Vennor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) heeee, ale druga seria nie jest w ogole smieszna ( z wyjatkiem jednego momentu )Właściwie to początek był wyjątkowo dobry, w połowie jest już gorzej. Jednego jestem pewien - Ni Gakki to jedno z tych anime, których opening oglądam za każdym razem - jest niesamowity (jak i ending, zresztą); muzyka porywająca, fenomenalna! Moze spasc z powodu braku 3 sezonu (jeszcze...). :lol2:Czyżby część trzecia miała się pojawić, czy to tylko spekulacje? :) Dla mnie 350 MB na epek to standardPrawdziwe 720p H264 ma właśnie około 350MB. Jeżeli tylko jest taka możliwość, zawsze wybieram taką wersję. I tak przy okazji: czy ktoś mógłby polecić jakiś dobry horror, najlepiej bez krzty komedii? Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) I-baj?I mam ściągać sobie plakaty z hammeryki? ^^ Raczej miałem na myśli coś bardziej rodzimego :P Widzę sporo magazynów Kawaii (z plakatami) na allegro, ale te zgięcia i dziurki po zszywaczach jakoś odstraszają :( Edytowane 17 Grudnia 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Chcesz mieć plakat to ściągaj :P Z tego co czytałem to konwenty, konwenty i jeszcze raz... ;) Bo w miarę ceny są poważne... Vennor, twój wishlist mnie rozwalił :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Trzeba sie przejsc na jakis konwent, to bedziesz mial plakatow do wyboru. (Hmm musze rozwiesic ten z Ayanami :P) Zreszta, zawsze mozesz dorwac obrazek w wysokiej rozdzialce i wydrukowac na papierze kredowym w jakies drukarni, albo jak masz uber drukarke to na niej. Jednego jestem pewien - Ni Gakki to jedno z tych anime, których opening oglądam za każdym razem - jest niesamowity (jak i ending, zresztą); muzyka porywająca, fenomenalna! Bokura no sekai ga omoshiroku surun da! Kizutsuki yasui sedai dakedo Senchimentaru Our generation. :lol2: Piosenka elegancka. BTW. Mam midika z nutkami tak zrobionymi, zeby moc ladnie zagrac na fortepianie albo innym klawiszowcu. (przydalo by sie teraz tego nauczyc grac :D) Czyżby część trzecia miała się pojawić, czy to tylko spekulacje? :)Obejrzyj do konca 2 sezon... Zreszta ile materialu z mangi juz jest... Hmm sporo. Vennor, twój wishlist mnie rozwalił :blink:Eee... Normalny, prawie jak moj. Edytowane 17 Grudnia 2007 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) Prawdziwe 720p H264 ma właśnie około 350MB.prawdziwe ? taki rozmiar to standard grup ktore robia tak aby weszły 2 odcinki na CD-R co do instrumentow klawiszowych, od 2ch tygodni męcze kolege ktory umie dorbze na panienie, zeby mi nagral jak gra 5cm ( http://pl.youtube.com/watch?v=CScTeU065dA ) Edytowane 17 Grudnia 2007 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Vennor, twój wishlist mnie rozwalił :blink:Trochę się tego uzbierało, ale przecież nie planuję zrywać z anime w przeciągu przyszłych paru lat. Bokura no sekai ga omoshiroku surun da! Kizutsuki yasui sedai dakedo Senchimentaru Our generation. :lol2: Piosenka elegancka. Widzę, że nie mi jedynemu wpadła ona w ucho ;). prawdziwe ?Prawdziwe, czyli nie upscale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 No ja wiem, tez nie mam zamiaru ;] Pewnie i mi się uzbiera taka lista za jakiś czas ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Pomocy :-P GTO Pytanie 1 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ile wreszcie lat mieli uczniowie. W ktoryms odcinku gdzies mi sie obilo o uszy iz 14. Jesli tak to romansik i ciaza (watek z Miyabi) jest dziwny. Ponadto na wikipedi pisza iz Kanzaki ma 19 lat. Jesli tak to w tym momencie wiek Juli , czyli matki Kunia tez jest niepoprawny :blink: Ta ma ponoc 