s0n1c Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 (edytowane) Jasne ze sie zna Futurame albo Family Guy (leci(ał) na TV4) A ogladal ktos moze Animix Project? (direct download), (torrent) Elegnacki 1h teledysk z roznymi anmie i muza lat 90 (niektore songi possysaja, ale wiekszosc jest ok) Jest to wersja HQ (690MB) na AVM jest wersja LQ podzielona na 5 czesci (Ok 90MB kazda). Edytowane 21 Lutego 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Kurde. Skończyłem właśnie Fullmetal Alchemist - jedna z lepszych rzeczy, jakie widziałem wogóle. Chyba często będę go oglądać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 S0n1c: moglbys mi tego torrenta mailem podeslac (cos stronka nie chce dzialac :( ) na costi@poczta.onet.pl ? Jakby ktos byl zainteresowany wymiana, to nie ch sie odezwie na maila, podam mu liste tego co mam. No chyba ze mozna tutaj wrzucic :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Kurde. Skończyłem właśnie Fullmetal Alchemist - jedna z lepszych rzeczy, jakie widziałem wogóle. Chyba często będę go oglądać. 1288537[/snapback] Ja wlasnie mam zamiar dorwac od kumpla FMA, w teledysku (animix) prezentowal sie elegancko, a dodatkowo porwadzi w top 10 anmie na ANIDB. @costi: Chodzi ci o Excel Saga? Jak tak tutaj daje alternatywny link. Animix 2 posty wyzej do wyboru torrent albo direct download. A liste wrzuc tutaj. Jak masz duzo anime to zrob ja w exelu i daj na jakis serwek, jak nie masz to PM. Edytowane 21 Lutego 2005 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Az tak duzo tego nie jest jeszcze ;) Na poczatek krotka legenda: jap - wersja japonska z angielskimi napisami eng - wersja angielska dual - oba powyzsze DVD - plyta DVD-Video lub jej kopia A oto lista: Chobits - jap; Chobits recaps, Chibits - dual Serial Experiments Lain - jap Grave Of The Fireflies - dual Trigun - dual Berserk - dual Cowboy Bebop, CB Movie - dual Ghost In The Shell - dual Ghost In The Shell:Innocence - dual Gunsmith Cats - jap Armitage III: Dualmatrix - jap (polskie napisy) Dominion Tank Police - eng (bede sciagal dual audio niedlugo) Battle Angel Alita - jap Macross Zero - jap Macross Do You Remember Love? - jap Record Of Lodoss War OVA - eng (+ polskie napisy) The Last Unicorn - eng Zone Of The Enders 2167 Idolo OVA - dual Black Magic M-66 - jap Elfen Lied - jap Love Hina, LH Specials, LH Again - jap Armitage III OVA - eng Princess Mononoke - DVD Hellsing - dual Appleseed (2004) - jap Saikano (She, the ultimate weapon) - jap Dragon Half - jap Now And Then, Here And There - jap Patlabor TV (ep. 1-13) - jap Patlabor Movie I, II, III - jap Appleseed - dual Neon Genesis Evangelion - DVD NGE: Death - dual End Of Evangelion - jap Metropolis - dual Vision Of Escaflowne the movie - jap Memories - jap Ah! My Goddess OVA - dual Ah! My Goddess: The Movie - jap Jin Roh - The Wolf Brigade - jap I dzieki za linki :) Edytowane 1 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 A ktos zna Futurame albo Family Guy? Inne klimaty calkowicie ale smiech nieziemski, jeszcze jak towarzystwo w innym stanie swiadomosci, jestem wlasnie w trakcie pozyskiwania wszystkich 5 sezoonow Futuramy z irca. 1286738[/snapback] FUTURAMA ruzlez lepszych nie ma :) szkoda ze przygoda trwala tak krotko dzien sie ogladalo pol sezonu po zajeciach :) do tego obowiazkowo browarek albo dwa by nauka lepiej szla :) w innej opcji to szklaneczka czegos mocniejszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 futuramka to jest to :) tylko nie moge znalezc jakiegos dobrego torrenta z seasonem 4 :/ A z anim ogladalem: DBZ - w TV Samurai Deeper Kyo Fullmetall Alchemist X (TV) Naruto Teraz poluje na Kenshina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 a ja ostatnio troche beki ogladalem: Golden Boy - chlopiec o duzych ambicjach ;D Hanappe Bazooka - troche zboczone, ale dawno sie tak nie usmialem, polecam ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 kapitan tsubasa rox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zene Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 (edytowane) Jesli ktos jest chetny na wymiane anime to moj spis mozna znalesc pod adresem www.zenedith.prv.pl w kategorii anime. Edytowane 23 Lutego 2005 przez zene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja mam 21 lat i właśnie kolejny raz sie przekonałam, że dorosły już"18-latek" nie koniecznie musi być na tyle dojrzały, aby poważnie dyskutowac z ludźmi w różnym wieku. Nie wypowiadaj sie na tematy o których pojęcia nie masz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Blood - do kogo wlasciwie piszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood_ Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Sorki...nie wiem, cos mi sie pomyliło...ostatnio jestem strasznie roztrzepana. To pewnie przez tą sesję!!! Ostatnio nawet nie mam czasu obejrzec jakiegokolwiek anime. Pozdrowienia dla studentów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Ciągle zapominam napisać: miłośnikom filmów Hayao Miyazaki i studia Ghibli polecam stronkę www.nausicaa.net - sporo informacji. Właśnie na ich podstawie kompletuje sobie animotekę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Ktoś tu chyba kiedyś pisał o Elfen Lied, wczoraj obejżałem wzystkie 13 :) Naprawdę świetne, chociaż momentami trochę przygnębiające... A nie wiem czy już ktoś pisał, jak chcecie coś dość śmiesznego, to polecam Green Green :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Ciągle zapominam napisać: miłośnikom filmów Hayao Miyazaki i studia Ghibli polecam stronkę www.nausicaa.net - sporo informacji. Właśnie na ich podstawie kompletuje sobie animotekę. 