mlun Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Hymmm jako tako jezyk umiem ale wiesz nie znam go na tyle jeszcze zeby spokojnie obejrzec caly film.A co do nowości pamietam ze do Speed Graphera wmiare szybko były napisy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 A tak wogule to jestem nowy na forum i mam nadzieje na miłe konwersacje z wami ;], staram się być na bierząco więc chyba będzie o czy ze mną rozmawiac :P ;] Kurna - oddawaj Macho ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 W kwietniu z tego co widziałem ma wyjść School Rumble 2 heh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Kurna - oddawaj Macho ;] A nie Maho czasem? ;) @sabre - postaraj sie byc rowniez na bieżaco ;) A na temat: wyszla 33. epka Eureka 7 i 271 rozdzial Berserka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Eureczka się ssie, a ja stwierdziłem, że czas w końcu obejrzeć Akwarium i je z dysku zrzucić ;] Co do tytułów z kalendarza kwietniowego to jak dla mnie najciekawiej zapowiadają się Black Lagoon i Juuousei. A co z tego wypali to zobaczymy :> Jak na razie to czekam na kolejne epki Ergo od AK. A... i zastanawiam się co wyniknie z Wings Of Rean, bo obejrzałem 1 epka i nie wiadomo totalnie o co chodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Eureka 7 ep33 obejrzany » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « taki spokojny przerywnik, nic waznego sie nie dzieje, na koniec jest oczywiscie standardowa scena pod tytulem "kapitan rozwiazuje zaloge i mowi, ze kto chce moze odejsc, ale wszyscy i tak z entuzjazmem zostaja" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A nie Maho czasem? ;) A skąd wiesz, przez jakie h napisałby to japończyk mając dwa do wyboru? W angielskim tego komfortu nie ma :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 KAA zresubowało już całe FLCL, torrent dostępny na ich stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 A skąd wiesz, przez jakie h napisałby to japończyk mając dwa do wyboru? W angielskim tego komfortu nie ma :> Macho za bardzo kojarzy mi sie z napakowanym testosteronem samcem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabre Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 @Dijkstra Jak chcesz to mogę go zmienić :P mam jeszcze parę innych avatarków by zastąpic maho ;] @costi Sorry mała literówka:P Oglądał ktos "Ayashi no ceres" bo nie wiem czy zabrać się za to :P Nie chciał bym czasu tracic jeżeli nie ciekawe to jest;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Black Lagoon owszem szykuje się nieźle [; Z propozycji marcowych wybrałem sobie Shinigami no Ballad bo miałem ochotę na jakaś dramę i zassałem 2 pierwsze epki. Kreska może nie najwyższych lotów, ale jeżeli ma rozgrzewać ludzkie serca to moje rozgrzało i to nieźle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=11...2&q=gif&pl=true http://video.google.com/videoplay?docid=-3...1&q=gif&pl=true Bo jebne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No 2 zmiotlo mnie z krzeselka ;] Ale mnie i tak najbardziej podoba sie http://video.google.com/videoplay?docid=-3868293861670970475 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Panowie nie mowcie, ze nie ogladalisce wczesniej zadnej AMV'ki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ogladalismy, ogladalismy ;] Niektore sa bardzo dobrze zrobione a inne sa niestety strata czasu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...6369190&pl=true Pełen wypas ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Wypas mówicie? Patrzcie na to: http://video.google.com/videoplay?docid=-4...opening&pl=true Mnie jako wielkiego fana CB i NGE po prostu zmiażdżyło jak pierwszy raz oglądałem :D Czapki z głów :) A co do tego AMV z NGE z piosenką "Engel" to faktycznie jest to jedno z najlepszych :rolleyes: Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez pandi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Engel i Evangelion mnie zmiotło :D wypasik :D Ja się zagapiłem a tu już GITS:SAC od IDG w sklepach czeka :D Od 21.03 pierwszy zeszyt a 14.04 wchodzi drugi [; klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=11...2&q=gif&pl=true http://video.google.com/videoplay?docid=-3...1&q=gif&pl=true Bo jebne ;] to sa sceny z amv3 motion picture... wywalony film(ik) ktory wazy okolo 700mb.. bardzo duzo takich klipow jest tam, niektore to naprade pomyslowe. to link google http://video.google.com/videoplay?docid=18...