Dijkstra Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dzisiaj obejrzałem do końca Elfen Lied. W 13. odcinku zbierało mi się na płacz. :( Nie wiecie może, gdzie można znaleźć muzyke z tego anime? Zwłaszcza utwór "początkowy". Oczywiście legalnie. :) http://gendou.com/amusic/?filter=elfen+lied&match=0 Musisz się zarejestrować - warto, bo sporo muzyki z anime jest. Bitrate przeważnie 128kbps, ale zdarza się i więcej. Ściąga się po http, bez żadnych udziwnień i anti-leachy, transfery nawet po 1mB/s Utwór o który pytasz to naturalnie Lilium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Dijkstra, costi. Domo arigato. Crosis, a oglądałeś Elfen Lied - Extra ? IMHO zepsuło cało klimat... A co do OST, to czemu oryginalny ;) ? Chyba nie oglądałem. ;) Czemu oryginalny? Bo nie chcę łamać prawa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Miazdzaca jest wersja Lilium w wykonaniu meskiego choru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 w moje łapki wpadło anime basilisk. Ponoć przeciętne, podobne do ninja scroll tylko że bez krwi + dosyć przewidywalny wątek romantyczny. Sie zobaczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Fakt, robi wrazenie. Po sieci snuje sie jeszcze wersja Lilium Extended DarkJedi Edition - gosc wzial, i do OP dokleil dalsze fragmenty utworu z ostatniego odcinka. Calosc ma ponad 3 minuty, a konczy sie dzwiekami i fragmentami wypowiedzi z ostatniego odcinka (nie napisze ktorymi, bo spoiler nie dziala). Jak dla mnie rewelacja. Jak ktos chce, mam to na dysku, wrzuce na jakies rapidshare czy cos. @caehl - Basiliska ogladalem, podobal mi sie. Fabula rzeczywiscie nie poraza nowatorskoscia, ale calosc jest zrobiona sprawnie i dobrze sie oglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 (edytowane) Ouran Koukou Host Bu Po pierwszym epku moim zdaniem kolejny kandydat do top 5 tego sezonu :D Bardzo fajna komedia, którą przyjemnie się ogląda. Mam tylko nadzieję, że go nie zepsują z czasem :) Jak ktoś nie przeczyta opisu to czego go bardzo miła niespodzianka na koniec [; Parę skrinów bo kreska jest naprawdę godna uwagi ;) Edytowane 13 Kwietnia 2006 przez Severus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Mam pewne skojarzenia z Fruits Basket jesli chodzi o kreske (szczegolnie drugi screen). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ee kreska z Ouran Koukou Host Bu to typowe shoujo :? , na razie sie przyglądam tej serii, moze coś jeszcze z tego wyjdzie. Jak na razie nowy sezon jest naprawdę owocny, jest z czego wybierać, póki co moge polecić: xxxHOLiC- jak zarazie no.1 dla mnie, duży potencjał, ciekawa kreska, no i miodny opening. The Melancholy of Haruhi Suzumiya- duża niespodzianka, pierwszy ep mnie zmiażdżył, takiej parodii jeszcze w anime nie widziałem, piękna rzecz, drugi ep wraca już do normalności, ale mam nadzieje że coś z tego wyjdzie. School Rumble 2nd- co tu dużo pisać, school rumble forever :wink: A tak po za tym warto sprawdzić jeszcze Kiba, Air Gear, Disgaea, Ray. A ze starszych rzeczy, jak by ktos jeszcze nie oglądał, to polecam Hunter X Hunter, bardzo przyjemnie anime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 costi... jak możesz, to umieść ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dzieki za przypomnienie :) http://rapidshare.de/files/4686828/Lillium...sion__.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Uhhh, dzięki :) A ktoś mógłby umieścić wersję z męskim chórem? Ah, tak mi się przypomniało... co uważacie o OST (szczególnie opening song) z Air TV? Dla mnie piękne... szczególnie jak się oglądało. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez esh0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Lipton ;] bo nie ogladalem. Z muzy ktora mi sie straszliwie podobala trzeba wymienic opening Bleach'a ( w porownaniu do reszty utworow Orange Range wypada nadzwyczaj dobrze ) i RahXephon za caloksztalt. W sumie ost Bleach tez daje rade. Boli tylko dostepnosc nosnika na pl rynku :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 mi tez zawsze podobaly sie dwie piosenki z naruto, 'sadness and sorrow' oraz 'sandaime's funeral' (ten drugi jeszcze nie wydany na ost). warto tez wspomniec 'behelit' z berserka oraz 'destiny awaits' oraz te drugie intro z bleacha.. tak w ogole to jeszcze kenshin mial swietny ost imo. esh0, meska wersje mozesz sciagnac z linka ktory Dijkstra dal wczesniej. 'Lilium (Saint Version)' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 mi tez zawsze podobaly sie dwie piosenki z naruto, 'sadness and sorrow' oraz 'sandaime's funeral' (ten drugi jeszcze nie wydany na ost). warto tez wspomniec 'behelit' z berserka oraz 'destiny awaits' oraz te drugie intro z bleacha.. tak w ogole to jeszcze kenshin mial swietny ost imo. esh0, meska wersje mozesz sciagnac z linka ktory Dijkstra dal wczesniej. 