Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 To ja moze zaczne go w koncu ogladac ;]Heretyk! Na stos z nim!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 no, bebop fajny, ale motyw z 'złym' i tej babce od spike'a wogle nie fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Cowboy Bebop jak dla mnei cierpi na ta sama przypadlosc co Samurai Champloo - brak wyrazistej fabuly. Oba to swietne anime i prawie kazdy odcinek maja bardzo dobry, ale brakuje im troche motywu przewodniego. O ile w Champloo jest samuraj pachnacy slonecznikami, tak w Bebopie nie ma nic. Za to Cowboy Bebop: The Movie nadrabia z nawiazka - pierwszorzdny film, nawet mojemu nie ogladajacemu anime ojcu sie podobal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Texhnolyze - uwielbiam takie anime, od razu mnie wciagnelo, super klimat, swietne intro i muzyka, a fabula, jeszcze wiele nie moge powiedziec, ael jest ciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Moze ktos mi poweidziec jak dodac anime do 'mylist' czy do 'obejzanych' ? bo kurcze, nie potrafie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Moze ktos mi poweidziec jak dodac anime do 'mylist' czy do 'obejzanych' ? bo kurcze, nie potrafie ;) Przy serii ktora cie interesuje rozwin liste plikow: wersja 1 otwierasz pojedynczo kazdy plik (+ przy odcinku) - wtedy na koncu masz ikonke akcji - klikasz - wybierasz czy poogladales i gdzie sie znajduje i dodajesz do listy. wersja 2 dajesz + przy all - rozwijaja sie wszystkie pliki - zaznaczasz checkboxy przy odpowiednich plikach i na dole masz comba z wyborami i przycisk dodania do listy. zmiana poogladane/niepoogladane jest mozliwa przy dodawaniu plikow do listy lub z poziomu mylist. Oczywiscie jako poogladane moza oznaczac wylacznie pliki dodane do listy. Mozna jeszcze zarzadzac lista przez klienta o nazwie AOM - wiecej informacji o AOM Edytowane 8 Lipca 2006 przez spicum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wlasnie obejrzalem BECK. Absolutna rewelacja jak dla mnie! Dawno nie trafilem na anime, ktore ogladalbym za jednym posiedzeniem - Beck'a zaczalem ogladac z rana, wraz z koncem ostatniego odcinka witalem swit. Pierwszorzedny serial, nawet jesli fabula nie grzeszy nowatorskoscia (zeby nie powiedziec, ze jest bardzo standardowa). Muzyka zasluguje na odrebna recenzje - i choc nie lubie Japonczykow spiewajacych po angielsku, to same utwory byly IMHO bardzo fajne. A Maho fajna jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 wczoraj skonczylem Helling, takie sredniawe, w dodatku te duze nosy troche denerwowały :} Dzis zacząłem Chobits, po 3ch episodach jestem głeboko zachwycony, bo w przypadku hellsing to było czekanie na ostatni odcinek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Wlasnie obejrzalem BECK. Absolutna rewelacja jak dla mnie! Dawno nie trafilem na anime, ktore ogladalbym za jednym posiedzeniem - Beck'a zaczalem ogladac z rana, wraz z koncem ostatniego odcinka witalem swit. Pierwszorzedny serial, nawet jesli fabula nie grzeszy nowatorskoscia (zeby nie powiedziec, ze jest bardzo standardowa). Muzyka zasluguje na odrebna recenzje - i choc nie lubie Japonczykow spiewajacych po angielsku, to same utwory byly IMHO bardzo fajne. A Maho fajna jest ;] Podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami [; ;] [; ;] Ale na razie obejzalem 9epek :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Widze ze trzeba bedzie dodac to anime do kolejki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Podpisuje sie pod tym wszystkimi konczynami [; ;] [; ;] Ale na razie obejzalem 9epek :sad: Nie zapomnij ze jeszcze wychodzi Manga do tej pieknej serii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 A na stronie producenta pojawily sie jakies sugestie kolejnego sezonu ^_^ Wydaje mi sie, ze manga to juz nie to samo, bez muzyki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 A na stronie producenta pojawily sie jakies sugestie kolejnego sezonu ^_^ Wydaje mi sie, ze manga to juz nie to samo, bez muzyki... Tez mi sie tak wydawalo. Ale jak juz zaczalem czytac to nie moglem sie oderwac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Kurcze, obejrzałem 8 pierwszych odcinków GTO, dosyc długo czekałem na nastepne i jak siostra przywiozła to okazało sie jest dubbing po angielsku :-| :sad: bleeeh. Przynajmniej mam jakieś filmy, my neighbour