sesq Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Obejzalem Air'a, ciekawa historia, ale jest czesto nudna i niezrozumiala do konca dla mnie, spodziewalem sie czegos lepszego po plakacie i opisie. skonczylem tez school rumble - bardzo swietne, wciagajaca ciekawa fabula i znakomite postacie o ktorych co odcinek ma sie inne zdanie, jestem zachwycony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Air to taka metaforyczna i dojrzała pozycja. Po jego obejrzeniu jakoś zmieniło się moje podejście do niektórych rzeczy. Ale fakt faktem, że niektórym może się podobać a innym nie. Zależy od upodobań ;) Teraz Ergo już powinno regularnie wychodzić mam nadzieję :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 2, czy 3 dni temu obejrzalem Evengelion'a - Lilipuci Olbrzym. Spodobala mi sie ta seria, bo ogladalem tez kilka innych odcinkow. Wciagam sie w to wszystko :) Co byscie polecili laikowi na poczatek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 2, czy 3 dni temu obejrzalem Evengelion'a - Lilipuci Olbrzym. Spodobala mi sie ta seria, bo ogladalem tez kilka innych odcinkow. Wciagam sie w to wszystko :) Co byscie polecili laikowi na poczatek ?Cos lekkiego czy powazniejszego? Moze Cowboy Bebop? Obowiązkowa pozycja wg mnie. Trigun-lekka komedia, ktora sie potem ciut komplikuje. Po za tym excel saga!! :mrgreen: I puni puni peomi -obowiązkowo razem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zapomnialem dodac, ze zaciekle kiedys ogladalem Cowboy Bebop :) Dzieki za propozycje. Wole cos powazniejszego, na chill przyjdzie czas potem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Excel Sage zostawilbym sobie na Twoim miejscu na potem, jak juz troche poogladasz - bedzie wiekszy fun :) Jak cos powazniejszego, to proponuje: Elfen Lied, Shingentsutan Tsukihime, Now And Then Here And There, wszystkie Ghost In The Shell, Haibane Renmei. To powinno Ci starczyc na jakis czas :) Aha, do Cowboy Bebopa jest tez film - polecam, swietna rzecz. Dokladna znajomosc serialu niewymagana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 W takim razie Serial Experiments Lain...No i trigun mimo wszystko niezaszkodzi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Sporo tego macie :D Zapewne znacie jeszcze duzo, duzo wiecej ;) To wszystko gdzies smiga na necie ? Najlepiej, jakbym mogl dorwac cos z napisami, bo mam sentyment do jezykow 'dalekowschodnich' :) Ostatnio obejrzalem Kill Bill vol. 1 i vol. 2 i tam troche bylo po japonsku :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Tu sa napisy: http://animesub.info/ Ale lepiej ogladac z oryginalnymi subami po angielsku,chyba ze trafiaja sie jakies ciezsze tematy rozmow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hehe ja juz sie nauczylem ogladac z anglielskimi subami, chodz czasem nie zdaze przeczytac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 ja wlasnie jestem w trakcie school rumble, beka nieziemska, obejrzalem tez prelude do Air i czuje ze cos dla mnie ;]] tez tak macie ze po minucie ogladania wiecie ze" to jest to"?? bo u mnie w 90% jak przy 1ep mnie nie wciagnie to potem juz ciezko idzie... PS zasoby na wakacje: - Air - Texhnolyze - Samurai Champloo - Trigun - Excel Saga - Escaflowne - GITS 2nd gig powinno starczyc ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Texhnolyze - pff obejzalem 3 epki i dalem sobie spokoj. Moze nawet 2 [; Escaflowne - tylko film...Mioooodzioooo muza. Cudne, dla mnie czolowka OST wsrod anime [; Samurai Champloo - co tu duzo mowic - zderzenie Japonii w czasach dynastii Edo + scratciach!acy podklad. Raz powazniej, czesto smiesznie, glownie zajebiscie [; Skonczylem ostatnimi czasu VanDread'a. Przyjemne. Baakaa Dociagnalem tez TrinityBlood. Pewnie lada chwila skoncze. Bardziej z ciekawosci niz ze wzgledu na opowiesc czy oprawe graficzna. Tez sie nauczylem ogladac z subami. Moze dlatego ze mialem dosyc bykow w stylu