30 :blink: Pytanie 2 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Czy w mandze on uczy w USA?? THX. Pytanie 1 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mają koło 14 - Kanzaki ma więcej, bo dzięki papierom z ministerstwa mogła nie chodzić na zajęcia i nie zaliczać roku. A matka Kunia zaszła w ciążę, również będąc w młodym wieku (14 / 15) więc ten wątek z ciążą chyba nie powinien dziwić (chociaż jeszcze do niego nie doszedłem). Pytanie 2 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie czytałem mangi, ale wydaje mi się, że nie. Na wikipedii pisze, że na końcu mangi ucieka do USA przed policją - to może Cię zmyliło (jeżeli tak się kończy anime to sorry za spoiler) Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Pytanie 1 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mają koło 14 - Kanzaki ma więcej, bo dzięki papierom z ministerstwa mogła nie chodzić na zajęcia i nie zaliczać roku. A matka Kunia zaszła w ciążę, również będąc w młodym wieku (14 / 15) więc ten wątek z ciążą chyba nie powinien dziwić (chociaż jeszcze do niego nie doszedłem). Pytanie 2 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie czytałem mangi, ale wydaje mi się, że nie. Na wikipedii pisze, że na końcu mangi ucieka do USA przed policją - to może Cię zmyliło (jeżeli tak się kończy anime to sorry za spoiler) 1: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jesli oni maja po 14 to jakim cudem Kanzaki majac 19 jest z nimi w klasie. Skoro miala papiery to powinna byc na wyzszym roczniku - swoista nagroda za dobre wyniki , znajomosc 5 jezykow itd. Tymczasem tutaj wychodzi pewna niespojnosc bo majac 19 lat lazi do klady z 14 letnimi dzieciakami , wiec gdzie ta jej nagroda ?? Skoro mogla nie zaliczac roku to i tak niewiele to zmienia , lazi do klasy z dziecmi. To tak jakbys u nas mial 19 lat i zamiast byc w ogolniaku lazilbys do gimnazjum badz konca podstawowki. Wydaje mi sie to bledem logicznym. Logicznie to wygladaloby , gdyby ona majac 14 lat lazila do grupy 19 latkow - albo nie lazila za wyniki wcale , tez pasuje ale nie w odwrotna strone majac 19 lat i lazac do klasy 14 latkow. Tutaj nie widac , ze jest uzdolniona a raczej opozniona :D 2: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Widzialem juz cale GTO wiec jesli to ja dalem spoilera to soreks , po prostu mialem refleksje na podstawie konca ostatniego epizodu Thx... Za mna ponad polowa Slayers Next. Wielu gagow nie ma , ale to sympatyczna [ciach!]la i jakos zle mi sie tego nie oglada. Przerwynik bo teraz beda "ciezsze" animce :) Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Dobra, Planetes z glowy. 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Piosenka elegancka.O! Dodajmy do tego jeszcze Futari ha Wasurechau w wykonaniu Ami Koshimizu (drugi ending - od 17 odcinka), który jest równie cudowny... Rozpływam się. A samo anime znów zaczęło robić się śmieszne. Po 16 odcinku potrzebowałem chwili przerwy na złapanie tchu. Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Sciągnąłem sobie OST z Bleacha i nie mogę przestać słuchać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 1: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jesli oni maja po 14 to jakim cudem Kanzaki majac 19 jest z nimi w klasie. Skoro miala papiery to powinna byc na wyzszym roczniku - swoista nagroda za dobre wyniki , znajomosc 5 jezykow itd. Tymczasem tutaj wychodzi pewna niespojnosc bo majac 19 lat lazi do klady z 14 letnimi dzieciakami , wiec gdzie ta jej nagroda ?? Skoro mogla nie zaliczac roku to i tak niewiele to zmienia , lazi do klasy z dziecmi. To tak jakbys u nas mial 19 