Orgiusz Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Ke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Ke? http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5611 Dobra, Higurashi 2 trzyma na razie poziom ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Czyj release tego Batmana ogladales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Dobra, Higurashi 2 trzyma na razie poziom ;]Protestuję! Higurashi 2 jest niefajne, bo (niemal) wszystkie tajemnice, czyli to, co tu najważniejsze, zostają rozwiane i wyjaśnione. Edytowane 13 Lipca 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Czyj release tego Batmana ogladales?Batman Gotham Knight *2008* [sTV.720p.BluRay.x264-REVEiLLE] Nei widze go na anidb :P Protestuję! Higurashi 2 jest niefajne, bo (niemal) wszystkie tajemnice, czyli to, co tu najważniejsze, zostają rozwiane i wyjaśnione.Nie wiem, na razie obejrzałem 3 odcinki i jest jeszcze ok ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Protestuję! Higurashi 2 jest niefajne, bo (niemal) wszystkie tajemnice, czyli to, co tu najważniejsze, zostają rozwiane i wyjaśnione.A mi sie to akurat podobalo, bo seria ma jakis final i domyka glowne watki, a nie zostawia widza z wielkim WTF? na gebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 (edytowane) Wrażenia z serialu, tuż po zakończeniu seansu, na podstawie gry o takim samym tytule - KimiKiss Pure Rouge. Początkowo sprawia wrażenie najzwyklejszego romansu-komedii, jednak jest w nim tyle ciepła, radości i szczęścia, że na swój sposób wyróżnia się spośród przeciętnych anime z tego gatunku. Nie wyjątkowo, lecz trochę, a uśmiechami, miłością i rozradowaniem ocieka do tego stopnia, że na darmo szukać tu smutków, odrzucenia, kłótni i waśni. Czy dobrze, czy źle - decyzję podejmuje widz, mnie się podobało, było czymś kontrastującym z Suzuką czy Kimi ga Nozomu Eien (które jest raczej pełne smutku i przygnębienia). Animacja przeciętna, muzyka średnia (do tego stopnia, że trudno odróżnić chwile radosne od tych zwyczajnych), choć zauważalnie wyróżnia się przewspaniały utwór z drugiego endingu - Wasurenaide w wykonaniu Suary. Najmocniejszym punktem KimiKiss jest wachlarz odmiennych, przyjemnych postaci z odpowiednio dobranymi charakterami, i gdyby nie to, ocena znacznie by spadła. A mi sie to akurat podobalo, bo seria ma jakis final i domyka glowne watki, a nie zostawia widza z wielkim WTF? na gebie ;)Mnie właśnie to trzymanie w napięciu i tajemnicy się podobało, to uważam za znak rozpoznawczy Higurashi. Kai jest pod tym względem (niemal) całkowicie odmienne. A Rei nie mogę się doczekać. Edytowane 14 Lipca 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 No ciekawe kiedy i ile tego wyjdzie ;] Też czekam i z chęcią bym sobie przypomniał wcześniejsze Higurashi. Skończyłem Mai Hime, także od jutra Monster. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) Wczoraj skończyłem "Fate/stay night" - czyste 9.0 jak u mnie, może gdyby gra nie była z gatunku "eroge" to bym sobie w nią pograł na jakimś emulatorze, zresztą mniejsza. Ktoś wie w jakiej kolejności oglądać "Rurouni Kenshin" ? Bo Hint na AnimeDB mi to poleca (wersję z 4 OVA, ale wszędzie na necie widzę torrenty z 6 odcinkami, w dodatku jest to jakiś prequel :/). PS Od dzisiaj 4MB net, azureus trochę popracuje z anime ;). Edytowane 14 Lipca 2008 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Wejdz na animedb albo tanuki bo patrzac na torrenty kenshina i ich opisanie - zglupiejesz bo oavki , filmy itd. maja czesto pokrecone nazwy. Pamietam wlasnie ten patent z oavkami. Sam sie na to nacialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobli Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) dla zainteresowanych, oto jak prezentuje się "Sword of the Stranger" w 1080p od Yoroshiku i THORAnime: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " Edytowane 14 Lipca 2008 przez Gobli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Dzięki Gobli na zwrócenie uwagi na to anime :) Już leci