Małpożer Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Hai to Gensou no Grimgar Grubo. Szkoda że tak późno znalazłem. Gdy tylko trzeba będzie spać albo gnić przez pogodę - polecam. Na razie 4 ep, na początku myślałem że jest to trochę mocniejsze SAO ale jednak jest głębiej IMHO Czy takie dobre? Sporo nielogicznych zachowan, tak samo jak w przereklamowanym ataku tytanow. Nie wyjasnia sie nic a nic dlaczego wyladowali tam gdzie wyladowali i to bez pamieci. Po 5 odcinkach uwazam, ze jest slabsze niz SAO, gdzie przynajmniej akcja wartko do przodu leciala. edit: po zakonczeniu jedno wielkie WTF?! Potwor, ktorego nikt nie pokonal pada na 1 strzal od jakiegos randoma. Gosc z obrazeniami otoczony przez tlum wrogow przebiega cala kopalnie znajdujac z niej wyjscie. Do tego brak wiecej nawiazan do tych wspomnien o telefonach itd, oprocz 1 odcinka, wiec jak chca pozniej do tego nawiazac o ile w ogole zamierzaja, bo sie na to nie zanosi. Edytowane 22 Października 2016 przez Quave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Jak tam ludziska ktos czeka na cos ciekawego w tym roku ? Ja moge od siebie napisac, ze w październiku wyjdzie anime na podstawie "Mahoutsukai no Yome". Serializacja ma miec 24 episody. Osoby które nie znają tego tytułu mogą na dzień dzisiejszy obejrzeć dwa episody OVA, pod koniec roku wyjdzie trzecia ostatnia czesc. Nie chce za duzo spoilerowac, moge powiedziec tylko, ze jest to z gatunku fantasy/magic/romance/Slice of life. Naprawde polecam obejrzec sobie obydwie OVA i preview pelnej serializacji. Jak dla mnie bedzie to jeden z kandydatów do bycia najlepszym tytulem tego roku. Edytowane 11 Marca 2017 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuhi Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2017 Dziwne z opisu to Mahoutsukai no Yome. OVA Fairy Tail za 55 dni, ostatnia saga Gintamy już niedługo startuje, wszystko się kończy, a czy coś nowego ciekawego zaczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No i odpaliłem Kimi No Na Wa Jeśli komuś podobało się 5cm na sekundę... Cudowne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Jesli ogladaliscie Kimi No Na Wa polecam rowniez Koe No Katachi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2017 Czy mógłby mi ktoś pomóc znaleźć najwyżej ocenione anime? Próbowałem na anidb, ale są tam trzy różne oceny i jakieś nagrody, których w ogóle nie znam, ale mam nadzieję, że są coś warte. Tak pobieżnie patrząc na te, które mi się podobały to wszystkie mają nagrody ARC i podobną ocenę średnią i nie wiadomo jaką - jakąś. "Average" to dosłownie average a "Rating" to jakaś średnia ważona, gdzie ktoś to wystawia oceny od x lat ma ważniejszy głos niż przypadkowy kowalski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzeerr Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2017 Czy mógłby mi ktoś pomóc znaleźć najwyżej ocenione anime? Próbowałem na anidb, ale są tam trzy różne oceny i jakieś nagrody, których w ogóle nie znam, ale mam nadzieję, że są coś warte. Tak pobieżnie patrząc na te, które mi się podobały to wszystkie mają nagrody ARC i podobną ocenę średnią i nie wiadomo jaką - jakąś. "Average" to dosłownie average a "Rating" to jakaś średnia ważona, gdzie ktoś to wystawia oceny od x lat ma ważniejszy głos niż przypadkowy kowalski? https://myanimelist.net/topanime.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modifer Opublikowano 2 Sierpnia Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia (edytowane) Jak sceny akcji w Demon Slayer (połączone sound effects przepływu wody i miecza) lub serii Railgun (efekty dźwiękowe i wybuchy elektryczne) itp. Naprawdę chcę znaleźć stronę internetową, która zapewnia płatne efekty dźwiękowe Anime (za darmo znaczy lepiej :v) służyć mojej pracy. Masz jakieś sugestie? Edytowane 28 Października przez modifer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davideffer Opublikowano 25 Listopada Zgłoś Opublikowano 25 Listopada (edytowane) W dniu 2.08.2024 o 11:42, modifer napisał(a): Jak sceny akcji w Demon Slayer (połączone sound effects przepływu wody i miecza) lub serii Railgun (efekty dźwiękowe i wybuchy elektryczne) itp. Naprawdę chcę znaleźć stronę internetową, która zapewnia płatne effetti sonori Anime (za darmo znaczy lepiej :v) służyć mojej pracy. Masz jakieś sugestie? Myinstant Edytowane 17 godzin temu przez davideffer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...