektow .Ale jeszcze kolega cos tam moduje wiec moze wycisnie wiecej .To mogla by byc dla ciebie inspiracje Ps kurde dziwne to wyglada,ja tam nawet kart nie wiedzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 dziwnie tzn jak bo nie rozumiem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 no zdanie jak koledzy czyli brzytkie .No ale nic sie nie zrarzac tylko popracujesz nad tym i bedzie git :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 wcale się nie ztrażam czekam tylkona pociąg żeby się pod niego żucić :) mój mod był cały zrobiony zawsze szybko bo jestem narwany ale następnym razem będzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Te radiatory to wyglądają jak klejone plasteliną, ja już raz robiłem coś takiedo i wyglądało o wiele lepiej - wystarczy na środku pamięci dać ciut więcej pasty i odrobinkę kropelki. Radiator się trzyma, a jak chcesz go odkleić to też żaden problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jako jedyny nie zrugam kolegi :) Chociaz widac ze wszystko bylo robione na szybkiego i wyglada srednio chcialbym zauwazyc, ze dolny prawy radiator jest juz calkiem calkiem, wiec obietnice o poprawie w przyszlosci nie sa bezpodstawne. Zycze powodzenia. Mam nadzieje, ze nastepnym razem jak pokazesz nam zdjecia to wszystkim beda sie podobaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...