mystery Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Na razie trailer jest - warto obejrzeć. tak warto było obejrzeć ten trailer :) btw to wydaje mi się że Wiktoria troche inaczej wyglada i sam Alucard zresztą teą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jest wreszcie ostatni odcinek GitS: Stand Alone Complex 2nd GiG: http://tracker.gits-fans.com:4487/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 nie wytrzymalem i zaczalem Elfen Lied'a... super sie zapowiada http://www.animecritic.com/key/anr-key.html a to ktos widzial?? mam teledysk i strasznie mi sie podoba a co do gits'a to 2nd gig juz mi jakos nie podchodzi tak jak pierwsza seria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 W tą niedzielę na kanale Polsat od godziny 11:30 będzie można obejrzeć Final Fantasy: The Spirits Within. Pewnie i tak już wszyscy widzieli ale można sobie przypomnieć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirayamato Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 B) Ja osotanio zachwycam sie nowym anime ze studia Gonzo o tytule Black Cat. Oprócz tego oglądam regularnie nowe odcinki Mai Otome,Gun X Sword, Shuffle!, Sousei no Aquarion, Suzuka A jesli chodzi o wiesci z ostatniej chwili, pewnie już słyszeliście a ci którzy jeszcze nie to informuje ze najwieksza encyklopedia anime -> www.anidb.net padła, mam nadzieje ze szybko wstanie powód,więcej na tej stronce -> http://www.anidb.net/wiki/index.php?title=Downtime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) http://www.animecritic.com/key/anr-key.html a to ktos widzial?? mam teledysk i strasznie mi sie podoba widziałem 3 epy, ale jakoś sie nie mogłem dalej w to wciągnąc, treść nawet z pewnego względu ciekawa , ale forma kuleje. A tym co sie interesują Japonią, polecam zobaczy japanorame, naprawdę ciekawe, jak np. że powstał w Japoni reality show, w którym zamkneli w jednym domu 8 kobiet i ta wygrała nagrodę, która w czasie pobytu wypłakała najwięcej łez(weird :wink: ). a od siebie mam pytanie, zna ktoś jakieś anime gdzie występuje yakuza? update: jesli mowa już o nowym sezonie, to jedyne ciekawe rzeczy dla mnie to Mushishi i Paradise Kiss, reszta to odgrzewane kotlety. Edytowane 25 Listopada 2005 przez cookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 A tak przy okazji, kilka dni temu wyszedł kolejny odcinkek 'Karas' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 release od Nyanko tak? możesz coś napisać o jakości, bo ANIDB padnięty, a na forum anime-planet nic nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 No i GitS obejrzany :] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zakonczenie ciekawe, choc tak jak w przypadku pierwszego filmu bardziej filozoficzne niz pelne akcji. Szkoda mi troche bylo Tachikom... Sugestia, ze Kuze byl miloscia Major z dziecinstwa, jest calkiem ciekawa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 640x360, jakość mocno taka sobie, ale przynajmniej da się oglądać - pierwszego Karasa ściągnąłem na początku HDTV z dzwiękiem AC3 bodajże i na Antku 1700@2300XP przycinał konkretnie :] Zrzutów nie zrobie w tym momencie niestety, bo nie mam czym a nie chce mi sie bawić w instalowanie softu, bo oglądam jeszcze raz oba Stand Alone Complex z powodu zakończenia nareszcie wypuszczania drugriej serii przez LMFa ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 A ja z kolei po obejrzeniu ostatnich paru odcinkow zaluje, ze caly serial nie jest w AC3 5.1 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 A ja sobie wczoraj obejrzałem końcówkę Gitsa 2 ;] Syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No i GitS obejrzany :]No ja właśnie też - po wyjsciu ostatniego odcinka obejrzałem obie serie od początku ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zakonczenie ciekawe, choc tak jak w przypadku pierwszego filmu bardziej filozoficzne niz pelne akcji. Szkoda mi troche bylo Tachikom... Sugestia, ze Kuze byl miloscia Major z dziecinstwa, jest calkiem ciekawa :) Jaka tam sugestia - przecież to zostało