Skocz do zawartości
phranzee

Anime

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie zastanawiam może ktos z was oglądał Get Backers bo moim zdaniem całkien fajne anime. Tym którzy nie oglądali polecam :)

1359279[/snapback]

Sasiad obejrzal, mowi ze fajne. Musze do tego usiasc, ale jakos sie nie sklada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja niestety ogladam i kasuje bo moje 40gb HDD nie pozwala na rozpuste,niedlugo zmiana sprzetu to skompletuje zalegle fajne anime.btw ogladal ktos One Piece??

1359869[/snapback]

Ogladam i wypalam na bierzaco One Piece.

Jedna z lepszych komedii jakie ogladalem. Mimo duzej ilosci odcinkow (138+) nie nudzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@costi

Mam Onizuke na 3xDVD relese grupy Anime-4ever

File Type: ogm

Lang: dual (jap/eng)

Sub Lang: english

Subbed by: Anime-4ever

Released: - (added 26.05.2004)

Quality: very high

Source: DVD

Resolution: 640x480

Video Codec: DivX5 - Bitrate: 0 kBit/s

Audio Codec: Ogg Vorbis - Bitrate: 108 kBit/s

Tzn wywalilem angielskie suby z tego.

Czyli jest dup ang/jap i polskie napisy w plikach.

(napsiy moge ci przerobic na 25fps zeby w subedycie nie trzeba bylo ustawiac fps na 23.xxx)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz jak mam polskie napisy to po co mi angielskie. Swoja droga nie jest trudno przerobic by dzialaly na wszystkich playerach. Jesli ci na Vplayerze ogm wykrywa jako 1fps to moge zawsze przerobic napisy na format czasowy i wszystko bedzie ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi nie chodzi o zle wykrywanie - chodzi mi o sam fakt korzystania z vplayera ;) Nie dosc, ze trza sie bujac z napisami w oddzielnym pliku (co uwazam za malo wygodne rozwiazanie), to jeszcze nie da sie ogm w playliste ustawic (a klikanie co jeden odcinek mnie pozytywnie nie nastraja) :?

Poza tym jakos nie mam zaufania do polskich subow - dwa razy sie bardzo przejechalem (suby polskie tlumaczone z angielskich, w dodatku z bledami).

Na razie podziekuje, moze sie odezwie jakis posiadacz nieedytowanej wersji ;)

A tak zupelnie z ciekawosci - po co bylo wogole wywalac te angielskie napisy, skoro polskie i tak sa w oddzielnym pliku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym jakos nie mam zaufania do polskich subow - dwa razy sie bardzo przejechalem (suby polskie tlumaczone z angielskich, w dodatku z bledami).

A tak zupelnie z ciekawosci - po co bylo wogole wywalac te angielskie napisy, skoro polskie i tak sa w oddzielnym pliku?

1361614[/snapback]

Polskie suby są żenującej jakości; jednyne naprawdę dobre, jakie widziałem dotąd, to ~freeman'a do gitsów.

A po co było wywalać angielskie suby z ogm, skoro zajmowały ~50kb, to nie wiem ;]

Zwłaszcza, że afaik prawie zawsze są domyślnie wyłączone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i was wondering why...eee to nie to forum...ok tak naprawde to od dluzszego czasu sie zastanawiam czemu topic nie jest przyklejony , nie jest to moze najobszerniejszy ale jest wiekszy od co najmniej 4 innych przylepionych  :blink:  :blink:

1365370[/snapback]

Już jest ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi