Jerz Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mhm, The Third ma potencjał :) a z nowych rzeczy jeszcze Black Lagoon może być warte uwagi... http://www.heavy.com/browserling.php?vchid=34&video_id=1795 niezłe momentami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 a tak z ciekawości zapytam :] ktoś oglądałanime pt.: "Bleach"?? głównego bochatera mam w avku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chyba wszyscy oprócz mnie ewentualnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Skonczylem na ep#73-74 [; Jak DB wyda nowy to moooze zobacze ;] Na razie uzupelniam braki w klasykach. Tracker od NGE odmowil wspolpracy T_T wiec zaczalem ogladac Naruto... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chyba wszyscy oprócz mnie ewentualnieJa, ja , ja tez nie widziałem.... Za to zabieram sie [znów] za excel sage....Teraz mam maturke wiec wreszcie troche wolnego czasu na anime :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Mnie Bleach jakoś nie przypadł do gustu :? Dociągnąłem do 3 epka :D A mange do 2 tomu a potem drop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Skonczylem na ep#73-74 [; Jak DB wyda nowy to moooze zobacze ;] Na razie uzupelniam braki w klasykach. Tracker od NGE odmowil wspolpracy T_T wiec zaczalem ogladac Naruto... :lol2: DB wydalo Bleczyka do 77 odc. A od jakiej grypy sciagasz NGE ze ci idzie tragicznie?? Excel miazdzy - Ulubiona komedia ^_^ A jesli chodzi o Blech'a to najlepsze dzieje sie w soul society. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Wlasnie uzupelnilem niewiedze. Dawno nie zagladalem na zmiany i minelo mnie troche [; Tyle ze widze z Bleach Society a nie DB :/ NGE zabij mnie nie wiem [; dorwalem trackera z NGE remastered[A2000A] i 21epke sciagnalem bledna. T_T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Chyba wszyscy oprócz mnie ewentualnie Myself excluded. Za dlugie i z tego co czytam na innych forach, znowu zaczyna sie syndrom DragonBalla/Naruto (fillers, fillers,...) Jak ktos jest zainteresowany - wyszla 36. epka Eureka 7. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Po raz pierwszy widzimy siostre Rentona. Troche historii i budowania klimatu, zero akcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Też Bleacha nie obejrzałem, tzn. po chyba 7mym epku odpuściłem sobie. Jakieś takie nie dla mnie... Ale właśnie brat mi dał z 70epów, więc może w weekend dam mu szansę (bleachowi nie bratu;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 heh 2 maja 78 epek :] może skończą z tymi fillerorowymi bountami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Hmm male ot w kierunku mangi Jaki jest dobry komiks dostepny na polskim rynku? I nie wyskakujcie z GTO [; Chodzi mi o jakas powazniejsza kreske ( mlodsza moze tez byc [; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Może Kenshin? Crying Freeman też nawet fajnie się zapowiada chociaż nei czytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orochimaru Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dołączę się do wątku. Osobiście uważam, że Ghibli rządzi, nie tylko precyzyjną i urzekającą grafiką, ale także fabułą. Co prawda można by się przyczepić, że bohaterowie filmów są do siebie podobni, ale taki styl więc nie ma się co dziwić. Wystarczy, że zobaczę logo na początku i już wiem, że będzie ciekawie. Inne warte obejrzenia to min GITS SAC (akcja, grafika, fabuła), Cowboy Beebop (dużo akcji i humoru), Hellsing (ksiądz z kielniami :) ), Hack Sign i Haibane Renmei (mało akcji ale potrafi wkręcić), Wolf's Rain (wzruszające, szczególnie koniec), Noir (ciekawe, ładna muzyka), Hikaru no Go (z początku pokenudy, ale później trudno się oderwać) i oczywiście Initial D, czyli gratka dla fanów szybkich i wściekłych, grafika trochę archaiczna, ale film genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Hmm male ot w kierunku mangi Jaki jest dobry komiks dostepny na polskim rynku? I nie wyskakujcie z GTO [; Chodzi mi o jakas powazniejsza kreske ( mlodsza moze tez byc [; ) Miecz Niesmiertelnego? Eden? