Pasterz Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam serdecznie. Wiem, że trochę odbiegam od tematu forum, szukam jakiegoś dedykowanego urządzenia, nie wiem czy będzie to zwykły komputer z odpowiednim oprogramowaniem, czy urządzenie komputeropodobne, nie mam nawet zielonego pojęcia jak to się fachowo nazywa, gdzie tego szukać, dlatego też spróbuję tu, mam nadzieję, że ktoś przynajmniej wskaże mi drogę w którym kierunku się kierować, gdziezapytać. No, ale, czego szukam, poszukuję urządzenia, które za pomocą Wi-Fi / RJ-45 będę mógł z jednej strony podpiąć pod swój router do którego podłączone są za pomocą Wi-Fi / RJ-45 moje komputery / notebooki / miniSAN (sieciowy dysk), a z drugiej strony podepnę swój, narazie stary TV (EURO) i głośniki, oraz będę w stanie oglądać / słuchać: filmy, zdjęcia, muzykę, radio internetowe (wszystkie formaty, możliwość dogrania codecka) + możliwość podpięcia napisów do filmu w różnych formatach. Co możecie mi polecić? Gdzie zapytać o to? Pozdrawiam, Szymon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 (edytowane) Szukasz czegoś takiego Link Inne wyjście to budowa komputera HTPC, można takie goś budować w oparciu o płytę itx np. takiej. Daje to możliwość zbudowania dość wydajnego i zgrabnego urządzenia. Edytowane 11 Czerwca 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...