Yoroshiku-Thora, ale 720p ;) Jestem w połowie 7 epka Monstera i muszę przyznać że już się robi całkiem ciekawie, a jeszcze ponad 60 epków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Jakiego kodeka używacie, żeby subedit otwierał anime w mp4? Ściągnąłem parę kodeków do mp4 ale i tak nie działa. Ściągnąłem Tengen Toppa i 14 pierwszych ep jest od grupy Order właśnie w mp4 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 dla zainteresowanych, oto jak prezentuje się "Sword of the Stranger" w 1080p od Yoroshiku i THORAnime: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - " " http://gobli.lwiatko.org/grab133301.jpg Jakies to nie za ostre, szumi... lapie 720p, widze, ze 1080p poza rozmiarem nic nie wnosi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobli Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Jakiego kodeka używacie, żeby subedit otwierał anime w mp4? Ściągnąłem parę kodeków do mp4 ale i tak nie działa. Ściągnąłem Tengen Toppa i 14 pierwszych ep jest od grupy Order właśnie w mp4 :/ja mam tylko CCCP i SubEdita, i wszystko otwiera... może sobie jakiś bałagan zrobiłeś w kodekach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 no nie wiem, jak szukałem odpowiedzi to natknąłem sie na tekst, że mp4 to kontener i nie wiadomo co tam siedzi pod tym mp4, więc coś zadziała, a coś nie. Ściągam w wersji avi, bo tyle nagród dostało to anime, że trzeba obejrzeć;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 no nie wiem, jak szukałem odpowiedzi to natknąłem sie na tekst, że mp4 to kontener i nie wiadomo co tam siedzi pod tym mp4, więc coś zadziała, a coś nie.Polecam CCCP i MPC. SubEdit lubi wybrzydzać (szczególnie nie znosi WMV, zauważyłem), ale nie ma pliku wideo, którego MPC nie otworzy. To mi przypomniało, że miałem wypróbować CoreAVC... Wracając do Cowboy'a Bebopa, akurat pojawił się polski sub od Kami Squadu - jednak to chyba nie remastered, a szkoda. Nie wiem, jaki poziom prezentuje ta (niemłoda już, co prawda) grupa, ale chętnie się dowiem. Zwłaszcza że tego anime jeszcze nie widziałem. Texhnolyze zrobiło na mnie wrażenie, jestem po ośmiu odcinkach i bardzo mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 (edytowane) A na mnie wrażenie robi Monster. Bardzo ciekawe postacie tu są. Jestem po 14 epku i coraz szybciej mi zlatuje kolejny :) Ehh SubEdit coraz częściej mi wybrzydza nawet przy tych plikach które kiedyś otwierał... Sword of the Stranger, co tu dużo mogę napisać... wymiata :!: Bardzo dobry film, animacja i w ogóle :) Edytowane 15 Lipca 2008 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 A co z Airem z BR? Mam 5 odcinków od Bakawolf, ale kolejnych jak nie było, tak nie ma. Anime_fin też ripuje BR, ale nie mogę nigdzie znaleźć ich wersji.Z tego co wiem Bakawolf sie wlecze bo stwierdzili ze zrobia to z innego, lepszego zrodla (inne ISO tego Blu-Raya) CoreAVC z ffdshow ze starszego CCCP nie ma co porownywac, duzo szybszy. Nie wiem jak z nowszymi, ponoc ffdshow sie poprawil, ale jesli nie masz problemow tak jak jest to nie ma co sie bawic. Heh ciagle nie wiem jak ty mogles obejrzec SEL jako pierwsze anime i zachowac zdrowie umyslowe :D Przy okazji, ma ktos namiary na Mai-Hime w sensownej jakosci? SS ponoc bieda straszna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Co to SEL ? Hmm u mnie pierwszy obejrzane z pelna swiadomoscia anime to byl Berserk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Co to SEL ? Hmm u mnie pierwszy obejrzane z pelna swiadomoscia anime to byl Berserk :D Serial Experiments Lain U mnie z kolei było to Fate/Stay Night :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Z tego co wiem Bakawolf sie wlecze bo stwierdzili ze zrobia to z innego, lepszego zrodla (inne ISO tego Blu-Raya)Cóż, pozostaje czekać. CoreAVC z ffdshow ze starszego CCCP nie ma co porownywac, duzo szybszy.Gdybym instalował CoreAVC (na świeżym systemie), koniecznym będzie doinstalowanie czegoś jeszcze? Przypuszczam, że tak, lecz nie wiem, co okaże się potrzebne, bo