foh_23 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2010 To fajnie bo nie mogę się doczekać jak to w movie zakończą. Generalnie za końcowe epki to jechałem po Evangelionie na potęgę, a mimo tego muszę przyznać, że ogólnie to brakuje mi go :P Po prostu do pewnego momentu to anime było świetne i nie mogłem się od niego oderwać. Potem dopiero psychojazda i zakończenie nikt nic nie wie mnie zniszczyła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2010 A ja miałem odwrotnie, nic nic nic i fajna psychojazda :P Ginga Eyiuu Densetsu ogląda się dosłownie jak czyta książkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2010 Nadrobiłem ogromną zaległość - Trigun Co tu dużo mówić - bardzo przyjemne 9/10. Fajna historia w klimatach kosmicznego westernu :] No i Rebuild of Evangelion 1.11 oraz 2.22 - przyjemnie się ogląda ale poza poprawą strony technicznej idzie słabiej niż oryginalny serial. Na razie takie 7 moze 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Działa wam dobrze lista na myainmelist?? Mi wyświetla się tylko pozycja w "watching" i nic więcej. Dodałem nową pozycje i się nie wyświetla. Mam nadzieję, że to jakieś problemy techniczne z ich strony, ale obawiam się ze moja dłuuuuga lista poszła się .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 U góry nie masz zakładek Watching, Completed On-hold itd.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 UFFFFFF, ulga. Dzięki za info! Z nerwów nawet nie zauważyłem :) Orientujesz się czy w opcjach da się zmienić na "stary wygląd" (wszystko widać na 1 stronie)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 Edit Profile - MyAnimeList.net :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2010 Panowie i jak wrażenia odnośnie FMA: Brotherhood tuż przed zakończeniem sezonu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Brak wrazen ;) Ale dobrze, ze juz sie konczy, mozna bedzie zaczac ogladac powoli, bo smaka mam coraz wiekszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 Brak wrazen ;) Ale dobrze, ze juz sie konczy, mozna bedzie zaczac ogladac powoli, bo smaka mam coraz wiekszego :) No to jeszcze 2 tygodnie musisz poczekać na oglądanie :] Według mnie sporo lepszy niż 1 sezon ale to zależy od oglądającego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Panowie i jak wrażenia odnośnie FMA: Brotherhood tuż przed zakończeniem sezonu?? jestem na 59 odcinku i robię przerwę aż skończą a wrażenia bardzo pozytywne dużo lepszy od pierwszej wersji początek trochę powoli tak do 10 odcinka a potem już z górki jak finał będzie lepszy niż ostatnie kilka odcinków to będzie super Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja właśnie zaliczyłem evangeliona 2.22 i jestem pod wrażeniem. Spodziewałem się odgrzanego kotleta z poprawioną kreską, a obejrzałem film który zdecydowanie trzymał poziom starej serii. Na plus: muzyka, kreska, lekkie przestawienie fabuły, skorygowanie charakterów głównych postaci. Szkoda, że na 3 i 4 część przyjdzie tyle czekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2010 Widze że idealnei się z brothehoodem wstrzeliłem. Odstawiłem na 30epku bo męczyło mnie czekanie na kolejny ep. A tu nagle koniec prawie już. No to zaczynam gonic i będę na styk z zakończeniem. Za ile końcówka? 65EP ma być czy więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) 64 ma być, ale trochę mi nie pasuję, bo materiału w mandze starczy akurat na jeszcze jeden odcinek (63), nie wiem jak to dalej rozciągną... Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja zawsze slyszalem wersje, ze ma byc 63... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurier Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Widzę spoore zainteresowanie Anime na tym forum B-) Bardzo mnie to cieszy... Moje top 5: FMA Claymore Eureka 7 Hajime no Ippo Naruto Shippuden Podajcie dobre anime z gatunku akcja,martial arts, super powers... A co do FMA 2 to czy warto na nowo oglądać to anime, tzw. czy "story line" jest znacznie zmienione, czy są fillery itp.