1298852[/snapback] Widzę, nadal masz obsesję na punkcie Nausicii ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Widzę, nadal masz obsesję na punkcie Nausicii ;> 1298935[/snapback] No ;] Żujek ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 ;]]]] ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) Jak ktos szuka torrentow lub linkow ed2k, to polecam http://www.animeyume.org - swietny katalog. Edytowane 26 Lutego 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 No wkoncu jakas konkretna stronka. A myslalem juz ze tylko bede musial sobie radzic za pomoca AniDB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw-KUN Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Gadacie jak byście nie znali BAKA-anime oraz BAKA-manga :D @costi W twojej kolekcji widziałem Youre under arrest - jest to live action czy anime bo jesli to drugie to sie zaraz dogadamy :] tak wogóle to same obosiązkowe tytuły :]] zacne ps aha jak ktoś sie bawi rss feeds to obie stronki obsługują .. z resztą animeyume też :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 You're under arrest to nie u mnie :) Moja lista jest tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=29978&st=360 Baka-updates znamy, ale nie ma tam niektorych rzeczy, na ktore licencje wykupilo np. ADV. Tak samo na www.animesuki.com Wystarczy zobaczyc, jaka wybuchla panika, jak sie okazalo, ze wykupiono licencje na Naruto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw-KUN Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 o żesz kór by zapiał ... faktycznie :> musze odstawić na jakiś czas tą nalewkę kokosową :| @zene człowiek przeczytaj 2 posty wyżej 8> No to rzuce kolejne takie tam wuwuwu enjoy i komenasai za nieporozumienie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 O, tego nie znalem :) dzieki i nie ma sprawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Wiadomo kiedy wyjdzie Elfen Lied ep. 14? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 A wyjdzie? Z tego co wiem, to serial sie skonczyl. Podobno jakos w lato ma wyjsc OVA, ktora pociagnie historie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Wiadomo kiedy wyjdzie Elfen Lied ep. 14? 1303344[/snapback] 14 epizod ma sie pojawic tylko i wylacznie na dvd, ktore jest planowane na 17 maja. Wiec troche sobie poczekamy :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 O, wreszcie jakas data :) Tak z ciekawosci: gdzie to znalazles? IMHO to Elfen Lied specjalnie kolejnego epizodu nie potrzebuje - co najwyzej zeby zakonczyc watek "szalonego naukowca" w osobie dyrektora Kakuzawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw-KUN Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Hee? To jest juz 13? ^^ Dziś obejrzałem 9-12 ep. IMO seria nie powala, nie zaskakuje niczym specjalnym [no może w momentach jak nagle ktoś zostaje pozbawiony głowy, lub tułów odpanie pozostawiając sojące jeszcze nogi :F ] , jednakże oglądam ją z ciekawościa. :D ...moze to dla tego ze duzo scen z gołymi babkami :P Ale jeste tam wiele motywów które poruszyły by głazy... chociażby motyw z pieskiem w flashbacku Lucy w ep8....gives me creeps... :/ enyway Nie dawno poadło pytanie jakie anime obejrzeć ,otóż juz spiesze z odpowiedzią =) Mysterious Thief Saint Tail Haibane Renmei Scrapped Princess Narue no Sekai YAT Anshin! Luxury Space Tours Hell Teacher Nube Kero Kero Chime Kanon Air Nadesico Wszyskie powyższe mają najlepszą rekomednacje z megatokyo.com :] Tytuły egzotyczne nie powiem..tak samo jak z osiągalnościa imo... no ale forum to nie warez :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Osiagalnosc? Na torrencie mysle bez klopotu - polecam przejrzec podawane wczsniej linki do szukajek :) Co do EL: jak chcesz sceny z golymi babkami to chyba hentai by Ci bardziej odpowiadalo :P Jak dla mnie serial jest super - ciekawa fabula i postacie, dobra kreska i niezly klimat. Jedyna postacia, ktora mnie wkurza jest dyrektor Kakuzawa, ktory jest IMHO wierna kopia dra Frankensteina (w ostatniej scenie z jego udzialem brakuje tylko blyskawicy za oknem...). Scena z pieskiem byla przerabana - przebija wszystkie wyczyny Lucy i Mariko (choc ta tez jest niezla sadystka...) Szkoda, ze ew. ciag dalszy dopiero w maju :( Z Saikano tak samo - OVA ma byc w lato... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...