dotychczas korzystałem z gotowych paczek. Nie wiem jak z nowszymi, ponoc ffdshow sie poprawil, ale jesli nie masz problemow tak jak jest to nie ma co sie bawic.Właśnie problemy mam - Miyori no Mori w 1080p traciło synchronizację audio-wideo w scenach, gdzie sporo się działo. Heh ciagle nie wiem jak ty mogles obejrzec SEL jako pierwsze anime i zachowac zdrowie umyslowe :DCo mi się przypomni, jak ktoś kiedyś wypomniał tu na forum "nie słuchajcie Vennora - jego pierwsze anime to SEL", to nie mogę powstrzymać śmiechu. :) Podobało mi się, i tak już zostanie. Wciąż jednak nie wiem, jak mogłem obejrzeć SEL i NGE i zostawić anime na rok, a dopiero po tym czasie, obejrzawszy Elfen Lied i Death Note, przylgnąć do tego na stałe... Edytowane 15 Lipca 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Gdybym instalował CoreAVC (na świeżym systemie), koniecznym będzie doinstalowanie czegoś jeszcze? Przypuszczam, że tak, lecz nie wiem, co okaże się potrzebne, bo dotychczas korzystałem z gotowych paczek.Najlepiej wywal wszystko co miales i zainstaluj CCCP (o ile dotychczas nie uzywales) Jak masz cccp trzeba tylko wylaczyc w opcjach CCCP h264 przed instalacja CoreAVC. Co mi się przypomni, jak ktoś kiedyś wypomniał tu na forum "nie słuchajcie Vennora - jego pierwsze anime to SEL", to nie mogę powstrzymać śmiechu. :) Podobało mi się, i tak już zostanie. Wciąż jednak nie wiem, jak mogłem obejrzeć SEL i NGE i zostawić anime na rok, a dopiero po tym czasie, obejrzawszy Elfen Lied i Death Note, przylgnąć do tego na stałe... Mozliwe ze to bylem ja :lol2: Moim pierwszym anime obejrzanym swiadomie byl GITS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 Do Texhnolyze podszedłem ochoczo, ale z myślą, że będzie bardziej podobne do SEL czy chociaż do Boogiepopa. Od samego początku mi się podobało - zafascynował mnie zniszczony, brudny świat, w którym panowało bezprawie, a codziennością były rabunki, morderstwa i... odcinanie kończyn. Od zawsze lubowałem się w postapokaliptycznych wizjach, wynędzniałych i zrujnowanych światach; a gdy ubrać w to niebanalną, kuriozalną historię... Zachwytu nie sposób chować. Anime jest szare, niekolorowe, niewiele pada tu słów. Wyjściowo stawić trzeba czoła wielu niejasnościom, ale z kolejnymi odcinkami łagodnie zaczyna padać na nie światło. Teknolaiz zauroczył mnie swoją niebywałością, wewnętrznym pięknem; oczarował mnie do tego stopnia, że sam właściwie nie wiem, co wywołuje u mnie ten zachwyt, ale polubiłem to anime co nie miara. Teraz, po obejrzeniu ostatniego, dwudziestego drugiego, odcinka, czuję rozradowanie, sympatię do serialu i występujących w nim postaci, ale też smutek, że to już koniec przygód, jakże fascynującej, głównej postaci - Ichise - małomównego, zamkniętego mężczyzny, i uroczej, na swój sposób, Ran. Ani tu dużo akcji, ani dużo mowy, wszystko ogarnięte mrokiem. Za zakończenie ma u mnie 10/10, bo to jedno z wspanialszych (o ile nie najlepsze), jakie widziałem. Z oceną końcową jeszcze poczekam. Co mi się nie podobało to zastosowanie obiektów 3D. Żałujcie, kto nie widział. Ja nie mogę kryć uznania i fascynacji. Najlepiej wywal wszystko co miales i zainstaluj CCCP (o ile dotychczas nie uzywales) Jak masz cccp trzeba tylko wylaczyc w opcjach CCCP h264 przed instalacja CoreAVC.Aktualnie używam CCCP. Dzięki za radę, spróbuję. SS ponoc bieda straszna.A na anidb ocenę ma najwyższą. Moim pierwszym anime obejrzanym swiadomie byl GITS.Temat się rozwija... Czekamy na resztę. ;) Ciekawe, czego można się spodziewać po Gunnm w reżyserii twórcy Terminatora. Oglądał ktoś Da Capo? Bo nie wiem, na które wydanie się zdecydować: Soldats (z niską oceną na anidb) czy łatwe do zdobycia AonE&HQA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Vennor , jestem wstrzasniety Twoja ocena tego anime. Sa momenty , ktore bedziemy pamietac , nakreslono swietnie brudna - post apokaliptyczna rzeczywistosc , miasto chylace sie ku upadkowi , ale nic ponadto. Jedna smieszna rzecz , jako ze nie jest to spojler...Ile glowny