killua Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Jak cos jest po japonsku to nie od razu jest anime. To do FF, chybaz ze akurat faktycznie chodzilo o anime Final Fantasy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 na razie bleach jest tylko [bs] a oni sa kiepscy na maxa , nie polecam sciagac tej wersji lepiej poczekac na db albo lunar , bleach to jeszcze nic , tylko kilka fillerow , naruto teraz to prawie same fillery :/ , jakies nowe anime wyszlo black cat , ktos wie cos o tym warte to jest obejrzenia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Bleach to jeszcze ze 30 odcinków ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) zeby tylko :P , mozliwe ze anime zakoncza po soul society a manga dalej bedzie trwac i trwac :) , datte bayo 52-53 niedawno wyszlo :) Edytowane 10 Października 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 na oficjalnej stronie bleacha jest napis movie ale nie mozna go nacisnac. hmm w sumie to bleach mial miec tylko 51 odcinkow tak jak fma ale przez to ze zrobilo sie bardzo popularne to dalej anime idzie..mi sie wydaje ze jak soul society arc sie skonczy to albo caly sezon fillerow bedzie (tak jak w naruto teraz) albo, zatrzymaja sie z anime na caly sezon albo bedzie te 70 iles odcinkow plus film z war arc (ostatnie rozdzialy mangi, wojna vaizards, allankar, soul society i urahara&co).. tak w ogole chialbym dla was polecic (nie bijcie :P) stronke bleacha gdzie adminem jestem bleach7.com (pewnie procenty za to dostane :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 wszystko zależy od tego jak bardzo popularny jest bleach w Japonii, z tego co kiedyś czytałem to manga bleach ukazuje sie już dość długo, więc na anime nie powinno zabraknąć materiału, ale wie ktoś moze w którym momencie mangi jest teraz anime, dużo jeszcze chapterów zostało? w każdym razie najgorszym scenariuszem było by gdy anime odbiegło w jakimś momencie od mangi, a jak historia pokazuje takie zabiegi praktycznie zawsze kończyły sie porażką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) tak Mai-Hime widzialem cale. o to widze ze dalej w One Piece jestes odemnie;] ja na 214 skonczylem bo potem luka do 220 jest i nie wiem czy ogladac Raw'y czy nie.co do bleacha to z tego co slyszalem sporo jescze bedzie sie ciagnac bo manga o wiele dalej jest.no ja tesh czekam na to "bankai" czy jak to sie zowie;] czasy DB sie przypominaja:P @cookie podobno w polowie jest anime odnosnie mangi ale glowy za to nie dam;] 198 chapter mangi wyszedl teraz jakos Edytowane 10 Października 2005 przez maziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 w każdym razie najgorszym scenariuszem było by gdy anime odbiegło w jakimś momencie od mangi, a jak historia pokazuje takie zabiegi praktycznie zawsze kończyły sie porażką. 1693651[/snapback] Elfen Liedowi to na zle nie wyszlo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) tak przy okazji tutaj macie dwa anime music videos godne uwagi.. tak wlasciwie to narazie nie znalazlem lepszych amv od tych. http://www.animemusicvideos.org/members/me...nfo.php?v=38535 - caly mix anime z lip sync, polecam do obejzaniu dla anime nerd'ow :) http://www.animemusicvideos.org/members/me...nfo.php?v=46077 - jak ktos ogladal berserka to bez tego sie nie obejdzie.. imo ten amv nie ma sobie rownych znam jeszcze pare dobrych amv z fma/naruto/bleach ale niechce mi sie ich na stronce szukac co do bleacha, to manga jest 49 rozdzialy do przodu od anime (ostatni podwojny odcinek pokryl caly volume, ponad 9 rozdzialow).. ale zazwyczaj w bleachu to jeden odcinek anime= 2-3 rozdzialy mangi. reszte policzcie sami :P.. jak na shounen jump manga to bleach troche szokuje czasami.. zreszta widzowie anime sie przekonaja o tym nie dlugo :mrgreen: Edytowane 13 Października 2005 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 BTW: Kto pamięta teledysk Wamdue Project 'King of my Castle' zrobiony z kawałków GITSA? Sycił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) tak samo jak amv do "dead people everywhere" (czy jakos tak) Korna? :twisted: Edytowane 13 Października 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 BTW: Kto pamięta teledysk Wamdue Project 'King of my Castle' zrobiony z kawałków GITSA? Sycił... 