+hell+2&pl=true polecam poszukac tego na amv.org i sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 http://www.animemusicvideos.org zeby nie bylo niedomowien :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Rurouni Kenshin - klasyka! jak ktos nie widzial to warto poswiecic czas dla tych 4 OVA... jak dla mnie to nr 1 o samurajach... Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 to sa sceny z amv3 motion picture... wywalony film(ik) ktory wazy okolo 700mb.. bardzo duzo takich klipow jest tam, niektore to naprade pomyslowe. to link google http://video.google.com/videoplay?docid=18...+hell+2&pl=true polecam poszukac tego na amv.org i sciagnac. AMV Hell 3 jest slabe, w porownaniu z 1 i 2 wrecz zenujaco slabe. Autorzy zamiast znowu usiasc sami dali "srodowisku" wolna reke, zbierajac klipy od wszystkich chetnych i robiac kompilacje. Wyszlo, jak wyszlo - dlugie i bez pomyslu, a fajnych bylo IMHO raptem pare scenek. Jeszcze gorsze jest AMV Hell 0 - 3/4 filmiku to hentaje, pozbierane bez ladu i skladu (wiekszosc klipow zrobiona na zasadzie "ktos sie pie*** w rytm muzyki"). Notabene, obejrzalem ostatnio Shinobi - Heart Under Blade, czyli jakby ktos nei wiedzial Basiliska live action. Szczerze mowiac myslalem, ze bedzie gorzej - co prawda wyglada troche kiczowato (choc efekty zazwczaj sa niezle), ale fabula trzyma sie kupy (choc jest troche inna niz w serialu), a i aktorzy graja znosnie i zazwyczaj sa dobrze dobrani do postaci. Nie jest to film na miare Hero czy Domu Latajacych Sztyletow, ale mozna obejrzec bez poczucia straconego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Hoshi No Koe (Voices of the Distant Star) Cudowne!. Trwa zaledwie 25 minut, ale widz czuje, jakby poznał właśnie 13 odcinkową historię. Nie jest to romansidło do kwadratu, lecz życiowy dramat rozstania i przyjaźni przedstawiony na tle epickiego konfliktu. Spodoba się ono fanom i wielkich mechów, i przemyśleń oraz niespełnionej miłości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Cudowne!. Trwa zaledwie 25 minut, ale widz czuje, jakby poznał właśnie 13 odcinkową historię. Nie jest to romansidło do kwadratu, lecz życiowy dramat rozstania i przyjaźni przedstawiony na tle epickiego konfliktu. Spodoba się ono fanom i wielkich mechów, i przemyśleń oraz niespełnionej miłości. Si, bardzo śliczna rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ano pikne... A w ogóle to pojawił się 2ep Ergo Proxy od A-Kraze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 I 34. ep Eureka 7 od Nanashi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dzisiaj obejrzałem do końca Elfen Lied. W 13. odcinku zbierało mi się na płacz. :( Nie wiecie może, gdzie można znaleźć muzyke z tego anime? Zwłaszcza utwór "początkowy". Oczywiście legalnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zapewne Nipponsei zroobili releasa z OST ;) A samo OP mozesz dorwac chocby stad: http://gendou.com/amusic/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dziś obejrzałem 1 epek Ray'a i moim zdaniem jedna z ciekawszych propozycji na ten rok :D Szczerze mówiąc zaskoczyła mnie akcja tego anime ale w jak najbardziej pozytywny sposób :D Ponadto przybył mój kochany GITS:SAC z Kinem Domowym i jestem pod wrażeniem roboty jaką w to włożono :] A plakacik jest bossski ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Crosis, a oglądałeś Elfen Lied - Extra ? IMHO zepsuło cało klimat... A co do OST, to czemu oryginalny ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...