bohater dymal po miescie bez konczyn :> Przezylbys to :> Juz nie wspominam , ze glowny "spisek" jest wedlug mnie smieszny... Edytowane 17 Lipca 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Vennor , jestem wstrzasniety Twoja ocena tego anime. Sa momenty , ktore bedziemy pamietac , nakreslono swietnie brudna - post apokaliptyczna rzeczywistosc , miasto chylace sie ku upadkowi , ale nic ponadto. Jedna smieszna rzecz , jako ze nie jest to spojler...Ile glowny bohater dymal po miescie bez konczyn :> Przezylbys to :> Juz nie wspominam , ze glowny "spisek" jest wedlug mnie smieszny... Śmieszne czy nie, wcale nie musi być minusem, bo przecież... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" w Texhnolyze nie ma mowy o współczesnym świecie i współczesnych ludziach, wiec o realizmie przez nas postrzeganym też mowy być nie musi. A skoro jesteśmy przy minusach, to powiem więcej. Dlaczego (były?) przywódca Organu (Ojciec, ten starszy człowiek ze szpitala) był tak ważną personą? dlaczego tak go chroniono skoro nie pełnił (już) żadnej roli w życiu organizacji? Z jakiego powodu rozstrzelano Oonishi'ego? Znalazłyby się pewnie i inne pytania. Po prostu mi się podobało, jak już pisałem - sam właściwie nie wiem dlaczego. Nigdy nie oceniałem anime po tym, jak są rysowane, jakie mają postaci i jakie są ich charaktery itd. - to tylko dodatki, o których później wspominam. Właściwa ocena bierze się znikąd. A, no i tak - bez przesady, oceny na anidb bardzo wysokiej nie dam - 8.0, myślę. Edytowane 17 Lipca 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 No , juz lepiej. Sam wystawilem cos podobnego. Wydawalo mi sie , ze wklepiesz przez zakonczenie 10/10 co jest przesada przy tym anime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) No , juz lepiej. Sam wystawilem cos podobnego. Wydawalo mi sie , ze wklepiesz przez zakonczenie 10/10 co jest przesada przy tym anime.Ej, no, toś zażartował. :) Jeszcze ostatnio obniżałem oceny, bo czułem, że za mało wyróżniam niektóre tytuły. Tym też sposobem np. Hagane czy Chobits spadły na 9.5 (doszedłem też do wniosku, że pokochałem część pierwszą - bez wtajemniczania się w pochodzenie Chii, a druga psuje to anime). Edycja: obejrzałem ponownie SEL, czas i na NGE! Zwłaszcza że wpadła mi niedawno w ręce wersja Renewal. Edytowane 17 Lipca 2008 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Ja tam zmieniłem system oceniania i nie porównuje już danego anime do innych tylko wystawiam zaraz po skończeniu oglądania i wsio. Choć nie do końca w pełni to stosuje [; BTW Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho własnie skończone. Całkiem dobry film, wszystko ładne, ale jednak mi czegoś brakuje... Jak dla mnie za mało było o samym konflikcie i wierzy... No ale 9 mogę dać Pierwsza Edyta: Papryczka poszła... Też niezły film, ale trzeba zdecydowanie na trzeźwo oglądać, dobrze że tak zrobiłem [; Fajna piosenka... :) Druga Edyta: Tokyo Godfathers też super film :) Nie wiem, czy coś mi się robi, czy poprostu to są dobre filmy bo ostatnio wszystko mi się podoba :blink: Edytowane 18 Lipca 2008 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobli Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Tekkon Kinkreet (2006) łał... okładka na anidb o filmie mówi tyle, co... cóż, niewiele. niestandardowa "kreska" na początku mnie zniechęcała, ale jak się okazało zupełnie było to nietrafione odczucie. oto parę screenów: ogólnie, niezbyt wesoła jistoria o dwóch kotach :D anime goraco polecam. ocena? 9.0 :) ps. nie sądziłem że THORAnime może robić takie błędy w tłumaczeniu... ale już wyłapujcie sami - jest tego sporo! edit: +2 screeny edit: ojej, podwyższam ocenę na 10. dawno żadne anime nie zrobiło na mnie tak dobrego wrażenia. a jescze mam do końca 15 minut filmu :) wyjdę poza skalę? edit: rwa, oglądam to jeszcze raz, wersję od innej grupy (KAA). to tłumaczenie mnie dobija - słyszę jedno, czytam, drugie. Edytowane 18 Lipca 2008 przez Gobli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...