totoro i tamari no yamada. Poza tym poluje na boogiepop phantom bo z recenzji wypada na bardzo ciekwa pozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 E, dubbing angielski GTO nie jest taki zly. Co prawda japonski lepszy, ale przynajmniej da sie po angielsku ogladac :) Mialem nieprzyjemnosc uslyszec angielski dubbing do Ninja Scroll (filmu) - tragedia, jezyk i wymowa w stylu filmow o surferach z lat 80-tych. Dziekowac Bogu za dual audio :D EDIT: Boogiebop Phantom jest fajny. Klimat pelna geba. I nawet da sie poskladac fabule do kupy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Siema Ogladal moze juz ktos NHK ni Youkoso!?? Narazie wyszedl 1 odcinek, i nie wiem czy ogladac czy odlozyc na pozniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 E, dubbing angielski GTO nie jest taki zly. Co prawda japonski lepszy, ale przynajmniej da sie po angielsku ogladac :) Mialem nieprzyjemnosc uslyszec angielski dubbing do Ninja Scroll (filmu) - tragedia, jezyk i wymowa w stylu filmow o surferach z lat 80-tych. Dziekowac Bogu za dual audio :D EDIT: Boogiebop Phantom jest fajny. Klimat pelna geba. I nawet da sie poskladac fabule do kupy :) Najpierw widział japońską wersje z angielskimi subami i cięzko mi sie troche przyzwyczaic a głosy imo brzmią troche nienaturalnie. Film Ninja Scroll w po angielsku tez widziałem(słyszałem) i do orginału nie ma co porównywac, klapa. Mam tez film Cowboy Bepop- knockin on a heavens doors i nie wiem czy oglądac bo mozliwe ze ma dużo powiązań z serialem, cięzko bedzie sie połapac ale sie zobaczy, ano i dzieki rekomendacjom zaczynam BECK'a zassysać:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Nie ma duzo powiazan i spokojnie mozesz go ogladac jako samodzielny film, bez znajomosci serialu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Siema Ogladal moze juz ktos NHK ni Youkoso!?? Narazie wyszedl 1 odcinek, i nie wiem czy ogladac czy odlozyc na pozniej. Ja czekam na lepsze suby. Z tego co mi wiadomo to takie średniawe, ale wolę się sam przekonać ;) edit: Z tego co widzę to Triad planuje się wziąć za tą serię [; I wyszły 2 epki od Oyasumi Edytowane 26 Lipca 2006 przez Severus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Właśnie dzisiaj skończyłem oglądać BECK - rewelacja. Bardzo... "odświeżające". :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) Mam takie pytanko w której częsci Dragon ball był pojedynek Brolli'ego z Vegetą?? Edytowane 16 Lipca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaioshen Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 (edytowane) @ sawyer - w którymś filmie kinowym, poczytaj tutaj Codziennie na TV Kultura o 22:25 leci Cowboy Bebop, oglądacie ?. Mam pytanie: czy ktos wymienia sie anime ? Czy ma ktos Saber Rider and the Star Sheriffs scren1 scren2 Edytowane 16 Lipca 2006 przez kaioshen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Sawyer z tego co pamietam to w 8 kinowce, jest jakas potyczka miedzy vegeta a brollim. Reszty kinowek nie widzialem. Ogolnie bardzo slaba ta kinowka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-33...&q=slipknot czy moze ktos zna tytul tego anime ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Rurouni Kenshin. Konkretnie jakaś OVA zdaje się, nie pamiętam tytułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 A dokladniej ta: http://www.animenewsnetwork.com/encycloped...nime.php?id=210 Jak ktos nie widzial, obejrzec czym predzej - rewelacja! Podlinkowany teledysk przecietny, w dodatku wypchany spoilerami po brzegi ;] EDIT: Obejrzalem sobie wczoraj Makai Senki Disgaea. Calkiem dobre. Niektore zarty sie powtarzaja, jest tez pare fajnych motywow. Znajomosc gry niewymagana. Solidne 7/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Pełno było ostatnio rekomendacji. Wystarczy spojrzeć 2-3 strony wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Mozna tez skorzystac z tego: http://www.anime-planet.com/animerec/ Co prawda wyniki czasem bywaja zaskakujace, ale mozna tez trafic na cos ciekawego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 co sądzicie o Shakugan no Shana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Mnie nie przekonalo w ogole. Zmusilem sie do obejrzenia 1 odcinka, reszte przelecialem na szybko w oczekiwaniu na cos lepszego. Nie znalalem. Ale to moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...