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) @kurier - FMA2 - pierwsza połowa anime jest taka sama (ominęli kilka mniej ważnych wątków), akcja rozchodzi się po tym jak bracia Elric spędzają noc na wyspie (i pojawia się stary Wrath) i podąża dalej wiernie mandze (czyli dalej jest znacznie zmienione)... PS trzeba było podać jakiś link do bazy obejrzanych anime bo nie wiemy czy już to widziałeś: Code Geass; Death Note; Black Lagoon; When they Cry (Higurashi no Naku Koro Ni); Cowboy Bebop Edytowane 24 Czerwca 2010 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurier Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 (edytowane) @Thomas dzięki za rzeczowe objaśnienie dotyczące FMA ^^ Nie posiadam listy obejżanych serii i raczej nie stworzę takowej... Lenistwo i ogrom obejrzanych serii :wink: When they Cry (Higurashi no Naku Koro Ni); Cowboy Bebop <--- obadam, znalazłem też Fairy Tail. Edytowane 24 Czerwca 2010 przez kurier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Taka drobna uwaga: obejrzanych ;) Jak szukasz dobrej akcji, to polecam zdecydowanie Black Lagoon. Zainteresuj sie tez Darker Than Black, Seirei No Moribito, Fate/Stay Night oraz Shingentsutan Tsukihime i Kara No Kyoukai. A cod o listy: jesli trzymasz obejrzane rzeczy gdzies na dysku, to najprosciej zalozyc konto na anidb, odpalic anidb'o'matic i niech sam sobie zindeksuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurier Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dzięki za drobną uwagę ;) Niestety nie magazynuje obejrzanych rzeczy ;p Black Lagoon mi nie przypadł do gustu, Fate/Stay Nigt obejrzane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dziwne, że Ci się Black Lagoon nie podobał :| Ja mogę ci zaproponować jeszcze Monster, Spice and Wolf. Możesz wejść na moją listę http://myanimelist.net/animelist/pawelekmal i obadać pozycje z 10. Obejrzałem 2ep Kara no Kyoukai i .... zamuł, czy dalej będzie lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Kara No Kyoukai trzeba obejrzec calosc, bo jest podany w achronologicznej kolejnosci. Poza tym warto obejrzec calosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Była juz jakas rozpiska anime na czerwiec- wrzesien ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Obejrzałem 2ep Kara no Kyoukai i .... zamuł, czy dalej będzie lepiej? "Zamuł"? Przecież 2 ep to pierwsza część Murder Speculation, bardzo fajny (druga część jest w ep 7). :P @kurier: Może Strongest Disciple Kenichi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Byla, nic ciekawego. Na forum bakabt jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Highschool of the Dead chce zobaczyć ^^, ciekawe co z tego wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ouc moglem nie pytac, pozylbym szczesliwie w nieswiadomosci jeszcze pare tygodni :( Hmm moze ten Legendary heroes bedzie ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Widze że idealnei się z brothehoodem wstrzeliłem. Odstawiłem na 30epku bo męczyło mnie czekanie na kolejny ep. A tu nagle koniec prawie już. No to zaczynam gonic i będę na styk z zakończeniem. Za ile końcówka? 65EP ma być czy więcej? 64 ma być, ale trochę mi nie pasuję, bo materiału w mandze starczy akurat na jeszcze jeden odcinek (63), nie wiem jak to dalej rozciągną... Będą 64 odcinki. Nawet na koniec odcinka 62 piszę "don't miss last 2 episodes". Jestem ciekaw co wcisną w ten ostatni. Wydaje mi się że wszystko rozstrzygnie się w 63 a 64 to taki zapchaj dziura będzie jak się wszyscy rozeszli i wrócili do swoich obowiązków lub coś w tym stylu. No ale nie ma co wróżyć z fusów za 2 tygodnie się rozstrzygnie :] W między czasie oglądam Gitsa 2 ale jakoś narazie średnio mi do gustu przypadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Czując posuchę biorę się za mangę - ostatnio wyczaiłem lżejszego Berserkera - Ubel Blatt. Jakby ktoś mógł podesłać coś podobnego w tym klimacie do poczytania w angielskim ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurier Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja zabieram się za Fairy Tail... Shippuuden ostatnimi czasy trzyma dobry poziom :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...