uff...AR Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 chlopcze jestes brutalny i to wyszlo w tym modzie :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 dzięki za słowa otuchy tych radaitorów oczywiście nie będę poprawiał ale jak kupię kiedyś nową kartę, to myślę, że będą bartdziej prszydatne niż na tej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mozna bylo je lepiej podslifowac i np. farbą akrylowa delikatnie zabrwic by nie blokowało radiacji ciepła... Co do przyklejenia... to dlatego tak po bokach ze potem oderwiesz... jeszcze gwarancja? jak nie to zdobądz klej zalmana ;) tylko nie wąchaj... chyba że chcesz miec obchaftowaną grafike ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 wiesz karta ma gwarancję więc nie chciałem żadnym termopoxem ani czym innym kleiłem silikonem bo później ładnie odejdzie to miało działać a nie wyglądać działa co do wyglądu to mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 I tak trzymac ;) Ja się bawiłem jedna parą radiatorów po tydzień... ale to już jest zboczenie ;) Co do gwarancji to racja, coraz bardziej się czepiają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 no drugi urzytkownik który mnie popiera całkowicie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 a mnie malo obchodzi estetyka,mojegokompa malo kto bedzie oglądał- przynajmiejwewnątrz. stawiam raczej na to cosamzrobie na tym kompie,a nie coz nim zrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 no właśnie niby mam okno ale i tak kto przyjdzie do mnie to szczena do ziemi i mówią zę jestem czóbkiem :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...