rzycie, chcem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Dla mnie akurat angielski to nie problem :) Texhnolyze jest specyficzne - tez to chcialem ciepnac w diably po pierwszych epkach, ale jakos sie przemoglem i nie zaluje: po pierwszych kilku odcinkach calosc zaczyna nabierac sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Shinigami no Ballad - obejzalem 5 odcinkow, co dlaszy tym gorszy, jak dotad najgorsze anime jakie wiedzialem :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Obejrzalem dzis Ergo Proxy 11, tym razem od Shinsen (nie chcialo mi sie na Anime-Jiyuu czekac). » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Strasznie zamotany odcinek. Zero akcji, za to tresc skupia sie na Vincencie, jego przeszlosci i probach akceptacji faktu, ze jest on Ergo Proxy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jezeli kogos to interesuje to hyperze od soboty bedzie leciec eksperyment Lain ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Obejzalem berserk bardzo ciekawe anime, muzyka jest genialna! 2 ostatnie odcinki byly głupie :) ale fajny, fajny ten berserk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Muzyka rzeczywiscie wymiata jak i anime;) Dwa ostatnie odcinki podobały mi sie za to zakonczenie nie za bardzo;)Teraz zabieram sie za mange i czuje, że zeżre mi to troche czasu.. Tak baj de łej: to oglądał ktos Wing of Honneamise, fajne to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Obejzalem berserk bardzo ciekawe anime, muzyka jest genialna! 2 ostatnie odcinki byly głupie :) ale fajny, fajny ten berserk Berserk to moj nr1! a ostatnie 2 odcinki wcale nie sa glupie... zastanow sie chwile nad caloscia.. ale faktycznie troche krew zalewa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2006 A ja przypadkiem nacialem sie na Gunparade March i powiem ze przyjemnie sie oglada. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Obejzalem berserk bardzo ciekawe anime, muzyka jest genialna! 2 ostatnie odcinki byly głupie :) ale fajny, fajny ten berserk Przeczytaj mangę, to dwa ostatnie odcinki nie będą już takie głupie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Notabene pare dni temu pokazal sie chapter 275 Berserka ^_^ EDIT: Jest Ergo Proxy 12 od Shinsen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 do dzis nieobejzalem ostatniego odcinka anime berserka :), przeczucilem sie na mange ktora dwa razy czytalem :) ehh masterpiece :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Manga jest fenomenalna, aczkolwiek » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « chcialbym, zeby wreszcie historia zaczela sie posuwac dalej. Ta niekonczaca sie walka w miescie zaczyna mnie nudzic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 W jakim anime jest najpiekniejsza postac zeńska ? ( mozecie podac wiecej jak sie nie mozecie zdecydowac albo gdy inne sa tez warte uwagi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 w Cowboy Bebop jest Edzia ;D (piekna kobieta ;-) ) a tak na serio to Faye jest piekna ;]]]]] Nyu/Lucy w Elfen Lied ;] Meryl Stryfe w Trigunie (jak na nia patrze... to mam do niej slabosc ;) chociaz, az taka piekna nie jest) Reika, Midori i Futaba w Green Green i wiele, wiele innych ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 sesq Zabiles mnie tym pytaniem :lol2: Deunan z Appleseed Jay z Wonderful Days Scisla czolowka [; Pozniej jeszcze Motoko Kusanagi z GITS, Sara z Macross Zero i moze Ginza Hibari ze Speed Graphera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 w Cowboy Bebop jest Edzia ;D (piekna kobieta ;-) )gay alien?? :lol: Hmm Ray Ayanami? :mrgreen: Ni! Hyatt z excel sagi :mrgreen: No i nieletnia Lain i czarodziejki z ksienzydza!! :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Mai Mai-HiME ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Arcueid Brunested z Tsukihime :wub: Real Meyer z Ergo Proxy tez jest fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...