lat i zamiast byc w ogolniaku lazilbys do gimnazjum badz konca podstawowki. Wydaje mi sie to bledem logicznym. Logicznie to wygladaloby , gdyby ona majac 14 lat lazila do grupy 19 latkow - albo nie lazila za wyniki wcale , tez pasuje ale nie w odwrotna strone majac 19 lat i lazac do klasy 14 latkow. Tutaj nie widac , ze jest uzdolniona a raczej opozniona :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nie wiem dokładnie jak wyglądał ten proces przyznawania nagrody, ale pewnie została zanotowana, jako osoba obdarzona niezwykłym talentem z "wolną kartą" na studia. Jednak "wolna karta" wymagała zapewne jej zgody, a że na studiach straciłaby kontakt z nauczycielami (i możliwością prowadzenia terroryzmu klasowego) zdecydowała się zostać na tym roku co była, a że szybko jej się to znudziło to przestała chodzić na zajęcia i uczyła się w domu. Jako że aby przejść na rok wyżej trzeba w Japonii zdać test (które pisała na ocenę jaka jej wystarczała, albo specjalnie robiła błędy aby nie przejść) i obecności na zajęciach (a że nie bywała na zajęciach - pod względem prawnym nie była uprawniona do przejścia na następny rok, tak więc jakby dyrekcja chciała, nie mogła jej przepchnąć i/lub vice-dyrektor nie był pewnie chętny aby to zrobić, bo zawsze można się chwalić uczennicą z IQ 200 - a jej wiek to sprawa drugorzędna) to zostawała cały czas na tym samym roku (w między czasie w domu przejrzała pewnie już dawno wszystkie książki do interesujących ją studiów - więc na studia jej się nie spieszyło - zawsze mogła napisać jakiś test na zawrotną ilość punktów i odzyskać "zieloną kartę", jednak sama twierdziłą, że chce się po prostu zabawić i być tam gdzie jest ciekawie czy coś w tym stylu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Są może napisy do epków 4-6 Karas'a? Dzisiaj z braku czasu tylko 2 epki obejrzałem, ale musze przyznać że się postarali ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Cos ostatnio odrzucilo mnie od nowosci - mialem troche czasu zajac sie "starszymi" tytulami. Dla fanow / maniakow motoryzacji moge spokojnie polecic serie Initial D (pomijajac oczywiscie zbedne zupelnie Battle Stage). Miejscami przynudnawe (szczegolnie gdy przez caly odcinek trwa jeden wyscig, a kolesie przedstawiaja expertyzy zahaczajace o filozofie :) ), ale oglada sie na ogol przyjemnie. Kolejnym tytulem jest VanDread. Calkiem dobra komedia, ktora moznaby zakwalifikowac jako swiatna gdyby nie powtarzalnosc gagow i czestos przynudnawych "naparzanek w przestrzeni". Mimo wszystko warto zobaczyc, szczegolnie ze fabula dosc zwariowana / zaskakujaca. Master Keaton - ni to przygodowka, ni anime detektywistyczne, miejscami komedia, miejscami dramat. Przygody archeologa pracujacego jako detektyw ubezpieczeniowy. IMHO perelka - szkoda tylko ze zrobiona w konwencji 1 eps 1 historia. Ale coz wszystkiego miec nie mozna. Aktualnie siedze nad Kareshi Kanojo no Jijou i ciesze sie ze sie tym tytulem zainteresowalem. W koncu potwierdzenie tezy, ze Hana Yori Dango to nie jedyna niekonwencjonalna komedia romantyczna :) BTW moze ktos polecic jakies fantasy najchetniej na poziomie Juuni Kokuki czy Saiunkoku Monogatari - najlepiej bez super powers ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zainteresuj się Seirei no Moribito ;) Do poziomu Dwunastu Królestw, to mu troszkę brakuje, super moce (delikatnie) też są ale nie kłują w oczy... Ogólnie seria IMO na 8,5+/10 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « jednak sama twierdziłą, że chce się po prostu zabawić i być tam gdzie jest ciekawie czy coś w tym stylu). To brzmi sensownie :D Dla fanow / maniakow