'Lilium (Saint Version)' od berserka podobał mi sie jescze monster i murder, sadness amd sorrow tez ok. Ostatnio widziałem "Grave of the fireflies" i musze przyznać, że na końcu wzruszyłem sie nawet;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Mowiac o fajnych OP, nie mozna nie wspomniec o: - BOA "Duvet" (Serial Experiments Lain) - "Tell Me Why" (Berserk) - Manzo "My-pace Daiou" (Genshiken) - Juno Reactor "Guardian Angel" (Texhnolyze) - Ishida Youko "Open Your Mind" (Ah! My Goddess TV) - The Delgados "The Light Before We Land" (Gunslinger Girl) - Home Made Kazoku "Shounen Heart" (Eureka 7 2nd OP) To oczywiscie IMHO ;) Z innych utworow, ktore mi sie strasznie podobaja: - The Seatbelts "Ask DNA" (Cowboy Bebop Movie) - Rie Tanaka "Mermaid" (Chobits ED) - Inoue Marina "Houseki" (Le Portrait De Petit Cossette) - Lithium Flower (GitS: SAC ED) i pewnie jeszcze troche by sie znalazlo, ktorych w tej chwili nie pamietam lub nie mam ze soba (szczegolnie instrumentalnych) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Co do piosenek to cholernie mi się podobała ta z openingu Hundred Stories i zakończenia pierwszych odcinków Bleacha. A w ogóle to właśnie obejrzałem 1epka xxxHolic, zapowiada się wybornie, RAY - właściwie cholera są motywy, że tak to ujmę 'z rzyci' i nie za bardzo wiadomo o co chodzi. Wyszedł co prawda dopiero 1 epek ale spodziewałem się więcej. Aaa... no i oczywiście do tego 2 epek Ergo, który zresztą tak jak pierwszy był wyborny. Na stanie mam jeszcze 2 epki Kiba, ale jeszcze ich nie obejrzałem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Mnie się podobał OP z WHR i ending Initial D 4th :D Może jestem jakiś dziwny ale xxxholic jakoś mnie nie zmiażdżył. Mam nadzieję, że kolejne epki będą lepsze [; Chociaż pozytywne wrażenie było ;) W każdym razie znakomicie wypadło Black Lagoon [; Pierwszy epek miód. Nie wiem natomiast jak Nana. Pododno też niezłe. Mam na stanie, ale jeszcze nie miałem okazji, żeby obajrzeć, bo nadrabiam zaległości z School Rumble ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wczoraj właśnie obejrzałem 1epka Black Lagoon :> Miodzio... coś pokroju CB zmieszanego z nie wiem czym... trochę klimatu Gungrave... trudno powiedzieć... w każdym razie 1epka polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Wczoraj właśnie obejrzałem 1epka Black Lagoon :> Miodzio... coś pokroju CB zmieszanego z nie wiem czym... trochę klimatu Gungrave... trudno powiedzieć... w każdym razie 1epka polecam ;]Akurat mialem to dzisiaj sciagac. No zobaczymy ile to jest warte B) A jakiej grupy ogladales [sHS]?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ano od Shinsena - nawet nie najgorzej zsubowane :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 U Shinsena brakuje mi karaoke w OP/ED ;) Jakoś tak się przyzwyczaiłem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Narzekasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Mam nadzieje ze sie komus przyda (o ile juz nie znal wczesniej tego linku) http://www.anifind.info/ <- Bardzo fajna wyszukiwarka Anime (Torrent, Ed2k, DVD itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Może troszke głupie pytanie :) , ale czy ogladał ktoś Space Battleship Yamato?? :mrgreen: Warto sie nim w ogole zainteresować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Hmm... ja zassałem 4 filmy, generalnie to anime jest bardzo oldskoolowe, stara kreska. Jakoś nie udało mi się przebrnąć jeszcze 1 części - ale to raczej ze względu na brak czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) berserk 272: http://bt.mindwerks.net/allowed/7b37a42ba8...abe653c.torrent gfg :mrgreen: :mrgreen: Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez phase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Eureka 7 35 tez juz jest od paru dni. Nanashi dostali ataku predkosci, szkoda ze na tak krotko :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2006 2epek Black Lagoon od Shinsena :> Za to kraze chyba się zacięli na ergo proxy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Ergo+lagooon :wink: od SHS Ah my goddess 2 :lol2: No i nie moglem wiecej juz czekac az KAA wyda Samuraia chmploo, wiec sciagnolem sobie z innej grupy. (Jakiz ja bylem glupi czekajac na KAA - Genialna Anima) Jeszcze trzeba poczekac na blech'a i skalancje Naruto od Inane. Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Wczoraj obejrzałem w końcu 1 epka The Third od Ayu - zapowiada się sycąco :> A Ergo jakoś tak zasysam od kraze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...