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Hmmm....Eeeh. A moze ktos mial w lapkach ep.... eee czesc 1 Priest'a Min-Woo Hyung'a? Bo trafilem na 3 ( omg wydrukowali to od lewej do prawej!!!! ) i spodobalo mi sie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Kaznodzieja podbno niezly jest (zakladam, ze mowimy o tym samym?). Na www.komikslandia.pl patrzyles? Edit: Kaznodzieja i Priest to jednak dwie rozne rzeczy. A propos Priesta: http://www.komikslandia.pl/group.php?id=34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirayamato Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 A czy juz oglądaliście juz odciniki drugiego sezonu School Rumble, jest po prostu wyczesane:)))) Poza tym ruszyła kolejna seria anime, które moim zdaniem należy do ważnych tytułow, mowa tu o serii Hack//Signa a nowa seria nazywa się Hack//Roots Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Costi, Kaznodzieja to inaczej Preacher (o ile mnie pamięć nie myli) - mówią krótko "kosa" seria :] W dwa dni wszystkie tomy wchłonąłem które były wtedy wydane (chyba do 6) - śmiało można polecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Dołączę się do wątku. Osobiście uważam, że Ghibli rządzi, nie tylko precyzyjną i urzekającą grafiką, ale także fabułą. Co prawda można by się przyczepić, że bohaterowie filmów są do siebie podobni, ale taki styl więc nie ma się co dziwić. Wystarczy, że zobaczę logo na początku i już wiem, że będzie ciekawie. Inne warte obejrzenia to min GITS SAC (akcja, grafika, fabuła), Cowboy Beebop (dużo akcji i humoru), Hellsing (ksiądz z kielniami :) ), Hack Sign i Haibane Renmei (mało akcji ale potrafi wkręcić), Wolf's Rain (wzruszające, szczególnie koniec), Noir (ciekawe, ładna muzyka), Hikaru no Go (z początku pokenudy, ale później trudno się oderwać) i oczywiście Initial D, czyli gratka dla fanów szybkich i wściekłych, grafika trochę archaiczna, ale film genialny. Chryste, kielniami :DDDD To były bagnety (holy bayonets of cośtam) :> Co do .hack//SIGN to mnie zmuliło totalnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Może tylko ja odnoszę tylko takie wrażenie, ale po 6 epku Ergo już kompletnie nie wiem o co tam chodzi :? Strasznie zagmatwali to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Jak dzis obejrze 6-8 to sie wypowiem, jak na razie jestem po 5 :) Na razie serial syci, lubie takie klimaty. Do tego fajny soundtrack (zaskoczylo mnie pozytywnie Radiohead jako ED) i swietna moim zdaniem kreska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Heee. EP skonczylem na razie na 3 chyba [; A co do soundtrackow to odlecialem w kraine ost Samurai Champloo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Heee. EP skonczylem na razie na 3 chyba [; A co do soundtrackow to odlecialem w kraine ost Samurai Champloo Mam identycznie :lol2: Nujabes + Fat Jon - Aruarian dance :rolleyes: A z ostatnio przerobionych to Midori no Hibi. Hmm what next :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 FORCE OF NATURE, Nujabes, fat jon - Hiji Suru STYLE i testujemy uszy vs audio :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Jak slucham ta piosenke, to mam takie dziwne skojarzenie z francuskim HH. A z pytan retorycznych: Katowal sie juz ktos, oprocz mnie 2 kinowka Naruto?? Edytowane 6 Maja 2006 przez S0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Dokladnie :D Mam slabosc do frencz hh [; Cholera musze skonczyc NGE bo zostalo mi 5 odcinkow + filmy. Naruto...eeeh dziwne. Tyle powiem po 30 [; Chyba dam sobie spokoj i przejde do czegos powazniejszego. Tylko co? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 hej jakie dobre anime byscie polecili? obejrzalem bebopa, goldenboya i jestem w trakcie ebichu i triguna nie mam jakichs wiekszych wymagani, nie znosze tylko serii z mechami, wiec gundam wing, nge itp. odpadaja... najlepiej, by anime bylo dobrze dostepne... ;] z gory dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Hmm..Speed Grapher? Samurai Champloo, Bleach, Wolf's Rain, Elfen Lied... A z bardziej przyziemnych - Genshiken. Anime o otaku :D Sprecyzuj jaki klimat preferujesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 lubie komedie (ecchi tez :P) tak samo jak i cos troche innego (np. cb) jezeli chodzi o komedie - to nie mam wiekszych wymagan, co do innych anime staram sie interesowac bardziej ambitnymi produkcjami zastanawialem sie nad tym wolf's rain (szkoda tylko, ze jest dosyc slabo dostepne...) a co myslicie nt. monster? dluga dosyc seriia, ale czy warta zachodu? (z tego, co slyszalem to jest to dosyc ambitne anime) pozdrawiam p.s. Orgiusz, zaraz poprzegladam o czym sa te anime, ktorych tytuly mi podales :] (ze 2-3 tytulow nie kojarze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...