motoryzacji moge spokojnie polecic serie Initial D (pomijajac oczywiscie zbedne zupelnie Battle Stage). Miejscami przynudnawe (szczegolnie gdy przez caly odcinek trwa jeden wyscig, a kolesie przedstawiaja expertyzy zahaczajace o filozofie :) ), ale oglada sie na ogol przyjemnie. Kolejnym tytulem jest VanDread. Calkiem dobra komedia, ktora moznaby zakwalifikowac jako swiatna gdyby nie powtarzalnosc gagow i czestos przynudnawych "naparzanek w przestrzeni". Mimo wszystko warto zobaczyc, szczegolnie ze fabula dosc zwariowana / zaskakujaca. BTW moze ktos polecic jakies fantasy najchetniej na poziomie Juuni Kokuki czy Saiunkoku Monogatari - najlepiej bez super powers ? Hehe , poza 12 Kingdoms wszystko czeka sobie. Ukonczylem Slayersow Next - mocne 7/10. Zdecydowanie lepsza fabula niz ta z pierwszego sezonu , ale ta lepszosc w obrebie tych dwoch sezonow. Teraz mordoklepka , Tenjou Tenge - juz po 2 epkach mi sie podoba :-P Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tenjou Tenge... Odstresowywacz , to jest to może i dobry ale niestety niczego więcej się po nim nie spodziewaj... ;) Fabularnie strasznie miałkie, nie sądzę żeby ktoś komu podoba się np. 12 Kingdoms był tym zachwycony. Ot tak, z nudów można obejrzeć :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Tenjou Tenge... Odstresowywacz , to jest to może i dobry ale niestety niczego więcej się po nim nie spodziewaj... ;) Fabularnie strasznie miałkie, nie sądzę żeby ktoś komu podoba się np. 12 Kingdoms był tym zachwycony. Ot tak, z nudów można obejrzeć :P ;) Jestem na 9 epce. Daje sobie na dzis spokoj bo lacznie z koncowka Slayersow trzaslo 12 epek. Czas spac. Wiem czego mozna sie po tym spodziewac , czytalem recenzje i inaczej do tego jak do mordoklepki nie podchodzilem. Jednak to sie przyjemnie oglada i jak narazie 8/10. Swoja droga , to anime chyba celowo kierowane do meskiej czesci , gdyz panienki sa swietnie narysowane i dziwnym trafem czesto pokazuja je od pasa w dol z nakierowaniem na majty :lol2: :lol2: oraz maja dosc mocno uwypuklone cechy kobiece , a biusty graja glowna role ... :lol2: Mordoklepka ale dosc dobra , zresztą takich mordoklepek to jest wiele , w sumie nawet i Bleach jest mordobiciem , Samurai Deeper itd. W zasadzie mozna powiedziec , ze chyba co 3 anime korzysta z motywu walk... 12 Kingdoms to pokaz jak powinno sie robic anime ,wystawilem 10/10 , a mimo to moze nie tyle jestem zachwycony Tenjou co stwierdze raz jeszcze : to sie dobrze oglada. Przy okazji.... Black Lagoon to tez po czesci "giweroklepka" :lol2: :lol2: wiec podobny gatunek :D Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zainteresuj się Seirei no Moribito ;) Do poziomu Dwunastu Królestw, to mu troszkę brakuje, super moce (delikatnie) też są ale nie kłują w oczy... Ogólnie seria IMO na 8,5+/10 ;) Seirei no Moribito - ukonczone miesiac temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jestem na 9 epce. Daje sobie na dzis spokoj bo lacznie z koncowka Slayersow trzaslo 12 epek. Czas spac. Wiem czego mozna sie po tym spodziewac , czytalem recenzje i inaczej do tego jak do mordoklepki nie podchodzilem. Jednak to sie przyjemnie oglada i jak narazie 8/10. Swoja droga , to anime chyba celowo kierowane do meskiej czesci , gdyz panienki sa swietnie narysowane i dziwnym trafem czesto pokazuja je od pasa w dol z nakierowaniem na majty :lol2: :lol2: oraz maja dosc mocno uwypuklone cechy kobiece , a biusty graja glowna role ... :lol2: No to muszę przyznać, oglądało się całkiem nieźle ;) Hehe, więcej biustów = większa oglądalność... chyba :P Mordoklepka ale dosc dobra , zresztą takich mordoklepek to