przez nich oboje jasno powiedziane i jest to dokończenie historii z 11 odcinka 'Grass labirynth' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Wspomniany odcinek pamietam, zle zeby oboje cos mowili... chyba musze jeszcze raz obejrzec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 pytanko z innej beczki;] natknal sie moze ktos na ksiazki tego typu do zassania lub jakies tutoriale? Klik1 Klik2 Klik3 chodzi ogolnie o kolorowanie swoich pracek itp ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 baka-updates twierdzi ze Shinsen-Subs wypuscilo wczoraj odcinki Blood+ 08, Da Capo Second Season 13, The Law of Ueki 30. Niestety od jakiegos czasu SHS site lezy az niemilo. Ma ktos namiar na te episody na sieci bt ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Pewnie wiecie ale w Kino Domowe jest teraz Ghost In The Shell. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 baka-updates twierdzi ze Shinsen-Subs wypuscilo wczoraj odcinki Blood+ 08, Da Capo Second Season 13, The Law of Ueki 30. Niestety od jakiegos czasu SHS site lezy az niemilo. Ma ktos namiar na te episody na sieci bt ? blooda 8 mam bo tylko to mnie intersuje :P z tego co podales , jak chcesz to ci moge jakos wyslac np przez irc albo cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Elfen Lied mnie nie powalil, dobre, ale nie miazdzace, moze zbyt wiele oczekiwalem... Berserka czytam... ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 baka-updates twierdzi ze Shinsen-Subs wypuscilo wczoraj odcinki Blood+ 08, Da Capo Second Season 13, The Law of Ueki 30. Niestety od jakiegos czasu SHS site lezy az niemilo. Ma ktos namiar na te episody na sieci bt ? Tymaczsowa strona SHS: http://www.shinsen-subs.be/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro25 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Dla mnie najfajniejszym anime jest Sonic X tak jak mówi muj profil :) Bardzo polecam!! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 nie wie ktos moze jak zmusic glosniczki 5.1 aby przy ogladaniu anime normalnie z avika graly wszystkie glosniki?bo z muzyka sobie poradzilem tylko anime mi zostalo do ustawienia;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 nie wie ktos moze jak zmusic glosniczki 5.1 aby przy ogladaniu anime normalnie z avika graly wszystkie glosniki?bo z muzyka sobie poradzilem tylko anime mi zostalo do ustawienia;] Zainstalować i skonfigurować dekoder? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 (edytowane) poinstalowane cos tam jest bo np mam Azumanga Daioh i ang sub dziala na wszystkich glosnikach a jap juz tylko na 2 przednich;] , chodzi mi o sposob cos ala jak sie ustawia w winampie albo foobarze raz a dobrze;p / moje wczesniej 4.1 dzialaly normalnie bez zadnej zabawy wiec sam juz nie wiem;/ Edytowane 3 Grudnia 2005 przez maziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 poinstalowane cos tam jest bo np mam Azumanga Daioh i ang sub dziala na wszystkich glosnikach a jap juz tylko na 2 przednich;] , chodzi mi o sposob cos ala jak sie ustawia w winampie albo foobarze raz a dobrze;p A nie przyszło Ci do głowy, że może być tak, że ścieżka eng jest w 5.1, a jap tylko w stereo? ;] Nawiasem mówiąc przy starszych release to dosyć częste... Jeśli jest stereo, a chcesz mieć dzwięk na wszystkich kanałach, to musisz w opcjach dekodera się pobawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 nom i wlasnie bawie sie w tych opcjach i nic;] dlatego napisalem posta na forum ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 nom i wlasnie bawie sie w tych opcjach i nic;] dlatego napisalem posta na forum ;p A dowiemy się jaki masz dekoder? FFD show? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 I zabawa tymi opcjami nic nie daje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 to widze ze cos z kodekami bardziej u mnie;] bo takich opcji nie mam.tzn podobne mam ale w opcjach windows media playera classic ;p jakiego masz packa kodekow ulatwilobymi to sprawe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...