1697726[/snapback] http://www.animemusicvideos.org/members/me...info.php?v=1028 to jest chyba to, ale sciagnac nie mozna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 http://www.s183-38.furanet.com/ryoni/video...tintheshell.wmv Jak znajdę lepszą jakość, to też wrzucę. Co ciekawe jak ten teledysk wychodził, to nie miałem pojęcia o anime - nawet nie wiedziałem, że jest z gitsa właśnie. Ale zarąbiście mi się spodobał. Po latach zainteresowałem się anime i pierwszym, które obejrzałem był właśnie gits. Sceny rozpoznałem od razu, nawet się nie zdziwiłem zbytnio - przeznaczenie zapewne ;] A kawałek uwielbiam do dziś, clipa również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 1697962[/snapback]to jest nas 2ch :-) mialem kiedys teledysk w super jakosci ale jakos tak wyszlo ze padl mi dysk :-P ale kawalem i teledysk super :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 A ja mam laseczki z Twojego awatara w b&w wrzucone jako bootscreena windowsowego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam. Nie wiecie kiedy/na jakim kanale beda puszczane Dragon Ball'e? Prosze o jakiekolwiek info. Zakupilem na allegro wszystkie odcinki, ale kopia koszmarna i srednio idzie to ogladac ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 O masz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Jak masz dobre lacze, to http://s0n1c.idohost.com/misc/torrent/. Nie poprosiles kolesia o jakas probke jakosci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 wyszlo nowe fajne anime blood , na pdst blood the last vampire , jak ktos ogladal to bedzie wiedzial o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 wyszlo nowe fajne anime blood , na pdst blood the last vampire , jak ktos ogladal to bedzie wiedzial o co chodzi 1698465[/snapback] Nie wyszło, tylko zaczęło wychodzić - to będzie seria typu Keshin, za rok się skończy, pewnie bez shadow suberów się nie obejdzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Poprosilem, i wygladalo niezle, ale w praniu calkiem inaczej bylo... sciaganie odpada - neo128. Ej, a nie wiesz od kogo moge kupic w DOBREJ jakosci wszystkie odcinki? Dbz, gt i zwykle? Edit: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67961349 Co sadzicie o tym? BRAC? Edytowane 13 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie wyszło, tylko zaczęło wychodzić - to będzie seria typu Keshin, za rok się skończy, pewnie bez shadow suberów się nie obejdzie ;] 1698623[/snapback] co za roznica wazne ze ep1 jest dostepny , film byl fajny tylko za krotki , ep2 raw jak dobrze pamietam ma wyjsc w sobote , na razie sa 2 sub'erzy Bakakozou/Live-evil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 poszukuje monitorka lcd 19" glownie do ogladania anime, moze ktos cos polecic?:P @Pioorek w polskiej wersji jezykowej kazda jakos lipna;] juz lepiej to z vhs ogladac bezposrednio;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Kupilem juz na allegro ;) Ale od innego kolesia z probkami odcinkow... walnelem na caly ekran, puscilem - mozna bylo nawet ogladac... ale jak sie walnelem na lozko i odpalilem, to bylo idealnie. Tak jak w TV ;] Nie moge sie ich juz doczekac, chodze ciagle nabuzowany ;pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 poszukuje monitorka lcd 19" glownie do ogladania anime, moze ktos cos polecic?:P 1701773[/snapback] Tak się składa, że ostatnio kupiłem sobie to: http://www.fujitsu-siemens.com/home/produc...view_w19-1.html Więcej powiedziane było w tym temacie: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=155624 Oglądam na nim tylko anime :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 hmm monitorek ciekawy ale cos bardziej dostepnego moze i mniej egzotycznego?xD bo do makro daleko odemnie troszke:( tak btw. jak wyglada ogladanie na nim np z kilku metrow?np z lozka itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 OŚWIADCZENIE: Niniejszym oświadczam, że każdy, forumowicz, który spróbuje przelicytować mnie w tej aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=68658452 Dostanie permanentnego bana na IP - w zasadzie zablokuje całą sieć, miasto czy co tam. Mniejsza o nadużycie stanowiska - tu chodzi o Berserka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) bleach film zostal potwierdzony.. data narazie nie znana.. trzeci film naruto potwierdzony w przyszle lato.. w naruto fillery beda isc do wiosny.. czyli przez kilka miesiecy bedziemy miely nedzne anime poki naruto 2 sie nie zacznie (zanim naruto 2 sie zacznie bedziemy mieli okolo 2-5 odcinkow z mangi, kakashi gaiden..). Dijkstra, jezeli stracisz ta aukcje, to moge dla ciebie zamowic taki set ze ebay/sklepu z usa i wyslac dla ciebie.. co berserk to berserk. Edytowane 20 Października 2005 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Dijkstra, jezeli stracisz ta aukcje, to moge dla ciebie zamowic taki set ze ebay/sklepu z usa i wyslac dla ciebie.. co berserk to berserk. 1710401[/snapback] Wtedy będę sie do Ciebie bardzo ładnie uśmiechał. Berserkowe awatary rządzą. :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 OŚWIADCZENIE: Niniejszym oświadczam, że każdy, forumowicz, który spróbuje przelicytować mnie w tej aukcji: 1710320[/snapback] Not enough mana ;] Admina nie ruszy ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...