jest wiele , w sumie nawet i Bleach jest mordobiciem , Samurai Deeper itd. W zasadzie mozna powiedziec , ze chyba co 3 anime korzysta z motywu walk... 12 Kingdoms to pokaz jak powinno sie robic anime ,wystawilem 10/10 , a mimo to moze nie tyle jestem zachwycony Tenjou co stwierdze raz jeszcze : to sie dobrze oglada. Przy okazji.... Black Lagoon to tez po czesci "giweroklepka" :lol2: :lol2: wiec podobny gatunek :D Hmm... Jest chyba różnica między korzystaniem, a opieraniem się na walkach? ;) O BL akurat bym nie powiedział, ze jest taką zwykłą "strzelanką" ;) Seirei no Moribito - ukonczone miesiac temu :)No to nie wiem co Ci więcej dobrego polecić w tych klimatach :P Mało jest dobrych tego typu serii :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zmienie chyba pytanie :) Przefiltrowujac wyniki zapytan z anidb i Anime Planet dostalem w sumie taka liste: Haibane Renmei Kamichu! Utawarerumono Kyou Kara Maou! Fushigi Yuugi O ile opinie o Haibane Renmei (jakby nie patrzec pozytywne) pojawily sie juz na forum. To co mozecie powiedziec o pozxostalych tytulach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Utawarerumono - pisałem już o tym, możesz poszukać parę stron wstecz. W skrócie jednak - od zera do głowy państwa w liczbę odcinków, mniejszą niż 10. Anime mogło być dobre, ale wyszło jedynie przeciętne. Twój post przypomniał mi też, że muszę obniżyć mu ocenę, bo o ile dobrze pamiętam, wystawiłem 8. Dam 7.5. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Spicum - Haibane lykaj w ciemno , pisalem o tym wczesniej. Dobrze opowiedziana historia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) No i skończyłem Ni Gakki. Zajęło mi to dość sporo czasu, bo niektóre odcinki były okropnie nudne i nieśmieszne (cyborgi, Mai Dream i inne). W każdym razie cieszę się, że jest szansa na kolejną część, bo bardzo zżyłem się z bohaterami i pomimo tego, że School Rumble nie jest genialnym anime, trudno mi się z nimi rozstać. Zakończenie drugiego sezonu jest bardzo pocieszne (zresztą przy tej muzyce wszystko byłoby dobre). Wystawiam ósemkę - tak, jak w przypadku poprzednich części, i czekam na kontynuację. A jutro Eureka Seven! Skorzystałem też z opcji "hint" na anidb i wyniki bardzo mnie zaskoczyły. Na szczycie listy spodziewałem się Monstera. Lista: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « GTO, arr... Muri desu! Bądź, co bądź, zasoby mojego wishlist znacznie wzrosły :). Edytowane 20 Grudnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Niestey okazalo sie ze z Kareshi Kanojo no Jijou nie jest tak rozowo jak sie zapowiadalo :( Do polowy bylo swietne, pozniej zaczelo sie robic dziwne / nudne. Ocena 7.5/10 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Niestey okazalo sie ze z Kareshi Kanojo no Jijou nie jest tak rozowo jak sie zapowiadalo :( Do polowy bylo swietne, pozniej zaczelo sie robic dziwne / nudne. Ocena 7.5/10 ... dziwne ? czy zaczelo sie robic tak dziwne jak dziwny zaczął sie robic evangelion ? bo to anime autora evangeliona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Karas z glowy. Osemka bo mnie by krzywdzilo to anime ale nie wiecej bo troche nie podeszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 dziwne ? czy zaczelo sie robic tak dziwne jak dziwny zaczął sie robic evangelion ? bo to anime autora evangeliona Moze nie az tak dziwne jak evangelion, ale i tak kompletnie to nie pasuje do poczatkowej konwencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 I po Karas'ie. 8/10, choć zupełnie nie wiem jak odnieść to do innych anime które obejrzałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...