stecarlos Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Pytanie takie jak w temacie. Zależy mi na konwersji około 600 zdjęć na raz. Image converter plus nie działa ( jpgi są czarne tylko ze znakiem wodnym), Picassa dodaje różowy pasek i tylko jedna fotka. Irfanwiev działa dobrze, tylko tylko jedno zdjęcie naraz. Zna ktoś jakiś dobry program najlepiej darmowy? Aparat Fujifilm S5500, wie ktoś czy na płytce było jakieś narzędzie do tego bo nie mogę nigdzie płyty odszukać? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 A batch conversion w Irfanie po co jest? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 13 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2009 FastStone Image Viewer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stecarlos Opublikowano 14 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2009 Wielkie dzięki za pomoc! Irfanview coraz bardziej mnie zaskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...